icon

Mám podozrenie, že moja 17-ročná dcéra má chlapca

sssamuela
13. dec 2022

Mám 17ročnú dcéru, ktorá cez víkendy chodí domov veľmi neskoro v noci (3 až 4 hodiny ráno). Mám tušenie, že má niečo s chlapcom, lebo mi kolegyňa spomínala, že ju videla nastupovať do auta a snažila sa ich dobehnúť, ale nestihla pozrieť kto sedel za volantom... A ešte k tomu moja dcéra oslovila brata iným mužským menom. Na facebooku žiadneho takého muža nesleduje...Mám sa o ňu báť? Muži sú nepredvídateľní. Poraďte mi ako to mám riešiť. Ona mi nepovie nič, iba sa urazí a buchne dverami že nikoho nemá :(

beatinka
13. dec 2022

@sssamuela problém nevidím v tom, že má frajera, ale v tých príchodoch 3-4 ráno. Tiež mám 17 ročnú, tiež má teraz chlapca. Nevyzvedám veľmi čo a ako, ale nakolko má 17, máme dohodu, že o 23:00 bude doma. Na také nočné túlačky má ešte čas. Zbehla som s ňou na gyndu, vybavila antikoncepciu a vie, odkiaľ pokiaľ. Rozdiel je asi teda v tom, že ja viem o koho ide, kde býva, čo robí atď. To bola podmienka, aby som ju púšťala. Nech viem, kde čo ako a s kým.

martinka13
13. dec 2022

No v 17 som už mala môjho teraz manžela. Vadilo by mi, že neviem kde je a s kým. To chodenie domov nadránom tiež nič moc. Ale ked si spomeniem na diskotéky v mojich 17 , tiež som občas prisla o 4 ráno. Ale rodičia vždy vedeli kde a s kým som. Najlepšie asi s nou trochu podebatiť.

1ivanka1
13. dec 2022

@viestta akoze to ze snazila sa ich dobehnut no dakujem🙈

viestta
13. dec 2022

@1ivanka1 jednoducho Kelisova 😀

yoo_saerom
Odpoveď bola odstránená
kvetinka75
13. dec 2022

to fakt ju kolegyňa sleduje? A to si nepripadáte blbo? To je sila. Mať toto doma v 18tich odídem

vroni
13. dec 2022

Moja dcéra bude mať 17 o tri mesiace. Frajera poznám, bol s nami aj na dovolenke (v inej izbe. Zase odtiaľ potiaľ. Puberta sa rehotala, že načo, že tak ďaleko zatiaľ nie sú. Ubezpečila som ju, že na dovolenke so mnou ani nebudú 😇) Ale keby prišla domov o tretej v noci, mala by veľmi vážny problém.

sssamuela
autor
13. dec 2022

@januska12323 veď má to trápi, preto to rieším

abbey1
13. dec 2022

@sssamuela A aký máš problém? Mám už dosoelú dcéru. V 16 už mala chlapca. Teraz má 22, študuje vysokú s výbornými výsledkami, parádne zarába, má chlapca.
Neviem, aký problém riešiš.

andreafa
13. dec 2022

@sssamuela Ty si troll ako vysity

danica2711
13. dec 2022

"podozrenie", že sedemnástka má frajera?! Čo je to zločin? Jasné, že má, je to normálne dievča. Ale poriešila by som tie neskoré príchody domov

mirka438
13. dec 2022

Tak ja napriklad som s mojim muzom od 15tich. Prave dnes je to uz 14 rokov. V 17 sme boli bezne von do noci, dokonca si pamatam, ako som casto prisla z mesta domov rano, vzala som tasku a sla som rovno do skoly. Mama nebola nadsena ale v skole sa mi darilo, mala som dokonca ciste jednotky na vysvedceni..ine by bolo, keby som mala zly prospech, to by mi mama urcite netolerovala..

nanka3
13. dec 2022

@sssamuela frajer v 17. rokoch je podla mna oki, ale ten cas prichodu domov, toto by som mojej dcere urcite nedovolila….

mandzula
13. dec 2022

A kde je problem? Aha, asi tam, ze sa ti z nejakeho dovodu nezdoverila. Patraj po nom.

valeria_h
13. dec 2022

@andreafa Nemusí byť. Moja matka bola navlas rovnaká ako táto pani.

boldo87
Odpoveď bola odstránená
vava_1994
13. dec 2022

Keď ti tvrdí, že nemá žiadneho tak nevyzvedaj, ona ti to raz určite povie..ale keby vidím, že uteká maminina kamarátka/kolegyňa ku autu kde nastupujem..joj..naozaj sa jej nečudujem..

xsimon147b
Odpoveď bola odstránená
abbey1
13. dec 2022

@boldo87 A vieš, že za mňa áno? Ak má dobré výsledky v škole, pomáha v domácnosti, poznám jej priateľov a viem, mám ide. Nikdy som v tomto problém s dcérou nemala, mohla kľudne prísť i ráno, vedľa som, že jej môžem dôverovať.
Moja mama bola pridaná, stará škola v tomto, ale kľudne som na zábavu či diskotéku mohla. Vždy je to o výchove a dôvere. Zlé môže vyvádzať i keď príde domov do 23:00.

stevkabelanova
13. dec 2022

@jjanulienka ja s mojim od 14😄

alantroj
13. dec 2022

Pise ze CEZ VIKENDY chodi neskor, nie cez tyzden. Ist v piatok alebo sobotu von....ako som uz pisala ja som chodila, od 17tich a to ako posledna z partie. Na vyske ma uz zurky nebavili a niektore baby prave take co doma dusili boli na intraku potom ako zmyslov zbavene. A na prekvapenie, napriek tomu ze som chodila domov rano, som bola do 19 panna

simona1306
13. dec 2022

@boldo87 tiez som ako 17 rocna chodila domov az rano, a mamka stym nikdy problem nemala. Mali sme dohodu , ze sa jej ozvem o 12 alebo o 1 ze zijem a dam jej info o tom kde som. Je to vsetko o obojstrannej dovere. Nikdy som pred mamou nic netajila

miriam11
Odpoveď bola odstránená
elementissa
13. dec 2022

@sssamuela a ty si v jej veku frajera nemala? :D

boldo87
Odpoveď bola odstránená
vevesh
13. dec 2022

@abbey1 ako ja mam skor problem s tym, ze nastrahy dnesnej doby su ine (viac kriminalnych zivlov v noci + obchod s bielym masom), aby som hlavne dievku takto neskoro v noci vonku nechala. Inac suhlas, ak ma dieta vystrajat, hodinkami sa riadit nebude😀😀😀

abbey1
13. dec 2022

@vevesh Preto je dolezite, s kym a kde je. Sama asi nikde nepobehuje. Pokial ma rovnako rozumnych priateľov a vedia, ktorym podnikom sa vyhnut, to riziko sa eliminuje. Samozrejme, vzdy je moznost, ze sa nieco zle moze stat. Ono sa niekedy stane I priamo pod nosom.
Dcera isla v 16 do zahranicia na internat do krajiny, kde je napr aljohol legalny od 16, a celkovo "volnejsie" mravy. Musela som sa spolahnut na svoju vychovu a jej rozum. Detto v 19 vysoka vo velkomeate v zahranicu.
Za nasich mladych cias zasa ziadne mobily, kasarne v meste, bujare dedinske zabavy. Kto chcel spustil sa, kto nie, odolal.

bennn
13. dec 2022

Čo sa do toho staráš tvl. To nie je tvoja vec. Keď bude chcieť ti niečo povedať, tak ti to povie. Fakt hnusné bolo prečítať túto tému. A čo akože kolegynu alebo koho do toho s kým čo ona má. Keď to snáď bude officiálne alebo sa na to bude cítiť, tak s tým príde. A možno berie drogy, možno nie, ale vychova nie je zakazy a prikazy ale usmernovanie. A tiež nie dotieravé a neustále.

Akože uprimne. Nič ti do toho nie je od 18tich. Do 17tich by si mala vedieť ako rodič, kam ide a s kým. Ale od 18tky, je to plne na nej.

katrin21
13. dec 2022

@sssamuela az v 17 ma chlapca? Ved to je este v pohode..klud a nohy v teple.... my sme randili uz v 14-15😃.
Otvorene sa porozpravajte, nie prednasanim ale normalne .. hlavne o rizikach atd. Ty musis vediet, co mas za dceru...problem nie je frajer, ale ako s tym nalozi...

larisa
14. dec 2022

Ta tvoja kolegyňa je veľmi zvedavá tetka sa stará do coho jej nič nie je. Čo ju vôbec do toho. Ešte rýchlo bežala ,aby videla chlapa za volantom. Ja by som nevesala všetko zo svojho súkromia kolegyni. Skôr by mi vadilo ten neskorší príchod domov.