icon

Otec mi dal facku, lebo som k nám doniesla chlapca

14. máj 2022

Mám už 16 rokov tak by mu malo byť jasné že už sa zaujímam o chalanov a mal by byť pripravený že si tým pádom budem občas nosiť domov nejakých na návštevu... Dneska som doniesla k nám kamaráta z internetu a on mi urobil úplnú scénu že som mu to mala aspoň povedať a že kto to je a skade je a že úplne hocikoho vraj k nám donesiem a totálne ma pred ním strápnil. Musela som toho chalana poslať domov aj keď bus mu išiel iba o dve hodiny a potom som mohla počúvať prednášku o tom že ako si dovoľujem k nám len tak doniesť zase niekoho cudzieho bez toho aby som to povedala a že na toto všetko mám ešte čas atď... Dal mi aj facku. Po tomto si môže byť istý že už nikoho nedonesiem k nám a ani mu nikoho už nepredstavim!

Strana
z3
sissy27
15. máj 2022

@jana_eyre_2 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️ To nie je strach o domácnosť. To je o tom, že nemá hocikto vedieť kde presne býva, ako je zabezpečený dom/byt, kde má spálňu, že v určitom čase nikto nie je doma atď. Je to hlavne jej bezpečnosť. Preto ak sa stretnúť s niekým novým, tak na neutrálnom verejnom mieste, odkiaľ sa vie ľahko sama dostať preč. A je jedno či sa bavíme o deťoch alebo dospelých.
@vroni a ty kde si prišla na to, že vie? 😃

ateh
15. máj 2022

Doba sa posunula. Ked som mala 16 a prveho frajera (ktoreho poznal hadam kazdy z dediny) mohol sa so mnou poprechadzat, odprevadit k domu, dat mi pusu a palit domov. Mama na okne a ani ju nenapadlo pozvat ho dnu - naco?
Dievcata dnes maju dvere dokoran, ked nie su doma rodicia su velmi oblubene v partii. Spokojne si chalanov vedu domov. Antikoncepciu maju od 14. Tak o com dalej. Kamoska uci na strednej skole a v prvom rocniku uz ani jedna ziacka nebola panna. Naco iluzie. Hanba dnesnym rodicom.
Akurat nedavno som sa nahodou zoznamila s mladou slecnou, ktora sa pridala do tymu na chlapcensky sport. Z 11 chalanov ju uz pretiahli 10, ten jeden chudak zvysny je zial zenaty.

jana_eyre_2
15. máj 2022

@sissy27 čiže keby sa stretli v parku je so psychopatom vo väčšom bezpečí...ok, učím sa asi celý život, lebo takto uvažovať nedokážem..

nurielka
Autor odpoveď zmazal
zenazaba
15. máj 2022

Zeny, ja vobec nerozumiem vasim reakciam. Vycitate jej, ze domov dovliekla cudzieho chlapca, z ktoreho sa mohol vyklut kadejaky uchyl a hned vzapäti radite, ze sa s nim mala stretnut dakde vonku. Tak radsej byt s potencialnym uchylom sama vonku ako pod dozorom rodicov? 🤔

kikushaa
15. máj 2022

Facku si mohol odpustit, ale drzim stranu tatinovi. Nejde o to kolko mas rokov ale ze si domov bez ohlasenia doniesla cudziu osobu frajer/nefrajer 🤷‍♀️ Osobne od mojich deti ocakavam ze domov privedu len vaznu znamost a nie kadekoho 👍

sissy27
15. máj 2022

@jana_eyre_2 ty aj rozumieš tomu, čo je neutrálne miesto na verejnosti alebo nasilu nie? 🤦🏼‍♀️
Kaviareň, reštaurácia, možno aj ten park ak sú tam ľudia na prechádzke, rodiny s deťmi atď.

vroni
15. máj 2022

@sissy27, nakoľko vedela, kedy mu ide autobus, tak zrejme vedela odkiaľ je. Tak mi z toho vychádza, že keď vedela adresu, snáď jej povedal aj meno...

sissy27
15. máj 2022

@vroni a keď jej povedal len kedy príde bus? 🙄
Pozri, môžeme sa donekonečna dohadovať o tom, čo asi bolo, podstatné je len jedno - jej otec si takéto návštevy neželá a tým je povedané všetko. Jej nezostáva iné ako to rešpektovať. Ale môžu ísť nabudúce k tebe 🤷‍♀️

vroni
15. máj 2022

@sissy27, no nemôžu. Jednak to majú od ruky a druhak sa slečnu nechystám adoptovať. Áno, otec si to neželá a ona to bude musieť rešpektovať. Akurát poznamanevam, že jeho rozhodnutie považujem za rodičovské zlyhanie a nie nejaké zmysluplne a účinné opatrenie.

autor
Autor odpoveď zmazal
autor
15. máj 2022

S otcom sme sa porozprávali a povedal mi že on nemá problém s tým že sa chcem túlať s chalanmi alebo si ich doniesť k nám aj keď mám ešte na to veľa času ale že keď už tak nech stále vie že kedy príde a že skade a kto je ten dotyčný. Tak isto aj o dievčatách chce vedieť....ospravedlnil sa mi aj za tú facku

ankare
15. máj 2022

To nebolo rozumné doviesť cudzieho chalana z internetu k Vám domov. Otcovi sa nečudujem. No facku si mohol odpustiť. Skús sa vcítiť do jeho kože. Držím palce!

lucky_k
16. máj 2022

Je tu milion tem ako svokra prisla neohlasena a rady na 4 strany ako neotvarat, dat jasne najavo, ze sa ma ohlasit vopred....ALE mlada dama 16nast rocna si privedie cudzieho chalana z netu a to ma byt, podla niektorych, OK! ... uz len to, ze si cudzieho cloveka hned vedie domov, je prejav nedozretosti a hluposti, tak ju neobhajujte, ze je plnohodnotny clen domacnosti.... facka padnut nemala ale podla slecninho prejavu je citit, ze mohol pohar trpezlivosti u otca pretiect....

xena0
16. máj 2022

Nemusel až tak ostro reagovať ale na druhej strane určite bolo by viac ok vopred doma povedať že chceš prísť s kamarátom.... Prišla si domov s úplne cudzím človekom no čo, načo si ho ťahala domov? Mali ste si dať stretko niekde v meste....

jana_eyre_2
16. máj 2022

@lucky_k každý môže mať názor aký chce, takže nemusíš rozkazovat čo človek obhajovať moze a kto nie..

vroni
16. máj 2022

@lucky_k, keď treba svokre neotvarat, je to obvykle už pätnásta návšteva v tyzdni, takže porovnávas neporovnateľne. Nehovoriac o tom, že tu svokru nikto nepozval. Ale áno, návšteva neznámeho 16 ci 17 rocneho chalaniska za prítomnosti rodičov obyvateľky bytu je monumentálna katastrofa a treba minimálne jednotky zvláštneho nasadenia volať 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

matogato16661
Odpoveď bola odstránená
katulienkax
16. máj 2022

Tak mne by strelil aj muž asi kebyže si dovediem domov niekoho a nepoviem mu dopredu. Aj kvôli súkromiu.

Strana
z3