Prečo ste nešli svojim deťom na stužkovú?
Ak ste nesli svojim detom na stuzkovu, co bolo pricinou? Lutujete to dodatocne?
Väzenie jedného z rodičov môže byť dôvod. Spolužiačka to tak mala. Alebo úmrtie jedného rodiča
Moj oco nechcel ist. Zomrela mu v tom case sestra a vlastne on nie je velmi spolocensky. Taketo velke akcie nema rad. A tiez sa desil rodicovskeho tanca, lebo netancuje.bola iba mama
Manzelovi rodicia sa museli rozdelit, lebo su dvojicky a kazdy chodil na inu strednu skoluamali rovnaky datum stuzkovej. tak jednemu bol otec a druhemu mamina
my sme mali na stuzkovej jeden manzelsky par kt az niekde v polovici zistil ze je na zlej stuzkovej a ich dcera je v inej budove v meste .. takze tiez neprisli v pdstate 😀 a spoluziackiny rodicia neboli lebo sa ako rozvedeny nezniesli a tak nesiel ani jeden ..
Nešla som svojmu dieťaťu na stužkovú, lebo ešte žiadnu nemal. 😁
dcera mala stuzkovanie bez rodicov covid doba a plus som bola v tom case v nemocnici
na konci sk roka urobili nahradnu slavnostbez stuzkovania tam sme boli
Sused bol dcére na stužkovej iba on so ženou. Mama tej dcéry nebola. Z ich pohľadu sa nijak nepodieľala na jej vzdelávaní... On ju má v starostlivosti, k mame jazdí raz za 14 dní.
@syslik81 to vaaazne??? 🤣 ja odpadneeem
Nasi neboli najmladsiemu bratovi, namiesto nich som tam bola ja s druhym bratom. Najmladsieho mala mama az okolo styridsiatky, chvilu po stuzkovej ju cakala vymena bedroveho klbu na ktoru cakala v poradovniku tri roky, tak sa bala ze tam nieco chyti a o termin pride. Ci to dodatocne lutovala neviem, ale nikdy to nejako neriesila.
@nelca0510 alebo debilita jedného z rodičov...
Spomínam si na jedno dievča z vedľajšej triedy, ktorej mama neprišla na jej stužkovú, lebo ju dcéra nepozvala. Myslím v tom zmysle, že ju nepozvala formálne, oficiálne. Že jej mamka nepríde, zistila až priamo pred programom a pripnutím stužiek a strašne plakala.
mojej spoluziacke bol len otec. mama bola v porodnici.
dcérinej spolužiačke bol otec so svojou sestrou. Mama nebola, lebo boli asi pol roka po rozvode a vraj by s ním nedokázala sedieť za jedným stolom ....
Môj ocko nebol na mojej stužkovej, ležal v nemocnici 😔 po akútnej operácii.
Spoluziacke neprisli rodicia lebo boli na dovolenke na luxusnej jachte 🤷♀️ mala tam len priatela.
@oblecenie99 boze 🙊 nikdy nepochopim preco maju niektori ludia deti. Chore.
@oblecenie99 tomuto vôbec nerozumiem, ako to môže rodič urobiť pre takú hlúposť.
@michellemary Tuším mala rozvedených rodičov a žila s mamou, a jej odôvodnenie bolo, že očakávala oficiálne pozvanie.
Ja som tak mala par spoluziaciek, ze im bol len jeden z rodicov, pretoze boli rozvedeni a nevedeli by sa tych par hodin premoct kvoli velkemu dnu ich dietata…
@pbra40 nad tým som už rozmýšľala. Tiež mám dvojičky síce len 3 ročne... Ale už sme to maminky riešili ze môže sa stať u dvojickach žiaľ aj takáto situacia

Určite je to nádherný zážitok a bolo by mi veľmi ľúto keby som nešla ,bola som zatiaľ len na jednej hoci mám troch synov čo sú už po maturite,ale najstarší ti sa rozhodli že budú mať stužkovú spojenú z výletom užili si ju v Monaku a najmladší ju nemal vôbec nechceli