Otec mi dal facku, lebo som k nám doniesla chlapca
Mám už 16 rokov tak by mu malo byť jasné že už sa zaujímam o chalanov a mal by byť pripravený že si tým pádom budem občas nosiť domov nejakých na návštevu... Dneska som doniesla k nám kamaráta z internetu a on mi urobil úplnú scénu že som mu to mala aspoň povedať a že kto to je a skade je a že úplne hocikoho vraj k nám donesiem a totálne ma pred ním strápnil. Musela som toho chalana poslať domov aj keď bus mu išiel iba o dve hodiny a potom som mohla počúvať prednášku o tom že ako si dovoľujem k nám len tak doniesť zase niekoho cudzieho bez toho aby som to povedala a že na toto všetko mám ešte čas atď... Dal mi aj facku. Po tomto si môže byť istý že už nikoho nedonesiem k nám a ani mu nikoho už nepredstavim!
Doba sa posunula. Ked som mala 16 a prveho frajera (ktoreho poznal hadam kazdy z dediny) mohol sa so mnou poprechadzat, odprevadit k domu, dat mi pusu a palit domov. Mama na okne a ani ju nenapadlo pozvat ho dnu - naco?
Dievcata dnes maju dvere dokoran, ked nie su doma rodicia su velmi oblubene v partii. Spokojne si chalanov vedu domov. Antikoncepciu maju od 14. Tak o com dalej. Kamoska uci na strednej skole a v prvom rocniku uz ani jedna ziacka nebola panna. Naco iluzie. Hanba dnesnym rodicom.
Akurat nedavno som sa nahodou zoznamila s mladou slecnou, ktora sa pridala do tymu na chlapcensky sport. Z 11 chalanov ju uz pretiahli 10, ten jeden chudak zvysny je zial zenaty.
@sissy27 čiže keby sa stretli v parku je so psychopatom vo väčšom bezpečí...ok, učím sa asi celý život, lebo takto uvažovať nedokážem..
Zeny, ja vobec nerozumiem vasim reakciam. Vycitate jej, ze domov dovliekla cudzieho chlapca, z ktoreho sa mohol vyklut kadejaky uchyl a hned vzapäti radite, ze sa s nim mala stretnut dakde vonku. Tak radsej byt s potencialnym uchylom sama vonku ako pod dozorom rodicov? 🤔
Facku si mohol odpustit, ale drzim stranu tatinovi. Nejde o to kolko mas rokov ale ze si domov bez ohlasenia doniesla cudziu osobu frajer/nefrajer 🤷♀️ Osobne od mojich deti ocakavam ze domov privedu len vaznu znamost a nie kadekoho 👍
@jana_eyre_2 ty aj rozumieš tomu, čo je neutrálne miesto na verejnosti alebo nasilu nie? 🤦🏼♀️
Kaviareň, reštaurácia, možno aj ten park ak sú tam ľudia na prechádzke, rodiny s deťmi atď.
S otcom sme sa porozprávali a povedal mi že on nemá problém s tým že sa chcem túlať s chalanmi alebo si ich doniesť k nám aj keď mám ešte na to veľa času ale že keď už tak nech stále vie že kedy príde a že skade a kto je ten dotyčný. Tak isto aj o dievčatách chce vedieť....ospravedlnil sa mi aj za tú facku
To nebolo rozumné doviesť cudzieho chalana z internetu k Vám domov. Otcovi sa nečudujem. No facku si mohol odpustiť. Skús sa vcítiť do jeho kože. Držím palce!
Je tu milion tem ako svokra prisla neohlasena a rady na 4 strany ako neotvarat, dat jasne najavo, ze sa ma ohlasit vopred....ALE mlada dama 16nast rocna si privedie cudzieho chalana z netu a to ma byt, podla niektorych, OK! ... uz len to, ze si cudzieho cloveka hned vedie domov, je prejav nedozretosti a hluposti, tak ju neobhajujte, ze je plnohodnotny clen domacnosti.... facka padnut nemala ale podla slecninho prejavu je citit, ze mohol pohar trpezlivosti u otca pretiect....
Nemusel až tak ostro reagovať ale na druhej strane určite bolo by viac ok vopred doma povedať že chceš prísť s kamarátom.... Prišla si domov s úplne cudzím človekom no čo, načo si ho ťahala domov? Mali ste si dať stretko niekde v meste....
@lucky_k každý môže mať názor aký chce, takže nemusíš rozkazovat čo človek obhajovať moze a kto nie..
@lucky_k, keď treba svokre neotvarat, je to obvykle už pätnásta návšteva v tyzdni, takže porovnávas neporovnateľne. Nehovoriac o tom, že tu svokru nikto nepozval. Ale áno, návšteva neznámeho 16 ci 17 rocneho chalaniska za prítomnosti rodičov obyvateľky bytu je monumentálna katastrofa a treba minimálne jednotky zvláštneho nasadenia volať 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Tak mne by strelil aj muž asi kebyže si dovediem domov niekoho a nepoviem mu dopredu. Aj kvôli súkromiu.

@jana_eyre_2 🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️ To nie je strach o domácnosť. To je o tom, že nemá hocikto vedieť kde presne býva, ako je zabezpečený dom/byt, kde má spálňu, že v určitom čase nikto nie je doma atď. Je to hlavne jej bezpečnosť. Preto ak sa stretnúť s niekým novým, tak na neutrálnom verejnom mieste, odkiaľ sa vie ľahko sama dostať preč. A je jedno či sa bavíme o deťoch alebo dospelých.
@vroni a ty kde si prišla na to, že vie? 😃