icon

Mama mi nechce dovoliť nechty v salóne

7. máj 2025

Chcela by som ísť v lete alebo koncom júna do salónu si dat urobiť nechty, také decentne francuzsku alebo nejaké modré. Keď som sa pýtala otca tak mi povedal, že aj by som mohla ale keď som sa spýtala mami tak mi povedala, že nieje o tom presvedčená lebo to ničí nechty a neviem co ešte. Chcela som tak ze by sme išli s mamou spolu a ona keď by si nechcela dať urobiť nechty tak napríklad manikúru by si dala urobiť. Ako mamu presvedčiť, že keď sú nechty dobre urobene tak neškodia nechtom. (Mala by som ich 1-krat a mam 15). Viem, že sú tu už nejaké také témy ale nenasla som veľmi rady ako presvedčiť keď mám 15.

Strana
z3
bleelka
12. máj 2025

Ja som svojej 15r dcére už dovolila. Lepí si umelé a z času na čas si zaplatí gélové. Zatiaľ mala za posledneho 3/4 roka 3x. Platí si to sama, tak veľmi zváži, kedy si ich dá. Prvýkrát mala lebo chcela vyskúšať, potom kvôli plesu a potom raz len tak, chcela vyskúšať také jemné, že vyzerali ako jej. Tento týždeň ide 4x lebo si chce dať urobiť nech má pekné na birmovku. Ale pred pár dňami som našla tento článok, tak zrejme je toto poslednýkrát čo jej to dovolím. Aj keď teda to lepidlo pod umelé nechty je tiež určite toxické. Tak isto aj klasické laky na nechty. Veď aj tehotné ženy by si nemali lajkovať nechty a farbiť vlasy. Všetko prechádza do tela. Len táto hlúpa éra Tiktoku, všetko si decká odkukajú a potom to chcú a väčšina veci naozaj škodlivých a zbohom prirodzená krása. https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/melanom-rako...

priscilla07
15. máj 2025

Mamka má pravdu ničí to nechty a veľmi. Radšej si len daj nejaký pekný lak na tie svoje, a búde to určite krajšie ako tie kolotočarske umelé.

priscilla07
15. máj 2025
@abbey1

Moja dcéra má čoskoro 15. Nechty si dáva robiť, dovolila som, spočiatku jej ich platila staršia sestra, teraz platím ja. Vždy si vyberie krásne motívy podľa ročného obdobia, sviatkov, alebo na koncerty.Teraz má takéto jarné.
Skús maminu nahovoriť najskôr na klasickú manikúru, pripadne choďte i spolu.
Držím päste.

@abbey1 hnus. Čudujem sa že sa toto niekomu môže páčiť a ešte si za to zaplatí

tinqua
15. máj 2025

Čo nechty...ja poznám 15 ročné dievča s napichanymi perami...a len rozmýšľam, ktorá chudina bez svedomia jej to bola ochotná urobiť.

abbey1
15. máj 2025
@priscilla07

@abbey1 hnus. Čudujem sa že sa toto niekomu môže páčiť a ešte si za to zaplatí

@priscilla07 Tak sa čuduj ďalej, aspoň máš nad čím premýšľať a pohoršovať sa. 🙂

lienka.7
15. máj 2025
@abbey1

@priscilla07 Tak sa čuduj ďalej, aspoň máš nad čím premýšľať a pohoršovať sa. 🙂

@abbey1 viaceré sme ti tu napisali, ze tie nechty sú proste otras. A môžeš sa paprcit koľko chceš, ale je to tak. Keď už tak, možno porozmýšľaj nad niečím krajším a najmä kvalitnejšim. Tak skus aspoň nad tým porozmýšľať

abbey1
15. máj 2025
@lienka.7

@abbey1 viaceré sme ti tu napisali, ze tie nechty sú proste otras. A môžeš sa paprcit koľko chceš, ale je to tak. Keď už tak, možno porozmýšľaj nad niečím krajším a najmä kvalitnejšim. Tak skus aspoň nad tým porozmýšľať

@lienka.7 Musíš mat veľmi nudný život, ked sltýždeň, dva máš potrebu sa vracať k jedným nechtom. Ver tomu, že Mk a určité konkrétne nicknames sú tie posledné, u ktorých budem hľadať radu. Týmto sú moje reakcie na túto tému uzavreté.

lienka.7
15. máj 2025
@abbey1

@lienka.7 Musíš mat veľmi nudný život, ked sltýždeň, dva máš potrebu sa vracať k jedným nechtom. Ver tomu, že Mk a určité konkrétne nicknames sú tie posledné, u ktorých budem hľadať radu. Týmto sú moje reakcie na túto tému uzavreté.

@abbey1 chapem, ze kritika sa ti asi ťažko znáša, ale za to nemusíš byť "príjemná ako vred na zadku". Asi ti ušlo, ze toto je forum a každý si tu môže diskutovať a reagovať na co chce, kedy chce a o čom chce. Keď sa to tebe nepáči, tak sa venuj svojmu nudnemu životu a nespamuj to tu.

sidicek
16. máj 2025
@lienka.7

@abbey1 chapem, ze kritika sa ti asi ťažko znáša, ale za to nemusíš byť "príjemná ako vred na zadku". Asi ti ušlo, ze toto je forum a každý si tu môže diskutovať a reagovať na co chce, kedy chce a o čom chce. Keď sa to tebe nepáči, tak sa venuj svojmu nudnemu životu a nespamuj to tu.

@lienka.7 tak vkus bud mas alebo nie. cakala pochvalne ódy a bohužiaľ neprišli,už len z estetického hľadiska by som to dala prec ,tobôž zo zdravotného, ale rozum nie je obočie, nedokreslis.

Strana
z3