Odvolanie na strednú školu
Ahojte, vie mi prosím niekto povedať ako to je,keď syn si dal prihlášku na 2 talentové školy dajme tomu A a B.
Príklad :Prioritnu má A ,tam ho nezoberu ale zoberú ho na školu B chcel by si dat na skolu A odvolanie ,ale sú 3 dni na to aby sa vyjadril či berie B . Čo v takom prípade? Má hneď potvrdiť školu B ? Dá sa to potom zrušiť ak by ho na školu A na odvolanie zobrali ?
@luciq1 ahoj,moj syn tak bol na talentovkach,priotita bola skola A,ale na odvolanie ho najprv zobrali na skolu,tak sme to rychlo potvrdili a za dva dni ho zobrali na odvolanie na školu A.Tak som hned volala do školy B ktoru potvrdil,ci sa da potvrdenie zrusit, keďže ho na odvolanie zobrsli na škoku A.Dalo sa to,lebo mi bolo povedane,ze ked ho zobrali na odvolanie može sa potvrdenie zrušit.Iba som poslala mail o zrušení
dá sa ... preto ešte v sept. je chaos ...
ešte bežne deti prechádzajú z jednej školy na druhú...
ako mne povedali na jednej sš - niektorí rodičia potvrdia že dieťa nastúpi od sept. na školu, ale situácia sa zmení a ani sa neunúvajú pôvodnej škole oznámiť že dieťa nenastúpi... potom v sept. škola rýchlo obvoláva záujemcov...
@inulienka11 super ,ďakujem. To som nevedela ,lebo tento rok je celkovo chaos s toho,,Bo keď ho zoberú na jednu s talentovych automaticky sa vylučujú netalentove..ďakujem.
@deti95060810 no len teraz to menili a je s toho docela chaos,,tak som nevedela ako to funguje
@deti95060810 to bolo minuleho roku..
@luciq1 tento rok je trosku chaos. Nikto jic nevie. Ani poradkyne nevedia poradit 🙂 Vsetko sa bude riesit myslim za pochodu 🙂
Ale, predpokladam, ze bude to tak, ze bud budu mat talentovky plny stav, lebo budu potvrdzovat nastup alebo budu mat volne miesta a bude sa dat zapisat aj neskor

kedysi sa dalo ... teraz fakt neviem, furt sa to mení ... ☹
v škole nevedia poradiť? my sme mali dobrú výchovnú poradkyňu, tá vedela veľa vecí ohľadom toho ...