Som osamelá a je mi smutn

10. okt 2020

Som osamela a je mi smutno. Pride mi, ze nikoho na tomto svete nezaujimam. Teda niekoho o koho sa zaujimam ja. Ked mi na niekom zalezi, tak sa vsetko dodrbe a skončí to. Chcela by som mať vzťah alebo aspon nejaku kamaratku najbližšiu s ktorou by som mohla tráviť čas. Je mi strašne smutno. Ale neviem si nikoho takeho najst. Nebol by problem si najst chlapa, lebo na mna celkom letia, lenže nechcem niekoho len preto, aby som bola sama. Chcem niekoho s kým to aj vydržím. Lenže nikto taký mi do života neprichádza. Občas myslím na bývalého, lebo ked sa neviem záľubut do ziadneho chlapca a do neho som sa zamilovala tak mi chyba. Ale viem ze s nim by som zas riesila jeho byvalu a ine zeny. Najhoršie je ze každý okolo mna niekoho má a mna to už štve počúvať ako idu na romantický výlet alebo pozerať sa na tie šťastné fotky co maju spolu. Neviem čo mám robiť so životom. Skoro každý deň mam blbu naladu, stresujem sa a nemam sa o to ani s kým podeliť lebo na všetko som sama a nikto ma nechape.

autor
10. okt 2020

*aby som nebola sama
ospravedlňujem sa za preklep

deti95060810
10. okt 2020

pracuješ, študuješ.... v práci nemáš kamarátky ani medzi koleg. ? Susedky, sesternice, bývalé spolužiačky? ani medzi nimi nenájdeš spriaznenú dušu? Skús sa zapísať na nejaký kurz....

autor
10. okt 2020

@deti95060810 študujem.. kým som v škole je to v pohode, ale ked už som doma pocitujem strašný smutok. Kamaratov mam, ale nikto taky výnimočný pre mna nie je okrem bývalého. Na jeden kurz chodím, tam ale nikoho nespoznam. Vela sa musim ucit, takze vacsinou mam povinnosti. A ked uz niekam mozem ist, tak vacsinou mam zlu naladu a nikam sa mi nechce. Tiez v tejto situácii s koronou to chodenie po vonku mi pride take rizikové.

tramtada31
10. okt 2020

Teraz je blbe obdobie-jesen, tie pocity osamelosti idu ruka v ruke s ponurým počasím a do toho Corona, všetko zavrete a malo možnosti riesit tuto situaciu. Teraz to mozes riesit len cez online zoznamky a po korone skúsiť zapájať sa do krúžkov, ist do jazykovky, či do rôznych združení, pripadne sama mozes zorganizovať zbieranie smeti, alebo cvicenie v prirode alebo vyrábanie mydla, sviečok, pohľadníc,.. Ešte si mozes spravit kurz robenia gélových nechtov, vizážistky a budeš mat denne niekoľko hodín prekecanych so zakaznickami😊

suzie26
10. okt 2020

Celé zle. Poznám to celé detstvo aj pubertu som cítila desnú osamelosť vždy aj keď pri mne bolo veľa ľudí
Nemala som sebavedomie nevedela som že mi je dobre aj keď som len sama so sebou. Prišlo to az po rokoch. Boli mesiace kedy som nemala jedinú kamošku bola som po rozvode celkom sama. Začala som si užívať svoju samotu vyťažila z toho maximum a dnes mám aj kamošky aj vzťah aj sebavedomie

andreja13
11. okt 2020

ja by som bola povedala, ze by si si hlavne mala najst nieco co ta bude bavit a vyplnat ti cas, aby si nemala takyto pocit. ono vsetko pride, niekomu skor niekomu to trocha potrva, no ver, ze utapanie sa ti nepomoze k nicomu

lejlaba
6. nov 2020

Ahoj, môžeš mi napísať 🙂

andri7
30. dec 2020

Ahoj! Neviem, či je Tvoja otázka ešte aktuálna, ale napíšem Ti svoj postreh.
Partnera si väčšinou vyberáme podľa svojho nastavenia. Nie je to vedomý proces, ale dobrá správa je, že ak pracuješ na sebe, aj okruh kandidátov na partnera sa začne meniť.
Čiže ak Ty sa denne utápaš v depkách a strachoch, pocitoch menejcennosti, strácaš zmysel života... je vysoká šanca, že si pritiahneš - vyberieš partnera, ktorý Ťa v tomto nastaveni ešte podporí.
Jediné trvalé šťastie je to, ktoré ide priamo z nášho vlastného vnútra. Ako príklad uvediem skupinku x ľudí a večnú tému počasie.
Vonku prší a iste si vieš predstaviť rôznorodosť vyjadrení týchto ľudí na počasie.
Vonku je horúco a rôznorodosť vyjadrení sa opakuje.
Ale čo viem s istotou, v tej skupinke sa určite nájde niekto, komu je v zime príliš zima, v lete prihorúco, v daždi je premočený, v snehu tiež niečo... A bude tam iste aj taký človek, (alebo viacerí), ktorý sa teší zo snehu, teší sa z dažďa, vychutnáva si teplé leto a a miluje studenú zimu.
To isté počasie a aké rozdielne postoje.
Začni si vážiť samu seba a každý nový deň ber ako šancu na niečo nové. Nájdi si niečo, čo Ti bude robiť radosť dlhodobo. Turistika, bicyklovanie.... možností je X
Romantický výlet? Choď sama. Nájdi si napríklad najbližšie väčšie mesto (neviem ako si mobilná, či jazdíš autom, alebo vlakom.. vyberaj podľa toho)
Zájdi si na nejaký hrad a daj si i Ty na FB vysmiatu selfie s pozadím historického mesta, alebo krásnej prírody, či hradnej skaly.
Alebo daj domov psíkovi a výlety podnikajte spolu.
Ešte k bývalému partnerovi. K nim nás často ťahajú spomienky len na to dobré, ktoré si časom prikrášľujeme.
Proste si vyrieš najskôr svoju vlastnú osobu.
Držím palce ❤

daniel_jasurek
Odpoveď bola odstránená
Zobraz