Máte výsledky z prijímačiek na strednú školu?
Ahojte mamičky.
Máte už výsledky prijímacích skušok na stredné? Ako vaše deti dopadli? Spokojnosť? Alebo ešte čakáte?
@bulaby praveze nemame vysledky!! len prisiel email ze pridu vysledky postou. Ale ci je prijaty / neprijaty -- to fakt netusim. Mozno na edupage nastavili zverejnenie o 00:00, tak ak budem hore, hodim kuk... ak nie, tak az rano 🙂
@raffaella no moj tiez chcel nemcinu, len... tu u nas nemecky bilingval nema moc uroven a do BA by som ho bola dala iba ak by sa tam dostal a u nas nedostal.. No my sme vedeli hned na druhy den rano ze je prijaty... Toto, co sa deje v Bratislave, to fakt nema obdobu... sialene.
@kaktusik007 prosim na ake sste sa hlasili - francuzske ci anglicke?
@ajja1 na metodku? francuzske. Aby mohol ked tak prestupit neskor na francuzske do TN, kam chcel.
@kaktusik007 a bude to horsie, lebo ta krivka deti v jednotlivych rocnikoch ma este par rokov stupat, kym zacne opat klesat...a ano, je to sialene uplne. A ze Praha je este ovela horsia ako Bratislava, ze tam je taka silna populacna vlna a nedostatok miest, ze jednotkari koncia na ucnovkach pretoze ani SOS nemaju dostatok kapacit.
@raffaella ano, viem, v Prahe to sledujem dlhsie... No a toto je presne to, preco deviataci si podavaju prihlasky na gilingval, aj ked tam nechcu - radsej budu studovat v cudzom jazyku, ako by mali skoncit na ucnovke. Co zase uplne chapem.
@kaktusik007 aha, zle som pochopila. Tak len cakat. Ale to cakanie je teda hrozne, hlavne pre deti ked uz polovica triedy je niekam prijata 🙈
@bulaby ale zase - cakaju viacere gymnazia v bratislave... ja mam pocit, akoby sa proste dohodli, ze to takto urobia. Nevidim v tom absolutne zmysel - iba nervy to su.
@kaktusik007 no, nemôžu sa zverejniť výsledky skôr ako 17.5.2025. Všetci čo to dávajú von skôr to preto robia "potajomky" nedávaju na weby ani edupage.
@simoli nemozu zverejnit poradie, ale MOZU individualne oznamit kazdemu ziakovi vysledok ci je / nie je prijaty. To v rozpore s vyhlaskou nie je.
Je to rozne, Horvatka posielala skorsie rozhodnutia neprijatym a Vazka zas prijatym.
@katesynka uz len hodina 🙂 ak to teda dali zverejnit automaticky.
My uz mame 2x prijaty….veeeelky balvan mi padol zo srdca. Drzim vsetkym palce, nech sa vase deti dostanu na vynivane skoly. Podajte odvolacky, vela deti bolo na 4 skolach ako moja, takze len ona uvolni 3 miesta.
Tak nám anglické vyšlo 😍 teraz dali na stránku výsledky.
U nas este ani jedna skola nedala oficialne vysledky a to je 17.5 a stale nic. Na nervy toto
Mojej prišli z 3 výsledky,neprijata... Skúšky splnila,dobre sa učí a aj tak,pre nedostatok miesta ... Čisté zúfalstvo....more sĺz... No teraz len čakať opäť či pomôže odvolanie. A čakať kde bude aké voľné miesto...
Tak na jednu uz prislo ze je prijata na odvolanie. Chvalabohu
@erikad82 u nas to isté, prijímačky spravené, no pre nedostatok miesta neprijatá na 3 zo 4. Na 4 stále čakáme, ale nerátam s tým, lebo tiež bol nátresk..... ☹️ čisté zúfalstvo toto....

@bulaby ahoj, na Sáru určite odvolanie napíš. Syn tam je prijatý ale urobil aj na bilingválne na Gamču, takže ide tam. Ďalšie jeho dve spolužiačky tiež prijaté na Sáru, ale tiež idú inde. Určite tam je šanca na odvolanie, držím palce. 🙂