Dala som svokre facku na ruku

15. apr 2021

Svokra sa uz nedala vydrzat. Starala sa mi do hrncov, varenia, co kde mam ulozene, dobre ze mi hygienicke veci nepotriedila. Uz som sa s nou o tom bavila, ze pri jej navsteve si nezelam aby sa hrabala v nasich veciach. Ona, ze jasne chape ale ze to su veci jej syna a ked halda nieco tak sa ma nebude pytat. Dnes zas bola u nas na navsteve, manzel je v praci, a chcela sa s malou hrat.. zas zacala jej veci lustrovat, menit poradie atd.. sama som jej vravela ze si nezelam jej navstevu ked neni manzel doma. Aj tak sa sem nasackovala. Dnes ked malej triedila veci, zas na vsetko zacala ondit ako to nema zoradene a neviem co vsetko... ja som sa s nou chvilu slabo hadala slusne ale potom som to uz nevydrzala a vyletela jej slaba facka, po ruke. Nic vazne iba take klepnutie, ano nemala som sa jej dotknut ale to uz bolo moc tie reci. 🙈 Ona sa postavila povedala, ze preco som ju udrela, pritom to nebol uder iba fakt velmi slabo po ruke. Ja ze nepaci sa mi jej spravanie u nas a ze som jej uz milionkrat vravela ze si nezelam jej navstevy o samote. Odula sa na mna, dopila kavu a rozlucili sme sa. Muzovi som to napisala, a chape ale ona neviem co bude o mne rospravat nebodaj zesom ju idrela 🙈 ach jaj. Mam ju uz komplet ignorovat? Lebo to hubovanie som uz nezvladla.

moonlight1210
15. apr 2021

tak facku, ci capnutie po ruke? alebo to zmenil admin?

urob v tom jasno, lebo budu zmatky a hadky o nicom v celej diskusii.

ivca88
15. apr 2021

🤣🤣🤣🤣🤣
Ja odpadnem....

Sorry, ale ak ťa vie takto svorka vytočiť skrz pi... tak jej nabudúce neotvorí dvere a hotovo ..

autor
15. apr 2021

@moonlight1210 capnutie na ruku skorej.. ona sa ohradila ze som ju udrela a preco som jej dala facku 🙈 bolo to capnutie nevinne

acrobaleno
15. apr 2021

@moonlight1210 Musel to zmeniť admin, lebo pôvodná téma bola, že "dala som svokre facku", ale iba ju bacla po ruke.

zooeynka
15. apr 2021

Taka bola urazena, ze este kavu dopila a az potom odisla :D aaach vtine storky.

autor
15. apr 2021

@zooeynka to bol jeden glg, rychlo to do seba supla, sla na zachod a ze uz bezi domov

acrobaleno
15. apr 2021

Ešte aj na záchod stihla. 😂

snazilka_bio_mamka
15. apr 2021

Na jednej strane ma neskutočne vytačaju taketo svokry, ktore sa do všetkeho staraju ...na druhej strane, po zamysleni sa, to robia preto, lebo sa znova chcu citiť dôležité a potrebné..synačik je už dospelý a starostlivosť o synačika prevzala mladšia "verzia" jej. Tak sa snažia ukazať sa, že su najlepšie, ze vedia všetko najlepšie a vy, ako o dosť mladšia, neviete nič.. rivalita 🙂 a je to smutne, ked sa nad tym zamyslim. Ale na tvojom mieste, skus si snou sadnuť, porzpravať sa snou a stanoviť si nejake hranice. Aby vedela, ze toto je tvoja domacnosť, tvoje dieťa, tvoj manžel.

martyzpp
15. apr 2021

Ved si koledovala 🙄...trvaj na svojom, u vas doma-vase pravidla a hotovo.

ab727
15. apr 2021

Svoju domácnosť si riadiš ty,ona nech sa stará do tej svojej...ja som taká rada,že mám normálnu svokru

miska_kal
15. apr 2021

to je jasne, ze ona si to prikresli, aby ona bola za chuderku a ty za tu zlu. byt tebou ju ingnorujem. ked ona nerespektuje teba, preco by si sa s nou mala bavit.

dkethe
15. apr 2021

Ja som dost prchka povaha, moja babka sa brutalne stara do vsetkeho, pekneho slova pre mna nema, ked pride len kritizuje a preklada mi veci lebo ona vie lepsie. Ale nikdy ma nenapadlo dat jej po ruke ako decku. Strasne ponizujuce

Trochu sa daj dokopy a ries veci asertivne ako dospela inteligentna zena, nie buranka

liwmia
15. apr 2021

Juuj, nezávidím ti takú svokru🤦‍♂️. Ja som sa jednej takej chvalabohu zbavila, a terajšia žije 2500km od nás 👍🍾. Ale exsvokra bola podobná tvojej. Mala dokonca aj kľúče od nášho bytu 🤷‍♀️, čo som istý čas nevedela. Až keď som ju nacapala u nás doma po návrate z práce, ako si sedí sama v obývačke 🙈😂. To bol koniec!!! Ale terajšia je super. Keď je u nás na dovolenke, tak sa bojí otvoriť aj chladničku, aby mi náhodou neprehodila salámu 😂😁, takže čaká, keď jej sama ja dám raňajky 🥰.
Len v tvojom prípade, dúfam, že tvoj muž sa nepostaví na jej stranu a ty nevyjdes z toho najhoršie. Lebo viem si predstaviť, aké divadlo zahrá jeho maminka.

autor
15. apr 2021

@snazilka_bio_mamka Ja by som si s nou rada sadla. Raz sme si tak sadli aj s muzom aj s nou, ze sa dohodneme ze k nam nebude chodit neohlasene. Ked som jej zacala vysvetlovat dovody, povedala mi, ze rozumie a uz sa o tom nechcela bavit. Vobec si ma nevypocula a potom ani mojho muza.

autor
15. apr 2021

@dkethe Ano, suhlasim, vybuchli mi nervy a nemalo sa to stat.

mariejenka
15. apr 2021

Ja ze si ju capla cez paprcu,ked prehadzovala oblečenie malej. Aby to pustila.
Porozprávať sa s muzom nech si mamu usmerni,a asi ozaj len sa tak zariadiť,ze babka moze prísť len nedele,kedy je na kave a venuje sa vnučke.

Musim...
Och,dakujem ti pane bože,za moju svokru. Amen.

autor
15. apr 2021

@liwmia Co by som aj dala za taku. 🙂 Mm vie, ze ona je komplikovana povaha, sam navrhol este na zaciatku najom namiesto prespavania u nich.

teleskop
15. apr 2021

dobre si spravila, preco sa trapis, clovek ma pravo ta sikanovat psychicky a urazat a deptat a ked niekoho buchnes po ruke ma to byt tragedia? Nezvelicujme, je to divne, uleteli ti nervy, ale dovod ti dala ona, pokracujes v smere ktory sis is vybrala, teraz pojde lahsie s nou bojovat lebo pochopila ze prestrelila,.

21oktober
15. apr 2021

tak keď sa chová ako decko tak aj tak k nej treba pristupovať, capnúť jej po ruke keď robí niečo zlé . A aj to kľudne zopakovať. Vôbec by som sa s tým netrápila. Ak si doma sama , tak jej jednoducho neotvor a máš po probléme.

Moja sestra na vlastnej svadbe naozaj vyťala facku svokre , haló bolo z toho riadne . A za čo ? Za sprosté reči čo viedla pred hosťami o nej a jej malej dcére , ktorá nie je švagrová ale je vyženená. Sestra mala bujarú pubertu a z nej jej ostala dcérka , kde ona sama nevie kto je otec, ale malá je zlatá , rozumná a slušne vychovaná . Ale povedať malému dieťaťu poď sem ty pankharča sprosté ,je ozaj cez čiaru . Do toho sa zastarel svokor ktorý išiel brániť ženu , na to sa postavil môj otec a brat a takmer bitka bola .

mariejenka
15. apr 2021

@21oktober tak tomu sa už povie mela! Ženská mala dostať po papuli od každého clena rodiny,🤬🤬🤬 takto pobedat dieťatku...

anw
15. apr 2021

Moja svokra bola u teba? 🙂 Toto velmi dobre poznam....moja pride a prehadzuje poradie v skrini....zatial len zhlboka dycham...minule mi upratovala obliecky...ja ich vzdy operiem a prevratene poskladam aby sa mi lahsie navliekali....svokra vsetky povyvracala, zazipsovala aulozila naspät do skrine...lebo tak to ma byt...tak mam teraz viac roboty ked prezliekam periny....ale zatial len predychavam...Boze ako ti rozumiem 🙂

ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
ab727
15. apr 2021

@21oktober veselá svadba🤣 ale keby na moje dieťa niekto tak povedal určite by som sa zachovala rovnako

21oktober
15. apr 2021

@ab727 na začiatku , potom bolo ako na kare. O 24 hodine sa to ukončilo , dodnes k nim svokrovci nechodia . Svokra sa asi bojí že by zas schytala. Jej manžel tam skočí raz -dvakrát do roka s ich vlastným jedným dieťaťom , nevlastnú dcérku tam neberie. Keď aj sú Vianoce alebo má malá narodeniny , tak kúpi on sám darček , akože od " babky " .Samozrejme si myslí že sestra o tom nevie , ale všetci o tom vieme že to kupuje on ale mlčíme.

autor
15. apr 2021

@21oktober tak to je fakt cez ciaru, nevinne dieta tak nazvat

pesmaxipes
15. apr 2021

Úplne ťa chápem, by ma vystrelo, keby sa mi príbuzní hrabali v skriniach a komentovali. Neskúsila si jej názorne ukázať, aké je jej správanie nevhodné? Napr. na návšteve u nich komentovať nechutné jedlo, nevkusné ozdoby, neprakticky umiestnený nábytok a nemoderné oblečenie? Však všetko, čo je jej je aj Tvojho muža a teda aj Tvoje, nie? Prípadne ak nezaberie, rovno začať jej veci vyhadzovať, že tak skvele ste mi minule zorganizovali skriňu, tak teraz Vám idem zase pomôcť ja, nech Vám nie som dlžná...

ab727
15. apr 2021

@21oktober akože toto je fakt smutné,nepáči sa mi ak sa medzi deťmi robia rozdiely a navyše tá malá sa predsa na svet nepýtala...keby mala svokra viac rozumu,tak sa ospravedlní a nejak by to mohlo fungovať... teda aspoň ja by som sa snažila hlavne kvôli deťom,tej malej sa krivdí a nieje to pekné...

tykat
15. apr 2021

Tak hadam da na chvilu pokoj 😂😂😂 ...nech je rada ze si jej po r*ti nedala ked hovorenemu slovu nerozumie. To by si si aj pluca moa vyhovorit, jedno capnutie a hned pochopila 😂

deti95060810
15. apr 2021

načo jej otváraš dvere keď návštevy takto končia....či má nebodaj od vás kľúč?

autor
15. apr 2021

@deti95060810 nema kluc, ma kamaratku v nasom bytovom dome a rovno mi klopala, ja blba som otvorila bez pozretia do kukatka