icon

Platonická láska mojej 14 ročnej dcéry

katarinajj
9. mar 2013

Ahojte, chcem sa poradiť, mám dcéru (14), a ona je už dlhší čas platonicky zamilovaná do jednej postavy z filmu (Anakin Skywalker), neviem čo sa jej na ňom tak páči, ked v Star Wars sa potom pridala na stranu zla...
Ale chcela som sa spítať- čo to je normálne, v takom veku, alebo či ju to prejde- alebo ju to bude držať až kým nestretne naozajstnú lásku?
Ja s tím nemám vôbec žiadne skúsenost, ja som nikdy platonicky zamilovaná nebola.
Prosím, čo si o tom myslíte, mala by som sa z ňou o tom porizprávať, alebo to mám nechať tak?
Dakujem za rady. :D 🙂 🙂

Strana
z3
katarinajj
autor
9. mar 2013

@sisaha A nič v zlom, ale okrem tích smailíkov nevydím jeden dôvod, prečo by mi malo byť 14 alebo 15 :D
A nemyslím si že to je jedíné čo majú deti na práci, strielať si z nejakých mamičiek, na nejakej stránke. :/

zuzkat1
9. mar 2013

@traktor ja mam asi 3 maily a netusim ktorym som sa tu registrovala. Nedavno som mala este dalsie 2 ale zabudla som tam hesla. Veru neviem ci by som sa dopatrala hesla na kona keby som ho zabudla. Ale to je o inom

sisaha
9. mar 2013

@katarinajj tvoj posledny prispevok ma presvedcil, ze 38 rokov mat nemozes.., ja tych dovodov, preco mozes mat 14, alebo 15 rokov vidim viac..pekny den ti prajem

katarinajj
autor
9. mar 2013

@sisaha nevydím ani jeden dôvod, ked mi ich vymenuješ, tak budem veľmi rada, lebo už som sa dlho nezasmiala. 🙂

mrva
9. mar 2013

@katarinajj ja som sa tiež bozkávala s plagátmi 🙂 a zbierala a lepila do denníčka všetky dostupné obrázky a snívala a ľúbila.. je to krásne obdobie 🙂

jfd
9. mar 2013

@katarinajj
Já se ve 14 zabouchla bo Majkla Džexna a drží mě to doteď. Jedno, esi jsem stretla ozajstnů lásku, jedno, že je mrtvej, jadno, že jsem se zamilovala i do Robbieho Williamse. Já ho prostě miluju a na tom se nic nezmění.

jfd
9. mar 2013

@sisaha

Jsi mi otevřela starou ránu!!! 😀

https://www.youtube.com/watch?v=secBv9vZEgo
jfd
9. mar 2013

@jfd
Koupila jsem si za neufěřitelných 60 KČS Maxelku 60ku kazetu od poláka s černobílou kopií obrázku z Thrilleru a po městě chodila s walkmenem od taty jak nejvěčí king, bo Walkmena jsem měla jenom já a Filip Artner. Z celé třídy!!!!

kristiii
10. mar 2013

@katarinajj ja keď som mala 14 tak som bola platonicky zamilovaná do jedného z Luneticu 😀 😀 . Boli sme 4 kamošky a mali sme ich pekne podelených. Keď si na to spomínam, moju mamu mohol aj šlak trafiť, niežeby sa mi smiala alebo tak, ale keď som drankala kúpiť každý časopis kde bola čo i len jedna jeho fotka, plagát, tričká, vankúšiky a kadejaké blbiny na ktorých zarábali...ale nikdy sa mi nesmiala ani sa netvárila že by ma nechápala, dokonca bola so mnou na ich koncerte..aká som jej za to bola vďačná. Skor by som sa takú lásku snažila využiť na spoločné zblíženie ako výsmech, že si to ty nezažila neznamená že je na tom niečo nenormálne

marissenka
10. mar 2013

u mna frcali akty-x a david duchovny.stena polepena plagatmi a vecer dostaval na kazdy pusinku 😀 a inak v 14 som uz poskulovala po mm,boli sme z jednej party....a chudak david isiel bokom 😀 😀

dominika1988
Autor odpoveď zmazal
ela2710
10. mar 2013

@zazvorka87 ja do oscara 🙂 ten je taky pohodak 😀 ze vana 😀 neviem ani ja co je na tom zle, ved to ani nie je ,,laska" , ani sa to neda nazvat zamilovanim, proste sa jej dcere iba paci 😀

zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
womankc
28. nov 2013

@katarinajj no to by si sa divila , som bola u lekára vybavovať očkovanie dcéry proti rakovine krčka maternice a ma upozorňoval , že ale musí byť bez pohlavného styku a ja mu na to , že však to je samozrejmé nie / dcéra mala vtedy 14/ a on sa len tak pousmial a vraví, no malo, ale mal som tu dvanásťročnú s ktorou prišiel otec na očkovanie a na moju otázku či mala pohlavný stýk, otec vystrelil , že samozrejme nie a dievča ostalo červené a ticho no a potom som mal čo robiť , aby ju tam neprizabil . Takže asi tak , je to alarmujúce veru
Čo sa týka tohto problému je to úplne bežné a vôbec neškodné si myslím, ja som to tiež zažívala , zamilovaná som bola do spevákov, hercov je to prirodzné, nevšímaj si to vôbec a to že ty si to nezažívala, tak to ani racionálne nemôžeš pochopiť , ona je iná má inú povahu ako ty, zdedila možno iné gény ako ty

Strana
z3