icon

Odvolanie na strednú školu

luciq1
5. mar 2025

Ahojte, vie mi prosím niekto povedať ako to je,keď syn si dal prihlášku na 2 talentové školy dajme tomu A a B.
Príklad :Prioritnu má A ,tam ho nezoberu ale zoberú ho na školu B chcel by si dat na skolu A odvolanie ,ale sú 3 dni na to aby sa vyjadril či berie B . Čo v takom prípade? Má hneď potvrdiť školu B ? Dá sa to potom zrušiť ak by ho na školu A na odvolanie zobrali ?

biba_18
5. mar 2025

kedysi sa dalo ... teraz fakt neviem, furt sa to mení ... ☹
v škole nevedia poradiť? my sme mali dobrú výchovnú poradkyňu, tá vedela veľa vecí ohľadom toho ...

inulienka11
5. mar 2025

@luciq1 ahoj,moj syn tak bol na talentovkach,priotita bola skola A,ale na odvolanie ho najprv zobrali na skolu,tak sme to rychlo potvrdili a za dva dni ho zobrali na odvolanie na školu A.Tak som hned volala do školy B ktoru potvrdil,ci sa da potvrdenie zrusit, keďže ho na odvolanie zobrsli na škoku A.Dalo sa to,lebo mi bolo povedane,ze ked ho zobrali na odvolanie može sa potvrdenie zrušit.Iba som poslala mail o zrušení

deti95060810
5. mar 2025

dá sa ... preto ešte v sept. je chaos ...
ešte bežne deti prechádzajú z jednej školy na druhú...
ako mne povedali na jednej sš - niektorí rodičia potvrdia že dieťa nastúpi od sept. na školu, ale situácia sa zmení a ani sa neunúvajú pôvodnej škole oznámiť že dieťa nenastúpi... potom v sept. škola rýchlo obvoláva záujemcov...

luciq1
autor
5. mar 2025

@inulienka11 super ,ďakujem. To som nevedela ,lebo tento rok je celkovo chaos s toho,,Bo keď ho zoberú na jednu s talentovych automaticky sa vylučujú netalentove..ďakujem.

luciq1
autor
5. mar 2025

@deti95060810 no len teraz to menili a je s toho docela chaos,,tak som nevedela ako to funguje

slava76
5. mar 2025

@deti95060810 to bolo minuleho roku..
@luciq1 tento rok je trosku chaos. Nikto jic nevie. Ani poradkyne nevedia poradit 🙂 Vsetko sa bude riesit myslim za pochodu 🙂
Ale, predpokladam, ze bude to tak, ze bud budu mat talentovky plny stav, lebo budu potvrdzovat nastup alebo budu mat volne miesta a bude sa dat zapisat aj neskor

luciq1
autor
5. mar 2025

@slava76 nakoniec som sa k tomu dopatrala na edupage, takže bude sa môcť dať kľudne odvolanie

slava76
5. mar 2025

@luciq1 ano, toto je tlacivo, ktore je tam prilozeme. Nic nove. Toto bolo aj minuly rok ... Uvidime , ako to bude. A odvolat sa dat bude, len uvidime ako to bude.. hlavne pri tom "rychlom" zapise .

luciq1
autor
5. mar 2025

@slava76 ja som chcela len zistiť ci sa to bude dať,,takže som spokojná,,bo syn má prioritne talentové odbory.

slava76
5. mar 2025

@luciq1 to, ano. Odvolat sa dat bude. To vieme. Len ten zapis tam robi problem. Ze budu chciet hned odovede ,aby vedeli kolko mozu zapisat.

sbaj123
Autor odpoveď zmazal