icon

Môžem dostať štvorku z angličtiny na vysvedčení?

blondeviktor
17. jan 2024

Môžem dostať 4 z ang ak mám na polročnom jednotky a dvojky?

Strana
z2
blondeviktor
autor
17. jan 2024

@vanilkovazmrzka tak za rok sa dá naučiť na reklamných plagátoch, ale reálnom živote nie

vanilkovazmrzka
17. jan 2024

Mozno treba inu metodu ucenia… a cim viac rozpravat.

blondeviktor
autor
17. jan 2024

@anjelicek26 a ak angličtinu nevieme cela trieda zo zs, tak som to flákala len ja ?

vanilkovazmrzka
17. jan 2024

@blondeviktor nehovor, a my ostatni sme sa neucili v realnom zivote? 🤔

blondeviktor
autor
17. jan 2024

@vanilkovazmrzka tak neviem akú no, kedze už mám druhé doučovanie

blondeviktor
autor
17. jan 2024

@vanilkovazmrzka dobrá práca, s francuzstinou problém nemám no tak asi nebudem chyba vo mne v angličtine

sterea
17. jan 2024

@blondeviktor môjmu synovi najviac pomohlo pozerať filmy a dokumenty v angličtine, pozeral to čo ho bavilo a tak sa naučil slovíčka nenutenou formou a potom sa už aj v škole chytal.

anjelicek26
17. jan 2024

@blondeviktor a ako dlho chodis na doucko? Tyzden,mesiac,rok? Ucis sa s hodiny na hodinu? Nie s kazdeho predmetu budes mat jednotky,ale na trojku sa pri snahe da vytiahnut vsetko. Jedine, s coho ti lepi su rodicia a ich reakcia, kedze si to pototo napriek doucku...ze?

blondeviktor
autor
17. jan 2024

@anjelicek26 práveže rodičia sú úplne v pohode, len chcem ísť na vysokú kde berú podľa priemeru/ na doucko chodím 3 roky. Pri pisomkach našej učiteľky veľmi ťažko na trojku. Dáva neskutočne ťažké písomky a dokonca tí čo rozprávajú plynule píšu tie písomky na 3-4

lukbe
17. jan 2024

@blondeviktor neviem síce,kde je chyba,to môže určiť ten,kto ťa uci alebo doucuje, ale to sú len také reči, že "jedna pani povedala", že sa nesmie známka zhoršiť o dva stupne. Na to zabudni. A ak na to naozaj nemáš, tak nemáš, buď sa s tým zmieriť alebo sa to naucis. Nikto nemôže vedieť všetko.

anjelicek26
17. jan 2024

Tak bohuzial, bude horsi priemer znamok alebo ak sipresvedcena, ze ti to ide super (co sama vies,ze nie), tak mozes poziadat o komisionalky.

mima1608
17. jan 2024

Áno. Ja som mala čisté jednotky a z nemčiny 4ku v 9. ročníku, skoro som z nej rachla, len sa nado mnou učiteľka zľutovala... Pre vysvetlenie, menila som školu a z AJ som musela prejsť na NJ, keďže tá nová škola AJ nemala z nejakého dôvodu 🙄

blondeviktor
autor
17. jan 2024

@blondeviktor a keby flakam angličtinu tak logicky, z iných predmetov kde sú ešte výssie nároky mam 1/2 a z ang 4? Trosku logiky

anjelicek26
17. jan 2024

Autorka ty mas na vsetko odpoved🤫 Len nie to,ze sa proste musis posnazit viacej.

macekovam
18. jan 2024

@blondeviktor mozes.. ale tak svet sa uz nezruti.. je to len polrocne vysvedcenie.. v druhom polroku zaber..

mmoni89
18. jan 2024

@blondeviktor zhorsit o dva stupne z toho isteho predmetu na konci roka .

laurita285
18. jan 2024

Spolužiak mal len 1tky a dvojku z matiky.... a robil komisionálky Z HUDOBNEJ lebo mu dala učiteľka 5ku na koniec roka 😎

vkatush
18. jan 2024

Známka sa za normálnych okolností nemá zhoršiť o 2 stupne, ak by predtým žiak mal 1 a zrazu by mu vychádzala 4 z toho predmetu (nie že iné predmety má na 1 a ten jeden na 4).
Ale pokiaľ viem, ide o maturity, nie vysvedčenie. Na maturite sa má brať v úvahu aj to 4(5)-ročné štúdium a známky na vysvedčení.

Tebe by som odporúčala zmeniť doučovanie, lebo evidentne nefunguje, keď sám/sama píšeš, že ti vôbec eng nejde, aj keď máš doučovanie, appky, ...
Ale sú proste žiaci, ktorým ten jazyk nepôjde ani keby sa do kocky poskladali 🫤

Strana
z2