icon

Manžel sa hnevá a nadáva na dcéru

1. sep 2022

Manžel sa hnevá a nadáva na dcéru 14rocnu,že dostala vši.Ze si nedala pozor ani nevie od koho konkrétne to dostala.Ze už ma dosť rokov aby si dávala pozor na také veci a podobne reči.Aj nadáva na ňu.Od nej to dostala aj naša 2 ročná,takže máme doma veselo.Kazdy deň ráno aj večer vycesavam im vlasy,umývam,vyberavam.No ťažko ,lebo obe majú dlhé vlasy.Manzel že nemáme čo na robote,že musím vlasy im pozerať a zbytočne to zdržuje,plus všetko oprať vydezinfikovať.No proste nahnevaný je.

Strana
z7
rebekamarcusko
1. sep 2022

@lija22 ano s,hlavne ked deti chodia do skoly a skolky,ja som raz dostala od sestry ako 14 rocna,doniesla zo skolky a potom ako 15 rocna v skole.

lucia147852
1. sep 2022

Vy ste všetci chorí a to som čítala len dve strany komentov. Chudák dcéra.

1gabriela13
1. sep 2022

A to aj deti vám majú vynadať ak vy donesiete domov nejakú chorobu napríklad alebo ako ? To dieťa sa asi dobrovoľne postavilo do radu aby tie vsi asi chytilo. Niektorí rodičia fakt no comment.

ankare
1. sep 2022

Dcérka za to nemôže. Vsi preskočia na hlavu ani nevieš ako.

bessie12
1. sep 2022

@ankare vsi neskacu. To nie su blchy.

elizita
1. sep 2022

Vy ste teda podarená rodinka aj s tou svokrou 🤦😂

matullienka
1. sep 2022

Kriste autorka keby hlúposť kvitla tak máte doma botanicku záhradu. Normálne ľutujem vaše deti akých rodičov dostali. Oni museli v minulom živote minimálne niekoho zabiť, lebo rodičia ako vy dvaja sú normálne za trest. Trieskas a porovnavas úplne nezmysli.

janulik2008
1. sep 2022

autorka, ty si taká trúba jak ďaleko dovidíš.
Fajčenie a vši je sakramentský rozdiel. My sme v robote mali jednu kolegyňu, ktorá mala tuším vši. To keby som nedajbože doniesla domov tak ma vyhodia že prečo som nedávala pozor? Pochop, že nie je možné zistiť kto tie vši má, totižto nikto sa ti s tým chváliť nebude.
Malá celý prvý rok v škôlke bola chorá, jednoducho na hlavu a áno išlo to "na nervy" furt kašľala ale nekričali sme na ňu, že prečo nedávala pozor a nakazila sa.

vlcik1
Odpoveď bola odstránená
owecka
1. sep 2022

Uf, ja mala som 26 rokov ked som si to dovliekla do vlasov. Stres max. 1 vecer preplakany. Potom OK. Vyzehlila vlasy a bolo po trapeni 😊

majlo1234
1. sep 2022

Kolkokrat sme my mali doma vsi ako deti😒tomu sa proste v kolektive tazko vyhnut

srferreira
1. sep 2022

Autorka ty naozaj porovnavas vsi s drogami?
Som rada, ze nemam taku matku ako si ty.

miadi
1. sep 2022

Ty si zvlastna osobka. Porovnavat vsi a drogi 🤦‍♀️ a ze ked dieta dovlecie domov chorobu ci ho mas potlapkat po chrbte.. 🤦‍♂️ Ved ked dieta ochorie tak za to nemoze neurobi to umyselne. Ani tie vsi, ked ti dieta dovlecie chorobu nemas sa co nanho hnevat ked tak na seba ze nema vdaka tvojej genetickej vybave alebo tvojej zdravej vyzive lepsiu imunitu. A hnevat sa na 14 ze mà vsi a ty teraz Musis vycesavat 🤦‍♀️ to je vrchol lenivosti. Ty si musela riadne drdlat pindat zurit .. ze ten tvoj uzasny muz sa na to nemohol chudacik pozerat a dcere vynadal Lebo “ vdaka nej “ mà doma teraz zurivu žensku. 🤦‍♀️

aliziana
2. sep 2022

Moja sestra to kdesi chytila ako 40nička nedávno, vôbec nevie kde... no, budem jej musieť vynadať, čo si nedávala pozor, stará capa...

xena0
2. sep 2022

To je tak keď majú deti hlúpi ľudia 🙂

smajlik323
2. sep 2022

Je mi ľúto tvojej dcéry ,že má takú matku a otca...hanba vam ... predísť ??? A že jej pomahas,lebo ich vycesavas ? To je tvoja POVINNOST !!! Sa zamysli nad sebou, ako môžeš niečo také dcere dávať za vinu!!!

lujza123
2. sep 2022

Véd z toho nerobte takú drámu, vlasy im skrat po ramena, daj šampón, o 2 týždne znova a je po probléme. Ved vlasy znova narastu, no tak nebudú mať dlhé vlasy chvíľu o nič nejde

konikmodry111
2. sep 2022

Ty ides fakt porovnávať drogy so vsami? Tu ozaj niet rady ani pomocí 🤦🏼‍♀️

konikmodry111
Autor odpoveď zmazal
dzina007
2. sep 2022

ja som dostala prvykrat v zivote vsi ked som mala 21 rokov na vysokej skole... od kolegyninej dcery ktora vzdy ked prisla sa so mnou stiskala,... mala som sa zabit alebo ju? ze casnicka vysokoskolacka a vsi?
Nie... Zatala som zuby, kupila pripravky, vycesavala ich dookola umyvala s pripravkami sprejovala a zehlila... vsi pokapali a zivot siel dalej...

matapo
10. sep 2022

...v dnešnej dobe si robiť ťažkú hlavu zo vsi? Jasné že nadšený z toho nie je nik, ale v školách sa sem tam vyskytnú a medzi deťmi sa aj skvelo šíria. Ale v lekárňach máš toľko prípravkov proti vsiam. Však stačí raz nasamponovat hlavu, následne vycesat a je to o týždeň pre istotu zopakovať a je po probléme. A že treba všetko poprať, no tak treba, práčka to zvládne. Ale nadávať kôli tomuto deťom je cez...

wwpela
13. sep 2022

Manžel nech si nájde informácie o vsiach lebo obviňovať malé dieťa mi príde nezodpovoedne. Ak on dostane vsi tak mu povedz ze si mal dat pozor a ze je nezodpovedny

dajna8
13. sep 2022

@wwpela heh asi tak nejak. No si to vybíjať na malom dieťaťu, ktoré za to vôbec nemôže, tak to mi príde skôr také prízemné. Najľahšie je sa zbaviť takto zodpovednosti

drahomirrra
13. sep 2022

Kurna baby. Taka tema, len citam a uz ma svrbi cela hlava 😁😁
Autorka, ty si dobre tupelo. Esteze moja zlata mamina nadomnou tri vecery preklacala nad bielou plachtou a pramienok po pramienku vyciesala vsiska, ktore vtedy mala cela trieda. Za tri dni bolo po nich. Mala som presne 14, vlasy boli moja pycha a citila som sa ako najvacsie hovno. A ty si este dievcatu nalozila, ty truba.

Strana
z7