icon

Manžel sa hnevá a nadáva na dcéru

1. sep 2022

Manžel sa hnevá a nadáva na dcéru 14rocnu,že dostala vši.Ze si nedala pozor ani nevie od koho konkrétne to dostala.Ze už ma dosť rokov aby si dávala pozor na také veci a podobne reči.Aj nadáva na ňu.Od nej to dostala aj naša 2 ročná,takže máme doma veselo.Kazdy deň ráno aj večer vycesavam im vlasy,umývam,vyberavam.No ťažko ,lebo obe majú dlhé vlasy.Manzel že nemáme čo na robote,že musím vlasy im pozerať a zbytočne to zdržuje,plus všetko oprať vydezinfikovať.No proste nahnevaný je.

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
zoro9836
Odpoveď bola odstránená
autor
1. sep 2022

@monuska112 Ja som nikomu nenadavala, to manžel dcére.A aké psychicke týranie prosím ťa??Voľakedy rodičia boli deti a bolo dobré.Teraz škaredo sa pozrieš na dieťa a už je týrané

elanor
1. sep 2022

@zoro9836 ale trt barani ju to bude motivovat k zodpovednosti.K jedinenu k comu ju to teatro co predvadzaju bude motivovat, ze ked sa nieco stane, cokolvek, dolezite, ci nepodstatne, bude sa schovavat, klamat a zatlkat.

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
zoro9836
Odpoveď bola odstránená
elanor
1. sep 2022

@zoro9836 nehnevaj sa, ale ty sam sebe series do huby. Aj s tym prvym vymazanym prispevkom. Co sme tu od zaciatku, vieme co si pisal aj tam. Na jednej strane sa tu hras na chrumkaveho, ze nedavat nie, a blablabla, a na druhej strane, ze trochu kriku nikoho nezabilo, a este pochvalis tu .... za super prisput.
Bud ani ty niesi uplne kompletny, alebo mas schyzu. A raz za teba pise prispevok Dr. Jekyll a za chvilu zase Mr. Hide.
Alebo ty si ten jej j.....y manzel. To by mozno sedelo najviac, jak rit na serbel.

konikmodry111
1. sep 2022

No predstav si ze máme doma 15 ročného a v zivote nikdy sme sa nikto nehneval ze dovliekol chorobu domov 🤦🏼‍♀️ A ani nepoznam kto by sa koli takému hneval či vy nedovleciete domov nič ? Vy ste obaja riadne mimo, je mi ľúto tvojich deti 🙈

zoro9836
Autor odpoveď zmazal
zoro9836
Odpoveď bola odstránená
monuska112
1. sep 2022

nie nebolo dobre, ak je dieta bite, nieje to dobre, ak dietatu nadavas za nieco co nemoze ovplyvnit, taktiez to nieje dobre ani uzitocne, pretoze v buducnosti sa inak nezariadi, a ani dobre! pretoze vzbudzujes v nom pocit beznadeje a frustracie. a ak niekto nadava dietatu za to ze ma vsi, a ani si neuvedomuje abnormaliu tohto spravania, bude tam toho na milion percent viac.

elanor
1. sep 2022

@zoro9836 to nieje rozmyslanie za pochodu, to je pchanie sa druhym do riti podla toho ako sa situacia vyvinie.
V prvom prispevku, ktory si zmazal, si dobre, ze autorku nevyhlasil za svaticu. Nasledne potom, co proti tebe zvyhla riadna vlna kritiky, aj s argumentami, si rychlo zmazal a otocil o 180° a zacal si sa robit prudko chrumkavy.
Medzitym si ale nezabudol sa aj tak strkat autorke do analneho otvoru.

monuska112
1. sep 2022

@zoro9836 tvoje komentare su v posednej dobe problem v kazdej jednej teme. ja viem ze si to mal tazke, a mozno tvoj pohlad na realitu je iny ako vacsiny ludi, tym ta nechcem urazit...ale niekedy jak keby si mal problem rozlisit co je vhodne a co uz nie.

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
zoro9836
Odpoveď bola odstránená
elanor
1. sep 2022

@zoro9836 svoju osobnost prezentujes tu, aj ako, tam nieje treba co posudzovat. To vsetci vidime

monuska112
1. sep 2022

@zoro9836 v tom pripade nam neostava ine, ako sa zhodnut na tom ze sa nezhodneme 🙂

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
antonia15
1. sep 2022

Nehnevajte sa, ale je úplne logické, že dcéra to nepriniesla domov náročky, žiadna pubertiačka, ba vlastne nikto si to logicky nedonesie domov náročky...určite je jej to nepríjemné, že to priniesla, že jej to musíte vyčesávať a ešte ju preto aj karháte? No chúďa dievča...

elanor
1. sep 2022

@zoro9836 iste. Lebo zvysni ucastnici diskusie su slepi...

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
judar
1. sep 2022

@1204verobnika ved samozrejme ze niesu normalny 🤦 kricat na 14r decko ze sa nevie chranit pred vsami a hrotit to ako keby dovliekla domov filcky ci kvapavku 🤦🤦🤦 a fnukat aky je to boj, ako to ide do penazi a co ja viem co....kamaratka tak zbalila deti a zobrala ich mimo dom, pri jazero kde im aj sebe niekolko krat "vyprala vlasy" hrebenom vo vode aby splachli vajicka a zvlast porobila zabaly s octovou vodou aby to nedoniesli nazad domov, doma este dali ocot so samponom a zabralo to

mateson
1. sep 2022

Rozmýšľam, či fakt môže existovať taký hlupák ako ty🤦‍♀️

beronsche
1. sep 2022

nikdy nebolo dobre, ked rodicia bili deti.. prestan si racionalizovat nespravny pristup (nadavky tvojho "skveleho" muza, vlastne vycitky)..

a uz pochop, ze tvoja dcera za to nemoze!
kym sa zavsivavi hlava trva to dlho... Cize to mohla chytit pred mesiacom..
Mohla to chytit mladsia na ihrisku, u lekara hocikde, ale potvora kladuca vajicka (hnidy) preliezla na starsiu a zabyvala sa. Mohol to domov privliest tvoj fantasticky muz (co si vybija frustraciu na dietati).
nevies. a nikdy to nezistis.
tak sa spamataj a spravaj k dcere normalne..

beronsche
1. sep 2022

@zoro9836 teba teda motivuje, ak na teba niekto pokrici? ponadava?
zrejme ano, kedze to odporucas...

jaskolka
1. sep 2022

Mala si dat názov témy, že muž nadáva dcére a ja ho v tom podporujem.
Akože fakt, keby prišla domov opitá alebo jej nájdeš cigarety, kľudne aj zaucho je vylep, s tým by som súhlasila.
Ale za to, že má vsi (co mimochodom bežne sa stane v kolektíve a neexistuje tomu zabrániť) taky cirkus robiť? A ešte sa urazas keď tu ti ženy píšu ze vystrajate pre nič za nič?
Tak ju ostrihaj, keď tak ti strašne vadí ju vycesat... To ako fakt si myslís, že ona niekde pcha hlavu k bezdomovcom ci úmyselne si nasypala vsi na hlavu?
Chúďa dievča, ju svrbí hlava, boji sa o vlasy, určite je jej to aj trápne a vy dvaja sa chovate ako 5 ročne deti, jeden kričí a druhy ju obviňuje...

jaskolka
1. sep 2022

A nie, určite by som nikdy nevrieskala na dcéru, keby prinesie vsi. Normálne by som ju umyla samponmi proti všiam, vycesavala a maximálne by som ju ostrihala,kebx inej cesty nebolo.
Ale nenadavala by som jej, ani nič také.
Trochu sa s mužom spamätajte...

laila22
1. sep 2022

Nie ste normálny.. stačí, že si niečo deti ukazujú v mobile, už majú hlavy v kope... Pekne vycesavaj, umyvaj a rob zabali. Dieťa za to nemôže. Moja dcéra sa nestretáva zo žiadnymi spindurmi a tiež dostala.. Mne sa tieto veci strašne hnusia.. 😂. Ja som vsi nikdy nemala, ale ani by ma nenapadlo jej za to nadávať. To neovplyvnis.. Moja sa mi sťažovala, že ju hrozne svrbí hlava, že mám kúpiť iný šampón. Ešte išla na víkend na výlet s bratrancom a sesternicou. No mňa ani nenapadlo jej pozerať do vlasov. A v pondelok mi volali, že má vsi.. Ja som bola služobné odcestovala, takže ten najväčší nápor zvládla babka. A nikto nikomu nenadával...

alguno
1. sep 2022

Dcéra za to nemôže! To by ste si mala celá rodina uvedomiť! Čo by som urobila ja? Pohladila by som dcéru a milo by som jej povedala, že to nie je jej chyba, že to bude v poriadku. Bež robiť za pás, to je makačka, a nie zbavovať sa všov. Pri všoch potrebuješ len pevné nervy, čo tebe aj tvojej rodine chýba.

simona1306
1. sep 2022

mne sa zastavuje rozum nad tebou ... ja som teda nevidela este ziadnu matku krora by sa hnevala ked je jej dieta chore , alebo prinesie domov nejaku pliagu. Je to absolutne hlupe od teba, ako matky. Ja teda nezvyknem nikoho urazat, alebo niekoho za nieco odsudzovat, ale pre mna matka ani nie si, ked taketo teatro robis z takychto veci. A dalsia vec, 14 rocne dieta nie je absolutne skoro dospela osoba, ktora sa dokaze sama ochranit pred kadecim. A pred vsami uz vobec. Ci mala chodit s baterkou a presmatrat kazdemu hlavu aby sa nahodou mamka nehnevala ? :D tento prispevok by som na tvojom mieste zmazala, a hanbila sa doma za taketo nazory. Radsej uz viac nereaguj, lebo len samu seba zhadzujes.