Manžel sa hnevá a nadáva na dcéru
Manžel sa hnevá a nadáva na dcéru 14rocnu,že dostala vši.Ze si nedala pozor ani nevie od koho konkrétne to dostala.Ze už ma dosť rokov aby si dávala pozor na také veci a podobne reči.Aj nadáva na ňu.Od nej to dostala aj naša 2 ročná,takže máme doma veselo.Kazdy deň ráno aj večer vycesavam im vlasy,umývam,vyberavam.No ťažko ,lebo obe majú dlhé vlasy.Manzel že nemáme čo na robote,že musím vlasy im pozerať a zbytočne to zdržuje,plus všetko oprať vydezinfikovať.No proste nahnevaný je.
Vši môžeš dostať aj v autobuse, aj v obchode, keď stojíš v rade. 😝 Čo ona mala vidieť niekomu do hlavy , že ich má?
Nadávať za to dcere..no chudák dieťa.
Ozaj nebudeš ty tá s tými morkami, čo tu vkuse vypisuje? Tej muž nadáva na dceru pre blbosti. To by aj sedelo. 😖
Nie, neviem. Ty si to vôbec nepochopila co píšem. Vsi môžeš schytať hocikde a od hocikoho. Nemajú ich len ľudia so zanedbanou hygienou, ako sa poniektorí nazdávajú. Schytas ich a máš ich aj keď na hygienu dbas. Na rozdiel od svrabu a filciek, na ktoré treba blízky kontakt.. A tvoja staršia dcéra asi tiež nemá zanedbanou hygienu a aj tak icj dostala ta mladšia. A je možné, že to bolo.an naopak, že mladšia ich dostala niekde na ihrisku a prešli na staršiu. V každom prípade robiť z toho tragédiu a nadávať dieťaťu je scestné. Keď toto dovolíš, kvôli blbym vsiam, ktoré kľudne X krat môže doniesť zo.skoly, z obchodu, aj tvoj hrdina ich môže doniesť z autobusu alebo zo šatne v robote, niečo nie je v poriadku.
Nuz asi ma malo sexu, ked je taky nervozny😄😄😄
@zoro9836 moja dcera priniesla zo školky vši od detí " pracháčov." V kolektíve sa to šíri ako mor. Dcera mala svetlé vlasy, do tých chodia veľmi radi. Absolútne sa to nedá ovplyvniť. Dostala to takmer celá trieda, neviem ktoré dieťa to prinieslo, ale ani jedno nie je so zanedbanou hygienou ani zo sociálne znevýhodneného prostredia.
Takže na to by som ablolútne nespoliehala.
A to ma kazdemu pozerat hlavu ci nema vsi ci ako 😂😂😂
Ach, pevne verim, ze je to vymyslene
Ked sme boli deti, mama nas v noci zobudila a cistila nam vlasy, lebo nasla vsu na uteraku. Chodili sme do skoly. A nenadavala nam.
Ja uz po 30 som schytala v praci-v skole. Hoci som vedela, ze mnoho deti ich ma, davala som si pozor, ale stalo sa.
Skus octovy zabal a daj na vlasy nejaky sacok a na to uterak, aspoň hnidy popukaju. Alebo este zehlit vlasy, len to viac škodí
@elanor Ja sa mám zamyslieť,ja nikoho neurazam ani nikomu neprajem zle ako ty.
@jabadabadu Ja keď som bola dieťa vtedy to nikto nemal.
to len ty si myslis, ze to vtedy nikto nemal. Boli aj vtedy vsi. Tie su stare ako ludstvo samo.
Neviem ako si to predstavuješ, ide von s kamoškou "ahoj, máš vši?", my sme boli upozornený teraz aj v škôlke ze sa také niečo môže stať, že to z kolektívu môžu priniesť, tak isto ako kiahne,covid a hocičo iné. Raz by muž povedal nadávku našim deťom tak asi by mal kufre pred bránou. Keď ste nechceli mat robotu, nemali ste si robiť deti... chuda dievča.
a kde ti pravem zle?? Zato, ze nevies citat s porozumenim ja uz ozaj nemozem.
To ty tu vyvadzas ako je otravne liecit vlastne dieta. A miesto toho aby si sa ho zastala, nechas mu nadavat a urazat od jeho vlastneho otca.
Budete s muzom Asi velmi jednoduchsi ludia ked robite taky cirkus Akoby to chuda dievca naschval dostala. Jasne ze nevie od koho to mà . Vobec si nemusela davat hlavu k hlave. Ja som ich mala raz na zs v triede Niekto doniesol. Mama kupila specialny sampon a raz dva bolo po probleme nikto z toho nerobil dramu. Ale to je uz o inteligencii rodicov.Ano urcite sa ti nepacia narazky na vase IQ ale to mas za to ze dovolis nadavky na dceru. Mozno ti trkne ako sa citi ona! A ked nie tak primitivne sa nezachoval len tvoj muz. ..
Ako vidím škoda slov niečo pisat.Vam väčšine to je jedno čo dieťa chytí a donese domov.Aj keby to bolo aj neviem ake vážne ochorenie,nech sa nakazi celá rodina,veď no a čo tomu sa nedalo predísť 🤦
ale toto nie je vazne ochorenie. Su to len vsi a nie choroba 🤦
@miadi Toto že muž zanadaval to je najmenej.Vies čo robila svokra keď sme jej to povedali?Že aby sme k nim nechodili aspoň pol roka pokiaľ sa toho nezbavíme.Ze ony to nechcú dostať,že mám deti ostrihať dohola,a že dobré že nebyvame u nich lebo by nás vyhodila na ulicu keby sme vsi dovliekli k nej domov.
Takže nie každý to bere tak že lazo plážo veď to nič není.
vy ste chora rodina. Ako keby to dieta za to mohlo, ze dostalo vsi
Svokra je Asi z ineho storocia ked sa na vsi nevyrabali specialne sampony. 😂 ina by sa potesila ze mà dobru zamienku pol rok neist k svokre . Vy to beriete Akoby vam doniesla mor . Lepru..
Tvoja svokra je riadne chytena, nečudujem sa, že tvoj muž je tiež taky. A vsi nie sú žiadna cholera. To len vy z toho robíte tragediu

manzel okrem toho, ze je mimo, je aj hulvat.. ty si len mimo..
to ako si to predstavujete obaja? Ze sa dcera kdesi valala, ze skusala ciapky od bezdomovcov, ci ako dostala vsi?
To nie je az taka veda, dostat ich.. ta potvora na teba prelezie napr. vo vlaku ci autobuse zo sedadla a pod.
Dcera sa zrejme sama citi neprijemne a ty, namiesto podpory, este dudres, ze mas s tym starosti. matka roka. A ten tvoj vykvet jej este aj nadava.. Podarena rodinka, chuda dieta...
a mimochodom, ano, viem, kolko je s tym roboty.. Tesit to netesi nikoho, ale trestat za to dieta (nadavky, hnev) je chore!