icon

Prečo sa frajer počas bozkávania myká?

3. aug 2022

ahojte. tato otazka smeruje skor na muzske pokolenie. potrebovala by som poradit. ked sa s frajerom bozkavame a zacina to byt take vzrusujuce az vasnive tak ma take tyky, normalne ze pocas toho ako sa bozkavame s nim mykne niekolkokrat. Spociatku som si myslela ze asi sa mu postavil preto to tak je, no dnes mi kamarati povedali ze take tyky su v tele ked sa chlapec spravi. Teda sa chcem opytat je vobec nieco take mozne? aby sa urobil bez toho zeby som sa ho dotykala v tej oblasti? stale mi to nie je jasne a nerozumiem tomu. Vdaka za vsetky odpovede

nyusika
3. aug 2022

😀 😀 😀 😀
sak posmatraj, uvidis, co sa stalo

katkaseiner
3. aug 2022
stanulienkat
3. aug 2022

Možno má epilepsiu😁

moonlight1210
3. aug 2022

ano, da sa byt tak vzruseny uz len z toho, ze sa dostal na vytuzenu métu, ze sa spravi i pri tom. rovnako aj zena.

solange7
3. aug 2022

Už ho klepe.

bajka16
3. aug 2022

🤣🤣🤣🤣 už som veľa krát počula niečo podobné. Už pre to mam aj meno "bezdotykovy sex" 🤣

nyusika
3. aug 2022

@bajka16 alebo sex v case kovidu - dodrzuju bezpecny odstup 😀

nika_val
3. aug 2022

@bajka16 len prosím nezavádzajme tu nove terminy a nazvy pre mlade teen baby lebo ochvilu tu budú diskusie typu "mali sme s priatelom bezdotykovy sex, môžem byť tehotná?" 🤣🤣

lenqua_12325
3. aug 2022

Tu sa pripnem 😀

autor
3. aug 2022

@stanulienkat z ochorenia sa sranda nerobi…

lenqua_12325
3. aug 2022

.. autorka, más pravdu, to by mu išla aj pena z úst a to by si určite zbadala ...
@stanulienkat no hanba Ti no no no, to sa nerobí 😀 😀

nyusika
3. aug 2022

bozeuchovaj, nikto si tu srandu nerobi z nicoho

nika_val
3. aug 2022

Autorka:
Možnosti je mnoho ale na tvojom mieste by som to neriešila.. každy ma niekedy nejaky tik
Môže to mat kludne len zo vzrušenia, môže to byt kludne aj to že sa urobil (mimochodom nie každy chlap ma tiky ked sa urobí takže by som sa nedrzala toho čo ti nejaky kamarat povedal)
Keby je to niečo važne nejake ochorenie tak asi by on alebo ak je ešte mlady chalanisko jeho rodičia vedeli a riešili to..
A to že ma tiky ked sa bozkavate? Vadi ti to pritom? Ak hej spytaj sa ho na to.
Ak ti to nevadi tak to nerieš..
A raz ked sa dostanete aj dalej ako len k bozkávaniu tak možno aj zistiš sama či naozaj ma tiky ked sa urobí 😁
Takže klud nerieš zbytočnosti

kvietok2891
3. aug 2022
kvietok2891
3. aug 2022

🍿🥤

wtroa001
4. aug 2022

Ahoj, ak za normálnych okolností tiky nemá, bude to presne tak ako si písala. Každý muž ma inú citlivosť v tejto oblasti. Takže, podľa mňa áno, je to viac než pravdepodobné.