icon

Moja 17-ročná dcéra sa hrá na chlapca

margitka123
5. okt 2022

Pred nedavanom moja 17 ročná dcéra prišla s tým že začne používať mužský rod a podobne, akoby nestacilo ze chodí s dievčaťom. Neviem čo mám robiť mám hrozné výčitky voči sebe a svojej výchove veď musi byt proti prírode som strašne sklamaná a netuším čo mám robiť akoby ste na mojom mieste reagovali vy ?

Strana
z2
asia83
5. okt 2022

@margitka123 Tak sa zahraj na normálnu, vyspelú bytosť a nevypisuj sem hlúposti. Nikto na to nie je zvedavý.

doriiis
5. okt 2022

@zoro9836 ...povazovala som ta za inteligentnejsieho

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
chiaraaaa
Odpoveď bola odstránená
zoro9836
Odpoveď bola odstránená
doriiis
5. okt 2022

@zoro9836 ...fakt,preco je niekto homosexual a niekto heterosexual je davno znamy.

nykkushka
5. okt 2022

@zoro9836 neviem teda či máš /nemáš deti, ale mňa by napríklad zaujímalo, ako by ľudia ako ty vnímali svoje dieťa, keby je homosexuál, chcelo by zmeniť pohlavie a pod? Ako by si sa ako rodič postavil k takej situácii? Keby sa mu za to ľudia posmievali, sikanovali, ubližovali mu, mal by problémy presadiť sa do spoločnosti.
Bol /a by si na strane dieťaťa alebo by si sa striktne držal/a svojho presvedčenia?

makakova
5. okt 2022

@zoro9836 súhlasím vo všetkom ci píšeš!

Je to choré,ako sa zacalo toto všetko tolerovať,ba az propagovať .. spoločnosť sa tvári,ze toto vsetko je ok. No nieje to ok, ľudia co si myslia ze su tiger, auto alebo lietadlo.. zeny co sa cotia ako chlapci,chlapi co sa citia ako ženy. transexuali atd.. vswtjo je to NA HLAVU

A autorkina dcéra zrejme tiež prepadla tomuto ,, trendu,, ..snad z toho vyrastie.

Je mi na grc z toho,ked vidim kam to speje a ze moje deti musim vychovať do tejto skazenej doby. Ľudia úplne stratili morálne zásady

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
cairka
5. okt 2022

@zoro9836 , ale v akom svetle je dnes homosexualita prezentovaná? Toto jedno ma zaujíma. Lebo ja len na nete čítam , ako je všade in byť členom LGBT , ale väčšinou to čítam len od ľudí, ktorí ich odsudzujú. V reálnom živote vidím, že veľa ľudí toleruje, ale sú radi, že oni sú "normálni"

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
katkami123
5. okt 2022

@zoro9836
👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

anjeleukalyptusu
Odpoveď bola odstránená
julish
25. okt 2022

@chadkroeger v minulosti sa nehovorilo o problémoch deti z detských domovov, mentálne postihnutého človek na ulici nestretol, lebo boli poschovavani po ústavoch... o ničom “nepríjemnom” sa nehovorilo.

alanko20
25. okt 2022

@dominikamacakova názor ako naozaj. Až som sa vytočila.

Neriešim, či je to real tema alebo fake, ale tolerujte a buďte tolerovaní.

julish
25. okt 2022

@makakova treba sa obrátiť na iné zdroje, prečítať si o problémoch reálnych ľudí, letieť, gayov, či nebinarnych... nepýtať sa na názor “lietadiel”

gwenna
1. dec 2022

@margitka123 ukazala by som jej ucebnicu biologie a zenske pohlavne organy, ktore urcuju jej pohlavie. Citit sa ako muz moze, no vzdy bude zenou.

misters
Odpoveď bola odstránená
fido69
14. feb 2024

Celkom by ma zaujímalo či si sa s tým už zmierila. Všetci sme predovšetkým ľudia a mali by sme byť hodnotení podľa našich skutkov. Každému plnému nenavisti by som doprial také dieťa, aby to pochopil aj on.

katkami123
15. feb 2024

@fido69
No mám kamosa homosexuála a pár krát zdieľal príspevky, že mladý chalani sa doma priznali rodičom s orientáciou a tí ich vyhodili na ulicu. Že ako si 17-roční hľadajú ubytko, lebo domov sa už nedostanú a či ich niekto dočasne neubytuje. Netreba si myslieť, že niekto, kto je plny nenávisti, sa zmení, aj keď bude mať “iné” dieťa.

galioska
15. feb 2024

som prekvapena kolko tolerantnosti 😀 kde su tie Ficovolicky co toto nechcu?!🤭

fido69
15. feb 2024

@katkami123 Ešte pred pár dňami by som ti neveril. Ale bohužiaľ skúsenosti na MK mi hovoria, že aj ženy vedia byť plné nenávisti a zlej energie. Neviem či je to ťažkou minulosťou alebo beznádejnou súčasnosťou. Ale zlo plodí zlo a nenávisť len ďalšiu nenávisť. Je to slepá ulička, ktorá nikam nevedie len nás neustále vracia späť.

Homosexuálni muži sú pritom najlepší priatelia žien. Sú nadpriemerne inteligentní a zvládajú aj ťažké intelektuálne debaty. Chápu ženské city, pretože samí sú nadpriemerne citliví. Rozumejú ženskej duši, nemajú pri ženách žiadne postranné úmysly, berú ženy ako rovnocenné priateľky. Naopak sú ženami neustále obletovaní, pretože pre tieto vlastnosti sú zo strany žien žiadaní. A ženy v kútiku duše dúfajú, že práve čaro ich osobnosti zlomí sexuálnu orientáciu inak dokonalého muža.

Strana
z2