Môžem sa dostať na bilingválnu obchodnú akadémiu s dvojkami?
Dobrý som osmak čo by chcel vyskúšať obchodnú akadémiu
Učím sa na jednotky viacmenej dvojky, chcel by som to skúsiť na OA bilingválnu v suranoch myslíte že to s dvojkamy bude možné?
@luxus10 presnejšie anj-1
Mat-1 a sjl-2 mi vychádzaju
Vyhladaj si na ich stranke, kolko bodov pripisuju za priemer na vysvedceni a uvidis, kolko bodov stracas. Tak ale ak napises super prijimacky, este nic nie je stratene...
@jurajdrobny__ včerajšia téma ti nestačila?
@luliu ani nie lebo na túto otázku som sa odpovede nedočkal
@lenka_da strácam 20 bodov z 60
Určite, veď budes robiť prijímačky....a za skúšku predsa nič nedáš.....
@jurajdrobny__ keď dobre napíšeš prijímačky prečo nie?Ideš vyskúšať aj inu školu bilingválne gymnázium?
Zucastnoval si sa nejakych predmetovych olympiad? Sutaze? To zvyknu byt bonusove body
@luccija o gymnáziu som neuvažoval.
@danieli ak som sa zúčastnil súťaže tak by ma uprednostnili skorej,keby som mal s niekým toľko isto bodov body dostanem len za primacky a priemer známok
záleží ako spraviš prijímačky a ako spravia prijímačky tvoji budúci spolužiaci...
tak ale určite vyskúšaj, nemáš čo stratiť...
mozes, ale musíš napisat dobre prijimacky.
"dvojkamy".. .. no zacni sa ucit slovenčinu, lebo ocividne tam par bodov stratis.....
jeden rok staci 70 bodov, iný rok 84........ (obrazne)
takze, sadnut na zadok, zacat robit rad za radom testy
@jurajdrobny__ Určite s dvojkamy? 🙂
Inštrumentál - mi, - ami.
A či sa dostaneš, záleží, akí žiaci sa budú hlásiť, ako napíšeš ty i oni prijímacie skúšky.
@jurajdrobny__ kazda skola ma kriteria na svojej stranke, synovi sa ratali body za znamky, potom body za prijimacky a body za sutaze (tam bol strop maximalne 10), ale v konecnom dosledku to bolo to, co podrzalo prvych 20 a brali 21…
@jurajdrobny__ jasne ze hej preboha

s dvojkamy? no co ja viem...