icon

Nemám kamarátov a neviem ako ďalej

yzomandias
5. nov 2023

Ahojte uz neviem ako dalej.Nikto ma nema rad.Mam 15 a som v koncoch nemam kamaratov ani nikoho kto by mal rad.Teda okrem rodiny.Som na internate a ked prodem domov na vikend nikto sa mi ani neozve ani nenapise.Je mi z toho smutno lebo kazdy v mojom veku je s kamaratmi a ja som len s rodinou.Skusala som vela kruzkov a podobnych veci no nikdy sa mi to nepodarilo.Chalanov nezaujimam.Nie som ani pekna a proste ma nema nikto rad a uz neviem ako s tymito pocitmi dalej fungovat.

Strana
z3
loliki
6. nov 2023

@yzomandias Maj odvahu byť iná, byť originálna, byť výnimočná už len tým, že nepotrebuješ zapadnúť do ničoho. Kľudne vytŕčaj z radu. Kľudne choď proti prúdu. Maj svoj názor, svoj postoj. Možno budeš jediná v triede, v škole, ktorá pôjde správnym smerom a bude robiť správne veci. Objav seba. Nemusíš byť ako chameleón, meniť vždy farbu a prispôsobovať prostrediu.

yzomandias
autor
6. nov 2023

@loliki dakujem

yzomandias
autor
7. nov 2023

@loliki ano o to sa snazim ale potom sa so mnou takmer nikto nebavi

loliki
7. nov 2023

@yzomandias Aspoň ti nepovedia nič zlé, hlúpe a vulgárne. Netráp sa. Prehoďte si pár viet. Asi z teba naozaj cítia, že chceš, aby sa s tebou bavili, vtieraš sa. Ži si svoj život a maj od nich pokoj. Čítaj, spievaj, maľuj. Netráp sa.

Strana
z3