Premena chalana na dievča
Ahojte. viem, ze asi mnohi ostanete pohorseni, ale ak sa tu najde niekto bez predsudkov.....myslite si, ze by slo chalana zamaskovat tak, ze by vyzeral uplne ako dievca? myslim dako ho tak obliect a namalovat? to malovanie, ked vidite moje foto, myslite si, ze by slo na mne? Prikladam aj fotky, kde som si skusil obliect cosi babske a ak by niekto uprimne poradil, budem rad. Ja sa v tom zatial nevyznam ☹

@majka01_74 zvrateny svet...
@mamulka211 kiez by toto boli tie najzvratenejsie veci,ktore sa na tomto svete deju.Zvrateni su hnusni pedofili,co pod zastitou cirkvi znasilnuju male deti napr a nie to,ze nejake male dieta trpi zrejme hormonalnou poruchou,alebo poruchou osobnosti
@san2 cítiš sa ako dievča? ...mimochodom ak by si nenapísal,že si chlapec ani by ma to nenapadlo,,,máš take ženské krivky ako fakt pekná kočka,,,ja myslím,že by to šlo 😉
@mamulka211 tak som to nemyslela, skor ze je to vrodene a neda sa tomu vyhnut. Poznam cloveka trpiaceho transsexualitou, cely zivot to skyval, snazil sa s tym vyrovnat, po 40-ke to konecnie riesit zacal, samozrejme so sexuologickou, berie hormony, vsade vystupuje ako zena a konecne sa citi spravne, konecne sa neciti ako niekto kym nie je. Je to velmi tazke pre nich aj pre ich okolie, ale da sa to zvladnut.
Nehovorim o zmalovanych transvestitoch, pre nich je to skor forma sebaprezentacie, skutocni transexxuali len chcu zit tak ako im to rozum kaze. Predstav si ze ti rozum hovori ze si dievca a pozries sa na seba do zrkadla a nechapes preco je vidis chlapca....
@majka01_74 to sa zbytocne trapis poniektorym vysvetlovat.Tento prispevok je uz starsi a ked som sa tu snazila poniektorym rozumnymi faktami vysvetlit,o com transexualita je a ze skutocne nejde len o niekoho rozmar,ktory sa da jednoducho bud vyliecit,alebo doslova z cloveka silou vybit a zakazat,pisali tu take mudrosti,ze som mala tlak 800/800.
Aj ja sa obliekam ako dievča majú krajšie veci a lepšie sa cítim vnich
@kulinoo hlavne je,ako sa ty citis dobre.Ostatni kedze ti na chleba nedavaju ta mozu mat akurat tak radi😉Tvoj zivot a tvoja vec
Ano a dakujem
Je to krásne keď ma slečna na sebe silonky a cizmy na vysokom opätku tak by som aj ja chcel chodiť

http://www.topky.sk/cl/100314/1506713/Dcerky-An...