icon

Máte výsledky z prijímačiek na strednú školu?

arcenciell
13. máj 2024

Ahojte mamičky.
Máte už výsledky prijímacích skušok na stredné? Ako vaše deti dopadli? Spokojnosť? Alebo ešte čakáte?

noznicovo
14. máj 2024

@lia299 no my čakáme nevolala som,to budete mat šancu.

mici111
14. máj 2024

@goodfeel23 how about you? Are you apply to bilingual gymnasium or IB international baccalaureate? Are you accepted?

lia299
14. máj 2024

Ahojte chcela som sa ešte spýtať ci neviete kedy potom chodi odpoveď na odvolanie ?

goodfeel23
14. máj 2024

@mici111 Hello. Congratulations on passing the ib course. My daughter passed pankuchova bilingual (sj+aj).

ela13
14. máj 2024

Ahojte, prosím niekomu došlo vyjadrenie z Tomasikovej v BA a zo Zochovej? Dik

terina25
14. máj 2024

@lia299 mne hned povedala,ze uz vedia,ze ti co boli prijati tak nenastupia,cize sa posunula a bude prijata

terina25
14. máj 2024

@lia299 oficialne vysledky su 17.5.,na odvolanie mate 5 dni poslat.takze predpokladam,ze po 5 dnoch pride

katesynka
15. máj 2024

Prosím, z vazky a novohradskej ste niekto este nedostali odpoveď?

simoli
15. máj 2024

@katesynka Gjh ešte nemá

katesynka
15. máj 2024

@simoli ďakujem

kacenocka2
15. máj 2024

Je možné aj keď je 60ta pod čiarou že sa dostane na odvolanie?

simoli
15. máj 2024

@kacenocka2 koľko budú prijímať?

kacenocka2
15. máj 2024

@simoli 90..cez 150 uchádzačov sa hlásilo

simoli
15. máj 2024

@kacenocka2 nemyslím že je to úplne nerealne. Odvolanie určite dajte.

katesynka
15. máj 2024

@kacenocka2 na Vazku sa hlási 510, berú 30🤦‍♀️

kaktusik007
15. máj 2024

@kacenocka2 to je uplne v pohode pomer na prijatie... ked brali zo 150 az 90 deti

raffaella
15. máj 2024

@katesynka och, to len 1 triedu tam otvárajú?

Inak niektoré gymka si dávajú celkom načas, napätá som ako gumka na trenírkach 😅

katesynka
15. máj 2024

@raffaella ano, bilingval otvara len 1 triedu. A uz zverejnili, ze sa im hlasi 510. Teda 480 deti nevezmu. Ach jo….

raffaella
15. máj 2024

@katesynka kokos, to je masaker...

sisa99
16. máj 2024

Mate niekto uz vysledky z Gymnazia na Ceskej ul.?

bulaby
16. máj 2024

My mame zatial 1 zo 4, neprijata pre nedostatok miesta. 28 ma pod ciarov GYM L. Saru. Zvazujem ci podat odvolanie, ale pochybujem ze pri tom pocte prijimanych deti (28) existuje nejaka sanca...

raffaella
16. máj 2024

@bulaby určite podaj, nemáte čo stratiť, iba získať.
Nám prišla info, že výsledky zverejnia až zajtra 😅

bulaby
16. máj 2024

@raffaella no je to cele cudne, niekomu uz poslu vysledky inemu nie. Na zdravotnej skole dcerinej spoluziacke prislo rozhodnutie o neprijati pred par dnami a nam zatial nic. Tak si hovorim, ci tych ktori nespravili PS, alebo su neprijati pre nedostatok miesta skor informuju a prijatym daju vediet v oficialny den...

kaktusik007
16. máj 2024

@bulaby naopak - prijatych informuju skor. Teda u nas. Z metodky mi dnes prisla sprava - rozhodli sme, ide vam to postou 🤣🤣🤣🤣 takze zajtra ked to zverejnia to budem vediet najskor. Co uz, ten den uz pockam ;) ale teda ta sprava od nich --- asi som fakt rada ze tento gympel mal len ako rezervu, takyto styl komunikacie skola/rodic by som dlhodobo nedokazala zvladat 🤣🤣🤣

bulaby
16. máj 2024

@kaktusik007 aj dcera sa hlasila na Metodku - bilingvalne AJ. Takze vy uz vysledky mate, tak predpokladam, ze teda nic z toho. Nevadi, aj tak to len chcela skusit. Pri tom pocte prihlasenych deciek som ani len nedufala 😁

raffaella
16. máj 2024

@bulaby vieš čo bohvie. Synovec robil na 8r na Matky Alexie a im výsledky už nejakého 10.5.
Ani Bilíkova ešte nič. Ale tak pri Tom natresku si nádeje nerobíme. Akurát mi dcéra hovorila, že z ich triedy výborné spolužiačky čo mali drahé doučovanie a fakt boli namakané, že neboli prijaté na Pankúchovu. Mne je tak ľúto tých deciek, ale tak čo už.

mici111
16. máj 2024

@raffaella čo sa týka toho drahého doučovania a že boli namakane tie decká.. pri tých počtoch čo sa k nám na Pankúchovu hlásilo - cez 800 a berú 60+30 je rozhodujúci fakt každý jeden bod...tento rok to bolo ale všade v Bratislave na bilingváloch úplne šialené... Vy ste sa kde hlásili?

raffaella
16. máj 2024

@mici111 my nemecky bilingval a anglicke lyceum. Ale nemame z ani jedneho este. A tiez, napriek tomu ze dcera je fakt jazykovo velmi zdatna, ma plynulu nemcinu a vybornu AJ, z NJ bola prva tento sk. rok na olympiade za okres, je jednotkarka, no aj tak viem ze su tam taki co to urobia lepsie. My sme robili iba testy doma, nemala ziadne doucko. Na nemecky bilingval sa vobec neberie do uvahy, ze ma uz v tomto veku plynulu nemcinu, proste tam sa robia vseob. predpoklady a ci ma nadanie na jazyky (dali im norcinu). Na lyceu zase mali celkom narocnu anglictinu na prijimackach, az ju to samu prekvapilo ale tak bohvie ako tam dopadla. Vzhladom na ten obrovsky natresk ratame ze skor nie ako ano. Co uz, snad o rok sa dostane na nejaku normalnu skolu, ale je to bieda aj s tym vyberom skol pokial sa dieta nedostane na gymko. Ako babe jej zostava zdravotka, co moc nechce, alebo nieco s chemiou lebo ju taha tento smer.

bulaby
16. máj 2024

@raffaella moja dcera robila skusky na Garciu bilingvalne, to je jej vysnivana ☺️ ale sama zhodnotila ze prijimacky boli tazsie ako na Metodku a tiez to nevidime ruzovo. Tiez sialeny pocet deciek. Uvidime co bude zajtra. Drzme si palce ☺️

raffaella
16. máj 2024

@bulaby juj, silno drzim palce vsetkym detom! myslim na vsetky nervozne mamy 🙂 moja ma zase vysnivany ten nemecky gympel, od mala miluje nemcinu a taha ju aj potom univerzita niekde v DE alebo AT a aj tam chce zit.