O koľkej musia vaše 13- až 14-ročné deti chodiť domov?
Ahojte. Do koľkej môžu ostať vonku vase dievčatá počas školského roka? Mate rozdiel v case medzi školským dňom a víkendom? Dakujem
Mam pomaly 13rocnu. V zime chodi von max cez vikend, to uz musi byt doma pred zotmenim. V lete vzdy dohodneme čas, ale aj to pred zotmenim, napr.v piatok dosla domov na 19.30
Ja mám chlapca.14,5 roka.Pocas sk.roka do 20 :00,cez prázdniny,v piatok a sobotu do 23:00
Podla situacie. Ale urcite nie je vonku tolko cez pracovne dni ako cez vikend alebo prazdniny
12r - skolsky rok do18tej a vikedn do 19:30
Mam 14-rocaka. Velky rozdiel je aj medzi zimou a letom u nas. Napr. teraz ked je dlho svetlo moze byt do 20.00 v skolsky den ,ked ma predtym vsetky ulohy hotove. A cez piatok a sobotu aj do 22:00. V zime uplne inak,kratsie. Nechcem aby behali po tme dlho ....
Presne vcera sme to s muzom riešili.. dcera ma 13. Bola von do 20,30. bolo pekne, jej kamosky poznam, byvame vsetci na 1 sidlisku. Cez pracovný deň byva kratsie, asi do 19,00-19.30.
Ja mám chlapca.14,5 roka.Pocas sk.roka do 20 :00,cez prázdniny,v piatok a sobotu do 23:00
Väčšinou sú vonku,alebo si idu niekde sadnúť.Nie neruší ma to.Je samostatný a vie robiť všetko sám a každý má vlastnú izbu.Je to už veľké dieta
Ked pride vo volny den o 22.00 nerusi. Nikdy este nespim. Dovtedy je vonku s kamosmi,takto vecer nie su u nikoho doma.
Vzdy mohla byt dokedy chcela. Ale takto večer som chcela vedieť kde je, kedy asi pride, mame zapnuté zdieľanie polohy v mobile.
Väčšinou je už o 8 , 9 ci max o tej 10 doma. Ale bola už pár krát v živote aj na koncerte, to som šla autom po ňu okolo polnoci.
Nikdy som nerobila drámu okolo času príchodu domov ani jej nezakazovala nikam ist. Ked chcela ist niekam kde to nepovažujem za bezpečne vzdy sme vymysleli nejaký spôsob aby sme boli spokojne obidve.
Moja ma už 16, ale takto fungujeme odjakživa
Podľa mňa o ten čas ani nejde, keby je 13-14 ročná u kamosky vedľa u susedov nech si tam je aj do 23.00 ale zas ak by mala byt o tomto čase niekde v meste s bohvie kým tak to určite nie.
Môj bude mať 16 v novembri ,,a vychádzka cez víkend do 22 hod v lete.cez týždeň do 21hod.Ked mal 14 tak do 21 som mu povolila,pokiaľ bol pod bytovkou a bolo vidno.
Moji neviem kde by mali chodiť ) majú šport a kopec záujmov aj ZUŠ nástroj hudbu nebehaju naverinboha s kamošmi. Lebo nemajú čas .najhoršie je nechať behať s kamošmi po uliciach v takom veku .
Moji neviem kde by mali chodiť ) majú šport a kopec záujmov aj ZUŠ nástroj hudbu nebehaju naverinboha s kamošmi. Lebo nemajú čas .najhoršie je nechať behať s kamošmi po uliciach v takom veku .
@dusika11 moj ma tiez treningu a kruzky. Ale napr. v piatok nas prosil aby sme mu nechali volno,chce aj s kamosmi pobehat. Myslim ze chalni potrebuju aj ako ty hovoris naverimboha pobehat s kamosmi. Moj urcite,je rad ked je aj so spoluziakmi - pokecaju,preberu svoje temy, problemy......inak by ani jemal pocit zemjr sucastou kolektivu,partie.
Pokial je na dosah na sidlisku a viem s kym, je to v poriadku. Ja si sama pamatam na tento vek u mna - priatelia boli pre mna velmi doleziti.
Dcéra má 13 a býva von do tmy. Aj keď ju nevidím z okna, lebo chodí do mesta. Bývame na dedine a tú nemá seberovných kamošov. Je bezproblémová ( dúfam, že to tak aj ostane) tak jej verím. A v mobile mám pre istotu zdieľanie polohy, takže ju môžem hocikedy skontrolovať. Cez týždeň väčšinou nechodí von-nestíha ale piatky a víkendy áno a letné prázdniny ani nehovorím. A samozrejne, vždy máme určené pravidlá a vždy viem s kým je a kde je.
No ja len čumím na niektoré odpovede veru, aby 14 ročný boli vonku to 18 napr...véd to ja bývam dlhšie s 5 ročným 😀
Chalan - zvycajne do 18.30-19.00 pocas tyzdna, cez vikend/prazdniny bol aj do 20:30,ale len pri dome s kamosmi.
Ja som nedavala dcere cas prichodu. Za to som ale trvala na tom, ze ked mi povie, ze o 20:00 bude doma, tak o tom case doma byt musi.
Vacsinou chodili/chodia domov spolocne s kamaratmi a odprevadzaju sa. Ona je druha po ceste. Teraz (17-rocna) chodi domov najneskor o 21:30

Áno mám . Mám 13 ročnú,počas týždňa kedy ako, max do 18,30, 19.00. Víkend do 20.00