Máte výsledky z prijímačiek na strednú školu?
Ahojte mamičky.
Máte už výsledky prijímacích skušok na stredné? Ako vaše deti dopadli? Spokojnosť? Alebo ešte čakáte?
@goodfeel23 how about you? Are you apply to bilingual gymnasium or IB international baccalaureate? Are you accepted?
Ahojte chcela som sa ešte spýtať ci neviete kedy potom chodi odpoveď na odvolanie ?
@mici111 Hello. Congratulations on passing the ib course. My daughter passed pankuchova bilingual (sj+aj).
Ahojte, prosím niekomu došlo vyjadrenie z Tomasikovej v BA a zo Zochovej? Dik
Prosím, z vazky a novohradskej ste niekto este nedostali odpoveď?
Je možné aj keď je 60ta pod čiarou že sa dostane na odvolanie?
@kacenocka2 koľko budú prijímať?
@simoli 90..cez 150 uchádzačov sa hlásilo
@kacenocka2 nemyslím že je to úplne nerealne. Odvolanie určite dajte.
@kacenocka2 na Vazku sa hlási 510, berú 30🤦♀️
@kacenocka2 to je uplne v pohode pomer na prijatie... ked brali zo 150 az 90 deti
Mate niekto uz vysledky z Gymnazia na Ceskej ul.?
My mame zatial 1 zo 4, neprijata pre nedostatok miesta. 28 ma pod ciarov GYM L. Saru. Zvazujem ci podat odvolanie, ale pochybujem ze pri tom pocte prijimanych deti (28) existuje nejaka sanca...
@raffaella no je to cele cudne, niekomu uz poslu vysledky inemu nie. Na zdravotnej skole dcerinej spoluziacke prislo rozhodnutie o neprijati pred par dnami a nam zatial nic. Tak si hovorim, ci tych ktori nespravili PS, alebo su neprijati pre nedostatok miesta skor informuju a prijatym daju vediet v oficialny den...
@bulaby naopak - prijatych informuju skor. Teda u nas. Z metodky mi dnes prisla sprava - rozhodli sme, ide vam to postou 🤣🤣🤣🤣 takze zajtra ked to zverejnia to budem vediet najskor. Co uz, ten den uz pockam ;) ale teda ta sprava od nich --- asi som fakt rada ze tento gympel mal len ako rezervu, takyto styl komunikacie skola/rodic by som dlhodobo nedokazala zvladat 🤣🤣🤣
@kaktusik007 aj dcera sa hlasila na Metodku - bilingvalne AJ. Takze vy uz vysledky mate, tak predpokladam, ze teda nic z toho. Nevadi, aj tak to len chcela skusit. Pri tom pocte prihlasenych deciek som ani len nedufala 😁
@bulaby vieš čo bohvie. Synovec robil na 8r na Matky Alexie a im výsledky už nejakého 10.5.
Ani Bilíkova ešte nič. Ale tak pri Tom natresku si nádeje nerobíme. Akurát mi dcéra hovorila, že z ich triedy výborné spolužiačky čo mali drahé doučovanie a fakt boli namakané, že neboli prijaté na Pankúchovu. Mne je tak ľúto tých deciek, ale tak čo už.
@raffaella čo sa týka toho drahého doučovania a že boli namakane tie decká.. pri tých počtoch čo sa k nám na Pankúchovu hlásilo - cez 800 a berú 60+30 je rozhodujúci fakt každý jeden bod...tento rok to bolo ale všade v Bratislave na bilingváloch úplne šialené... Vy ste sa kde hlásili?
@mici111 my nemecky bilingval a anglicke lyceum. Ale nemame z ani jedneho este. A tiez, napriek tomu ze dcera je fakt jazykovo velmi zdatna, ma plynulu nemcinu a vybornu AJ, z NJ bola prva tento sk. rok na olympiade za okres, je jednotkarka, no aj tak viem ze su tam taki co to urobia lepsie. My sme robili iba testy doma, nemala ziadne doucko. Na nemecky bilingval sa vobec neberie do uvahy, ze ma uz v tomto veku plynulu nemcinu, proste tam sa robia vseob. predpoklady a ci ma nadanie na jazyky (dali im norcinu). Na lyceu zase mali celkom narocnu anglictinu na prijimackach, az ju to samu prekvapilo ale tak bohvie ako tam dopadla. Vzhladom na ten obrovsky natresk ratame ze skor nie ako ano. Co uz, snad o rok sa dostane na nejaku normalnu skolu, ale je to bieda aj s tym vyberom skol pokial sa dieta nedostane na gymko. Ako babe jej zostava zdravotka, co moc nechce, alebo nieco s chemiou lebo ju taha tento smer.

@lia299 no my čakáme nevolala som,to budete mat šancu.