Môže mať 12-ročná dievčina frajera?
Dobrý deň môžem mať frajera v 12? Samozrejme nič vážne len pusinky a za ruky. Som zamilovaná. Chcem len vedieť či už môžem mať frajera. Ďakujem ❤️☺️
Pekný deň
@sofiamaria12497 je to este skoro, venuj sa kamaratkam a skole, chalanovi povec aby pockal.
Ženy, nedeptajte tu dieťa...
@sofiamaria12497 je to este skoro, venuj sa kamaratkam a skole, chalanovi povec aby pockal.
@domkakvet Ok
mozes, ale len ked sa budete spolu učit, aby si uz neprepadla
mozes, ale len ked sa budete spolu učit, aby si uz neprepadla
@zobaka Ok
Si už asi rozhodnutá,ale frajerovi pripomeň,že je to trestný čin 🙄. Ok?
@zuzanita1609 Ok
Pcha!a ja som mala uz v 1 triede.nasa laska trvala presne 45 minut.pred matematikou sme spolu zacali chodit a po hodine si to hnusak rozmyslel.
Pusinky boli uz v skolke na lehatkach..
@zuzanita1609 tažko je trestný čin byť s ním a ísť na kofolu. Sex je trestný čin v jej veku.
@sofiamaria12497 to sa spytaj predovsekym mamy a otca.. nie nas... moja dcera sa v 12 isto nebude ani pusinkovat ani rucickovat... zamilovana mozes byt ale odtial potial
@zuzanita1609 tažko je trestný čin byť s ním a ísť na kofolu. Sex je trestný čin v jej veku.
@hellwant veď si všímaj,že akosi sa to tu roztrhlo s podobnými témami...toto bude podobná,mám na to 👃. Zruší účet aj "táto slečna"?! 😏
@sofiamaria12497 samozrejme 👌 a prepáč, ale namiesto pusinkovania by ta mala zaujímať najmä škola.
@hellwant veď si všímaj,že akosi sa to tu roztrhlo s podobnými témami...toto bude podobná,mám na to 👃. Zruší účet aj "táto slečna"?! 😏
@zuzanita1609 dosť možné. Len som chcel ujasniť, že chodenie a ani bozky nie su trestné , vraj to je takto: Bozkávanie nie je trestný čin, pokiaľ nejde o súčasť rozsiahlejšieho sexuálneho zneužívania. Na Slovensku je vek legálneho súhlasu na pohlavný styk 15 rokov. Akékoľvek sexuálne zneužívanie osoby mladšej ako 15 rokov je trestné, avšak bozkávanie samotné sa za sexuálne zneužívanie v zmysle zákona nepovažuje, pokiaľ neprekročí rámec neškodného a vzájomného prejavu náklonnosti.
Jasne, že 12- tka má riesiť iné veci, kamosky, kino s nimi a šuskanie o chalanoch a nie realne frajera.
@zuzanita1609 dosť možné. Len som chcel ujasniť, že chodenie a ani bozky nie su trestné , vraj to je takto: Bozkávanie nie je trestný čin, pokiaľ nejde o súčasť rozsiahlejšieho sexuálneho zneužívania. Na Slovensku je vek legálneho súhlasu na pohlavný styk 15 rokov. Akékoľvek sexuálne zneužívanie osoby mladšej ako 15 rokov je trestné, avšak bozkávanie samotné sa za sexuálne zneužívanie v zmysle zákona nepovažuje, pokiaľ neprekročí rámec neškodného a vzájomného prejavu náklonnosti.
Jasne, že 12- tka má riesiť iné veci, kamosky, kino s nimi a šuskanie o chalanoch a nie realne frajera.
@hellwant ale mne nemusíš objasňovať,čo a ako. Mne bije do očí,že si 12 ročná, nepovie... "dievčina" 🙄 a admin to neupravoval vôbec.
@sofiamaria12497 Podľa mňa aj hej ale nič vážne, len tak, že sa maximálne chytíte za ruky. A ak si ho už raz odmietla tak si zas nemysli, že on je na špagátiku a pobeží k tebe s otvorenou náručou.
@sofiamaria12497 nie, nemôžeš. Môžeš mať kamaráta s ktorým si rozumie. Pusinky a držanie za ruky by som ešte aspoň 3 roky vynechala. Tvoja mama je s tým v pohode? Lebo toto je tak na socialku.
ale jasné, prečo nie. V Jarovniciach chodia 15 r. už aj s kočíkmi.
@anonym_dca70d A rodičia su surodenci 🤣🤣🤣
@sofiamaria12497 Moja zlatá ty sa veľmi musíš nudiť cez tie prázdniny ,keď si si aj nick kvôli tomu založila 🤦♀️
@sofiamaria12497 Moja zlatá ty sa veľmi musíš nudiť cez tie prázdniny ,keď si si aj nick kvôli tomu založila 🤦♀️
@cukroska Ja som už zamilovaná od apríla
Ja keď som mala 12r tak som o frajeroch áni nechyrovala...ešte v 14r som sa hrala s Barbinami...potom ma bavili stretávačky s kamoskami- chodili sme sa do dedín bicyklovať do knižnice,prespávačky ... až okolo 17-18r som možno už aj pociťovala ,že by som chcela frajera a prišiel v 19r ...dnešne dievčatá začínajú už 11-12r a vyzerajú na 15r... ale to je aj dobou a životným štýlom zo zahranicia čo im tlačí do hlavy somariny.
Mne je vzdy smutno z toho ze 12r sa chcu hrat na starsie ako su. 12r je vek na to aby si chodila s kamosmi po vonku, hrali sa, obcas si isli sadnut na pizzu, obcas do kina v skupinke. Mat vela kamaratov/siek. Ta exkluzivita u tak malych deti zabija akukolvek moznost rozvijat a vytvarat kamaratstva. Potom v 14-15r su strasne smutne, lebo kamosky nie su a treba zhanat dalsieho frajera. Treba si najst nejaky konicek, sportovat, ucit sa nejaky cudzi jazyk, hrat na nejaky nastroj, plavat korculovat. Chodit do utulku a pomahat zvieratam. Rob nieco neviaz sa v 12r na 1cloveka
@anonym_3b508c hej žiť v matrixe 😆 skvelé

🤣🤣 síce prepadla, ale aspoň zamilovaná
@laurinka27 Tak.......