Premena chalana na dievča
Ahojte. viem, ze asi mnohi ostanete pohorseni, ale ak sa tu najde niekto bez predsudkov.....myslite si, ze by slo chalana zamaskovat tak, ze by vyzeral uplne ako dievca? myslim dako ho tak obliect a namalovat? to malovanie, ked vidite moje foto, myslite si, ze by slo na mne? Prikladam aj fotky, kde som si skusil obliect cosi babske a ak by niekto uprimne poradil, budem rad. Ja sa v tom zatial nevyznam ☹

@kittyjuliette a co ze je rok 2015, ked sa v roku 2015 narodi muz, tak je normalne, ak sa da prerobit na zenu? Aj v roku 2250 sa ludia budu delit na muzov a zeny a treti druh nie je.Ten treti druh su chori ludia a mali by si to uvedomit, ze su chori, bohuzial...
Blbost najvacsia!!!!preco by nemal byt stastny?ked tak len kvoli nechutnym predsudkom.mam kamarata,ktory sa ako zena oblieka uz 15 rokov a nieje ani preoperovany a mozem povedat,ze je to jeden z najuzasnejsich ludi,akych som kedy stretla.ze je iny?a co?pre mna a pre ludi,co mali tu cest ho spoznat je to uzasna vynimocna osobnost
prosim dost. kto nechce reagovat, neragujte, kto chce poradit, asi postu prosim ☹
Skotulala som sa z postele 😀
@san2 kazdy ma iny nazor na to,co je trapne to je pravda,ale ty to urcite niesi😉
@tiwyna kto je to my, ci ty mas pravo hovorit za vsetkych ludi???? Nie je uchyl, je to nestastny mlady clovek. Treba ho podporit a nie ociernovat a vysmievat sa mu, ze vyzera strasne a trapne. -nevyzera.
@san2 Skus sa poradit s nejakym odbornik, aby ta vedel usmernit a lepsie pochopit to, ako sa citis. Na taketo fora nema zmysel pisat. Tu nenajdes pochopenie, iba urazky a dalsie ublizovanie. Vela stastia v zivote ti zelam.
@kittyjuliette suhlasim s tvojimi nazormi. Pises dobre a rozumne 🙂
Tak tak,nikto nevie,co mu prinesie buducnost,ja len viem,ze keby moje dieta za mnou jedneho dna prislo s tym,ze sa citi ako morska panna a je presvedcene,ze len tak bude stastne,pojdem mu kupit pre mna za mna ten najnadhernejsi ryby chvost a akvarium na celom svete
@san2 dobru postavu, ano mas dobru postavu ako muz, mal by si viac posilovat, ale ako zena mas zlu postavu, pozri sa na svoje boky, su strasne uzke, ruky mas zilovate, ani muz ani zena..chapes? ak by mi syn toto povedal, iste by som sa mu snazila pomoct, ale nie tym, zeby som mu kupila podprsenku a sminky, ale navstevou psychiatra a snazila by som sa ho liecit trebars aj podavanim vacsieho mnozstva testosteronu, dala mu robit testy DNA, ci nema poruchu chromozomov, a ked nie, tak je to len chyba v hlave...
@nice202 dakujem☺
pisal som sem a ano, potesi ma, ked mi dievca napise, ze mam dobru postavu, ze v tom dobre vyzeram. preto som sem pisal a aby som dostal rady, ako co zlepsit, vylepsit. ja to tak citim a chcem to tak skusit. ked neskusim, co ked ma to bude zozierat a staci pozriet telku, kolko v mojom veku si siahlo na zivot, lebo neboli pochopeni.
Pekný aj zo zadu aj s predu.A to nieje kúsok prsníka treba sa pozrieť lepšie.skús sa namaľovať A pošli tiež foto.ak vážne niektorí chalani sú viac pekný keby boli baby.ja tá kritizovať nebudem je to tvoja vec A keď sa cítiš lepšie v ženských veciach prečo nie.aj by si chcel byť ženou alebo len sa obliekať ako žena.
@nice202 :prosim ta, aby si nezavadzala ludi a nepisala nepravdive informacie: Cely text totiz znie takto:Nemecko začína ako prvá európska krajina uznávať okrem muža a ženy aj tretie pohlavie. S novelou Občianskeho zákonníka, ktorá nadobudne účinnosť od 1. novembra, budú môcť občania v úradných dokumentoch uvádzať "pohlavie neurčité". Zmena sa týka ľudí, ktorí sa narodili s nejednoznačnými pohlavnými znakmi, teda ako hermafroditi. Cize ide o ludi u ktorych nie je jednoznacne, ci su muzom, alebo zenou, cize maju neidentifikovatelne pohlavie pri narodeni a len krvnymi testami sa da u nich zistit, na zaklade chromozomov, kto su, ale tento nas kamarat ma bimbasa..takze snad vie, kto je.
@tiwyna ano vie,je zena,ktora sa narodila v muzskom tele☺
@tiwyna ja nepisem, ze on je taky, ale, ze v nemecku a v indii uznali tretie pohlavie. Ci som napisala konkretne? ze ty si tretie pohlavie? Prosim ta, nevkladaj mi do "ust" slova, ktore som nenapisala 😉 a snaz sa trosku toho nestastnika pochopit a podporit. On jednoducho za to nemoze a nezmeni sa, kvoli tebe. 😉 pochopenie, to je vsetko
@san2 v podstate som ta chcela podporit, ze nie si sam s takouto odlisnostou. Na svete je mnoho mnoho zvlastnych ludi, s roznymi uchylkami, odlisnostami a aj nejednoznacnymi pohlaviami. Teraz by sme mali vsetkych prerabat na obraz, ktory sa paci nam? a je v spolocnosti normou? Nie, treba jednoducho akceptovat odlisnosti 🙂 nie sme podla sablony- 🙂
@kittyjuliette nie, je muz, ma muzske chromozomy, ma muzske pohlavne znaky, keby mal aj chore chromozomy, cize mal by ich zenske a nejakym zazrakom, telo muzske, vtedy by sa to dalo povazovat za tretie pohlavie, cize dusa zeny v tele muza, unho skor ide o psychicky problem vplyvom vychovy.
Kazdy sme nejaky,dolezite je,aky si clovek vo vnutri,mrzi ma,ze este aj tu sa najdu ludia,ktori dokazu druheho odsudit skor,ako sa dokazu vzit do jeho pocitov
@tiwyna nech by to bol kludne aj psychicky problem kvoli vychove,pokial sa citi byt stastny v zenskych satach a kludne aj s ruzovou maslou na zadku,tak nech je a ja mu tlieskam,ze sa neboji ukazat,co citi,nikomu tym neublizuje a urcite lepsie chalan v zenskych satach,ako cely zivot trpiet depresiami a byt nestastny

@tiwyna pretoze mozno sa neciti ako muz,mozno v dusi sa citi byt viac zenou,preco by to malo byt zvratene?vy by ste snad svojich synov milovali menej,keby sa zle citili v muzskom tele?preboha zeny,je rok 2015,halooooooo!!!!!!!dnes je uz vedecky dokazane,ze taketo veci sa stavaju,proste je to tak a to z neho nerobi o nic horsieho cloveka ako ste vy.