Môže byť panický strach dôvodom na neúčasť na lyžiarskom výcviku?
Môj syn by mal ísť v januári na lyžiarsky . Už nepotrebujeme potvrdenie od lekára, stačí vyjadrenie rodiča. Môj syn má panický strach z lyžovania , takže ho nebudem nútiť na silu. Ale problém je , že škola poslala tlačivo, kde musím uviesť dôvod a názov choroby , prečo sa kurzu nezúčastní . Poraďte mi prosím . Je panický strach dôvod ? ..vopred ďakujem za odpoveď
@ivana154 a to je povinne? Ja ked som chodila do skoly nebolo. Ani ked chodila najstarsia.
@slavomira236 teraz je to vraj už povinné
Nechaj tu kolónku nevyplnenu a začni sa zaoberať touto otázkou az keby sa k tomu vrátili. Je dobrá šanca, že to nebudú nejako extra študovať a nechajú to tak
Nebudem dieta nutit do toho co nechce.dovidenia dodebatovane.ake povinne?doplatok na lyziarsky plus vreckove je dobrych 300e.a kde je vystroj?to socialne slabsie rodiny nemaju sancu zasponzorovat.nikomu nic nebudem vysvetlovat.nejde a hotovo.bude.sa ucit doma.dajte mi ulohy alebo bude v ten tyzden doma s crevnou chripkou potvrdenou od lekara.ale na lyziarsky jednoduchk nepojde.je to.malolete dieta a ja rozhodujem o tom komu ho kedy zverim.
Lyziarsky zrcite nie je povinný, syn je v 8.roc., nejde asi polovica triedy, ale ani nie pre finančne dôvody, ale pre kopec iných
@ivana154 slovné spojenie školská inšpekcia väčšinou pri problémoch pomôže
Ja si myslím, ze panicky strach ako dôvod môžeš uviesť... inak na našej škole tento rok dali možnosť, keďže je na tento kurz štátny príspevok 150 eur, môžu sa zúčastniť aj žiaci, ktorí nemajú záujem o lyžiarsky výcvik, ale budú počas toho týždňa absolvovať turistické vychádzky v okolí lyz.strediska, kde budú ubytovani...
Na strednej pg sme mali povinny placecky a turisticky. Mam panicky strach z plavania,aj tak som musela ist. Dokonca aj na turisticky, hoci som kvoli klbom bola oslobodena od tv a mala som individualny plan, doma pol rocne dieta....proste to bola podmienka k maturite...ale na zs? O tom som este teda nepocula... urcite by som sla za riaditelkou a prebrala to s nou
@sendy1977 ale keď povie že pôjde tak treba dať aj nejaké peniaze,nie? Určite sa niečo musí aj platiť...tiež ma to zaujíma,my toto budeme riešiť budúci rok. Verím,ze nepôjde celá trieda

@ivana154 ano je, ani by som sa o tom viac nebavila.. kolko rokov ma syn?