icon

Odlieva a odsýpa vaše 13-ročné dieťa všetko možné?

monikahru333
4. apr 2023

Dobrý deň poprosím o radu a pomoc ako ste vyriešili odlievanie a odsypanie všetkého možného.. Neverím či je to z You tube tých pubertakov YOUTUBEROV a deti to opakujú, alebo je to upozorňovanie na seba či obsedantne nutkanie robiť zle.. Neviem si dať rady ani milé slovo ani po zadku nič nepomáha.. Vďaka za odpovede mamin ktoré to riešia..

Strana
z2
zuzanaevin
4. apr 2023

@monikahru333 tu sa pripnem ak môžem máme skoro 9 ročného a tiež pozerá YouTuberov ... Ja už som zúfalá tiež opakuje skúša ... 😭

monikahru333
autor
4. apr 2023

@zuzanaevin zdravím vás pani a ako to riešite? Cestou psychológa, alebo len tak zákaz mobilu?

zuzanaevin
4. apr 2023

@monikahru333 psychológa zatiaľ nie ale obmedzujem ho na YouTube ... Dala som si rodičovskú kontrolu na jeho mobil a tam mu dávam zákaz buď tie kanály alebo celé YouTube ... A nb pozerá v mojej prítomnosti tak to ho hneď stopnem keď niečo vidím také .... Pokiaľ sú to normálne nechám ho ale ako náhle vidím že zmení na tie somariny hneď vypína

monikahru333
autor
4. apr 2023

@zuzanaevin ďakujem veľmi pekne za odpisanie a aj sa to lepší, alebo vidíte zo šampónu zase 5cm odliate, múka odsypana či také nič nerobí?

veronika_sk000
4. apr 2023

@monikahru333 a to preco robia? kam to davaju? nechapem

monikahru333
autor
4. apr 2023

@veronika_sk000 Neviem všetko má môj syn len som rozvedená mamina odlieva atď asi do umývadlá... A dôvod neviem asi skúša a neake napätie, hnev tak na niečo kompenzuje tými vecami čo robí.. Už som z toho zúfalá úplne.. Inak super chlapec no s týmto neviem čo robiť fakt.. Asi len mobil WiFi vypnúť na pár mesiacov a uvidí sa či to pomôže trvá to už dlhšie..

dadus_ka
4. apr 2023

Ja by som zasla za psychologom, ci nema OCD.

monikahru333
autor
4. apr 2023

@dadus_ka Čo je OCD?

veronika_sk000
4. apr 2023

@monikahru333 a to videl u nejakeho youtubera? ci neviete?

janewithane
4. apr 2023

@monikahru333 zial neviem poradit ale ak dobre rozumiem ty nevies preco to robi, co ho k tomu vedie? Ako o tom on hovori?

whatever1
4. apr 2023

@monikahru333 nepomaha niekomu v nudzi?

monikahru333
autor
4. apr 2023

@whatever1 zdravím vás.. Ako to myslíte či nepomáha niekomu v núdzi?
@whatever1

monikahru333
autor
4. apr 2023

@veronika_sk000 Neviem pár vecí skúšal z You tube a ostatné neviem..

jaskolka
5. apr 2023

Akože ako odlieva a odsypa? Nerozumiem, to vezme mlieko a vyleje do umyvadla, vysype kávu či čo? To ani môj 2,5 ročný už nerobí.
Co ti k tomu povie? Ako to vysvetľuje?

anega79
5. apr 2023
miadi
5. apr 2023

Vobec Neviem o com je rec 😂nic take som na youtube nevidela . Trosku si to mohla konkretnejsie opisat co vlastne ako robi? Dojde domov a odleje mlieko do drezu? Muku do kosa ? Zubnu pastu na umyvadlo., ci vsetko na jednu kopu v obyvacke ?

miska3711
5. apr 2023

@monikahru333 nevyraba sliz? Mne presne toto robili baby ked videli videa sko doma spravit sliz .

simca06022011
5. apr 2023

Dcéra minala takto veci, miesala gebuziny a potom to niekde zasila, vyhodila - bud som našla alebo sa divila kde miznu veci, musela som ju intenzívnejšie "vypocut". Rucne strucne SOm si to s nou vybavila, že mňa nezaujíma ktoré decko to kde tiež robí atd ale u nás sa plytvat nebude, ostatne deti nech si riesia rodicia. Ona to hlavne yt a tiktok atď somariny ma od jednej kamarátky, kt nič iné nerobí celý den len videa vesia, vymysla. Samozrejme pomaha aj babka ze ved nechaj, je to dieta :D Zrušila som aj vreckové asi v druhom kroku predtým ešte ako som dostala amok v kúpeľni:D nech vie, že tie veci treba kupovať...

sense
5. apr 2023

Ako odlieva a odsypa

laila22
5. apr 2023

@monikahru333 podľa mňa vyrába sliz.. ako tu spomenula jedna mamička. Nemáš špinavé umývadlo v kúpeľni z toho. Vrátila si ma do čias, keď mala dcéra asi 9r. Keď som prišla z práce a zacítila vôňu šampónu išla som do vyvrtky z 0 na 100.. 😆. Je to iba obdobie. Určite to nemá nič spoločné s OCD.. ani netreba riešiť s psychológom.. Proste robí pokusy. Kúp muv draciku sadu na slizy, alebo chemické laboratórium...

sense
5. apr 2023

Ak vyrába slizy tak napr aj moja to robila alebo aj squuchies ci ako sa to píše. Nikdy ale nie potajomky a nie vo veľkom množstve. Napr ja som to tragicky nebrala ani ju ne ožila po psychologisch. Určitým spôsobom to bol experiment a tým ze som o tom vedela tak nikdy neminula špeciálne veci kt sú niekoľkonásobne drahšie ako bezne

domak2
5. apr 2023

Po zadku 13 ročnému? Co tak rozhovor. Ved ani nevies co a prečo vlastne robí.

angela85
5. apr 2023

Moj bude mať 10, tiktok má zakázaný,pozerá youtuberov,hlavne čo sa týka futbalu a niekedy hier. Toto čo hovoríš,som u neho nevidela. Fakt ma toho nakukaneho...🤦

solange7
5. apr 2023

@monikahru333 a kam to odlieva a odsypa?
Ja som minule sledovala jednu zensku, ktora ma cely ucet postaveny na tom, ze do zachodu sype prasky na cistenie a mixuje ich s inymi pripravkami. Za mna je to ubohe plytvanie a zbytocne zatazovanie vod v kanalizacii. Neviem si predstavit ze do wecka vylejem 4 sava, 5 sypkych ajaxov a 2 domestosy len pre potesenie a lajky. Chore.
Vezmi dceru do obchodu a ukaz jej co kolko stoji a ci to mieni kupovat ona z vreckoveho.

whatever1
5. apr 2023

@whatever1 No pisala si ze odsypa vsetko mozne, mozno to niekomu dava.

llienkaa
5. apr 2023

Moj mi minule hovori ze musime kupit alebo upiect tortu aby ju mohol pomixovat a dat si so slahackou 😅 nechapala som az kym mi neukazal nejake video....premna je toto chora doba teda chore taketo videa no deti si neuvedomuju ze vsetko nieco stoji....vysvetlila som mu to 🤷‍♀️ ale co ma este caka uvidime o tychto odlievaniach odsypaniach som nepocula ale co tu citam tak asi nejake pokusy 🤦‍♀️ tam sa zatial nedostal snad si necha vysvetlit. V kazdom pripade pevne nervy zelam 🙂

janca704
5. apr 2023

Tiez nerozumiem, o com je rec o akom odlievani ci odsypani... Aj moj syn pozerava a pozeraval kadekoho, hovadiny strasne, ale nikdy doma nic nenapodobnoval, teda nie potajomky... Musim sa ho spytat na to odlievanie😕 No a 13rocnemu po zadku...😅

simca06022011
5. apr 2023

@llienkaa je to dobou, proste nevážia si veci, všetkého je veľa plytva sa. Na čo sa zamyslieť, ved mama kúpi nové. Bežne deti toto nerobia. U nás sa zabavali v obývačke (dcéra s babkou), že ta kamoška pomiešala vsetlo možné a jej babka zurila, lebo vyplytvala jedlo. A ze co... véd sa kúpi, ved deti. Tak vysvetľovala a bola som za tyrana🙂 A to dievča má 14-15rokov.

stvura
Odpoveď bola odstránená
8aslan147
Autor odpoveď zmazal
Strana
z2