Prichytila som 16 ročnú dcéru pri sexe
Ahojte dnes som dcéru prichytila pri prvom sexe proste som prišla domov s práce a ona vrieska tak som rýchlo išla hore keďže to nezmenilo ako ....asi všetci vieme má 16 viem že je to normálne pred hodinou za mnou prišla a povedala mi že ju to hrozne boli a krvacala je to úplne v poriadku aj ja som krvácala ešte je panna nemáte niake rady sama za mnou prišla ale ja jej moc neviem poradiť lebo ja som to mala omnoho lepšie 🤭🙁
@julca405 prisnejsi nemusi byt clovek fackanim. Zabavim mobil, dam zaracha, dam ulohy (do skoly, doma)- ak nie su hotove, nedostane mobil ani na sekundu ci ine veci. Jedina cesta bude zo skoly/do skoly a budem to robit dennodenne, ak to musi byt...je milion sposobov ako byt prisny a na kazde dieta plati nieco ine. Moj pubertiak by bol napriklad hotovy, keby ho kazdy den odprevadim do skoly a zo skoly🙈🙈
@vevesh to skúsim 🙈nebola by úplne nadšená ale myslím že ona by nepočkala a už by bola niekedy za školou s kamarátmi ani facky nezaberajú ani bratie mobilu možno jej prezriem mobil viem že by sa to nemalo ale mám podozrenie pretože vzdy keď ide niekto okolo nej tak zavre mobil ale niesom istá že či to je dobrý nápad 😬
@julca405 Preco ju fackas? Co si myslis ze dosiahnes bitkou?
Potrebuje pevne stanovit hranice, povinnosti a ked dodrziava co ma a ma splnene povinnosti, potom moze ist von, mat mobil, pozerta telku a pod.
A ked pojde von a nepride nacas? Ok, tak najblizsie 2 tyzdne nepojdes nikam. Po 2 tyzdnoch pojdes na 2-3 hodinky a zas neprides nacas? Tak najblizsie 4 tyzdne nepojdes von...
Odvaravas, neodpovedas, odmietas vyjst z izby? Tak tam ostan, mobil nedostanes, von nepojdes. Ak zakazdym dodrzis co nariadis a aj trest, ktory jej "slubis", tak sa nauci, ze je lepsie posluchnut a robit co treba a mat aku-taku volnost.
Nie som sa extra prisny styl, lenze toto sa ti uz vymklo spod kontroly, takze tu ti uz snaha o rzohovor nepomoze.
ďalšia téma zo škály Milé bravíčko 😍
Zacina skoro veru....
to ju prejde časom 🙂 netreba stresovať
Neviem čo niektoré riešite, že začala skoro.Pre niektoré je skoro aj na vysokej škole pred svadbou.
Každý dospieva pohlavne inak a máloktorá čakala do 18stky.
Nepochopím len prečo dievčatá neovládajú základy biológie a po sexe sa idú matky pýtať také sprostosti alebo sa pýtajú, že či môžu otehotnieť z orálneho sexu a podobné kraviny.Vtedy ešte nie je dievča zrelé ak si nedokáže tieto informácie nájsť sama.
@littlebubble vidis...nie su dievcata este zrele,skysaju. Sa divis,ze mamy sa o ne boja?
Rodic ma predsa zodpovednost za dieta,vuac skusenosti...a mal by dieta "chranit"pred jeho hlupostou.
Neda sa vzdy....no nechat to iba na deti,nestarat sa,neviem,neviem.
Mna vychovavali prisne...ale,mali sme s rodicmi doverny vztah,mihla som za nimi prist s hocicim.tiez som niekedy rebelovala,nesuhlasila,trucovala,ale....som rada,ze mi dali hranice. Resp.uz po 18r.,vzdy povedali rovno,ked som robila hlupost,ze ju robim...a ze sa im nepaci ten,co sa paci mne,atd,atd.
To iste chcem u svojich deti.
Byt rodic-kamarat.
Nie kamarat...
@terezka1947 Ja si myslím tak isto, že je správne aby sa rodič bál, ale sexu nijak rodič nezabráni.Jedine žeby dieťa držal 24/7 doma.
Ja som si tiež povolenie nepýtala, ale nemala som tú drzosť si chlapca doniesť domov.
A rodičia vedeli s kým sa stretávam.
Určite netreba všetko nechávať na deti, ale tuna mamina evidentne ani len netušila, že dcéra niekoho má a nevyzerá ani prekvapene.Čomu sa čudujem lebo aj moja mama je tolerantná, ale tlieskať mi určite netlieskala a dnes ju už chápem.Ja som sa však cítila zrelá a nešlo o žiadne skúšanie.Tak ako je pre mňa intímna časť vzťahu dôležitá teraz tak to bolo aj vtedy.
Ja si proste neviem predstaviť ako chce rodič dieťa uchrániť od sexu v takom veku.Či v 16 či v 18 stále bude odkázané na rodičov.Zo slušných rodín kamarátky mali prvý sex v 15/16 a tie čo po 18stke sa utrhli z reťaze potom a ani jedna neotehotnela a všetky dokončili školy aj VŠ.
Nejde o vek, ale o zodpovednosť a o dôveru rodič/dieťa dieťa/rodič.
Ja si uvedomujem, že niektorí vidia pred 18stkou svoje deti ako deti, ale niektoré dievčatá vyzerajú ako ženy a sex im príde vo vzťahu už prirodzený.
Z morálneho hľadiska dnešnej doby to skoro je.Kedysi 16ročné rodili pretože biologicky to normálne je.Takže ja to vnímam aj z tejto stránky.
S deťmi sa treba rozprávať a trošku im aj dať dole ružové okuliare.Hlavne dievčatám.Povedať im prečo je ešte skoro aké dôsledky to môže mať a nie len o tehotenstve, ale aj o mužoch.
Nič však nezaručí, že deti počkajú ak ich nebudete držať doma a môžete mať neviem akú výchovu.Ja viem o jednej z kresťanskej rodiny a hneď s prvým ostala tehotná lebo veď načo sa rozprávať s deťmi.Oni majú čas a my sa budeme tváriť, že o sexe nič nevedia.
Neviem o nikom v okolí komu by rodičia kontrolovali panenstvo 🤷 ani nikoho kto by tomu zabránil.
@littlebubble ja som vychovavana krestansky....a neutrhla som sa z retaze😁
Zase napr.moje spiluziacky z gympla,co uz by predpokladalo urcitu intelektualnu vysku,tak tie,co ich rodicia drzali nakratko....maju VS,pracu,rodinu,deti...pracu.
Tie,co mali volnost su s maturou,s detmi,aspon po jednom rozvode.
Teraz to nemyslim nejako ponizujuco.
A myslim,ze sa neda ani zovseobecnovat.
Nie je pravdou,ze ti,co maju prisnejsiu vychovu sa pri prvej prilezitosti spustia a taki,co im rodicia vetia,vsetko dovolia su hned najvacsi outsideri.
Je narocne vychovavat deti. A nie vzdy je bsetko uba o vychove.
@terezka1947 No nemyslíš to ponižujúco a úplne tak to vyznelo. Škatuľkujes ľudí. Robila si nejaký prieskum na vzorke 10tisic ľudí? Či všetky dievčatá ktorym rodičia viac dovolili sa prespali,nedokončili školu,umývajú podlahy niekde na benzínke? A tie,čo nemohli ani nos z domu tak sú manažérky na najvyšších miestach?
To sú také bludy,že sa to čítať nedá!
Výchova nie je jednoducha',ale také ponizujuce myslienkove pochody,to nevidím veľmi často.
@terezka1947 Ja som napísala len príklad o ktorom viem.Samozrejme, že každý je svojský. 🙂.
Jedna zo spolužiačok muža ešte nemala a podľa mňa ešte dlho mať nebude lebo je svojská.Ju vzťahy nezaujímajú.
Tak ja nepoznám žiadnu spolužiačku ktorá by nemala VŠ kvôli chlapovi, deťom :D.Ja dieťa nemám ani VŠ lebo ma môj VŠ vzdelaný rodič nechcel podporovať, ale vzdelávam sa a chcem si dorobiť VŠ.Ja som z vysokej musela odísť.
Prvá z nás čaká dieťa aj to niekoľko rokov po škole.Na VŠ nešla lebo nechcela.Obaja jej rodičia VŠ majú.
Všetko je strašne individuálne.Mne sa páči prísna výchova 😂.Ale nič neovplyvní reakciu dieťaťa a jeho rozhodnutia.Podľa mňa to, že dieťa má VŠ ak malo podmienky je preto lebo ono chcelo.Lebo deti vedia, že buď poslúchnu alebo sa budú živiť samé.Potom sú deti ktoré sa radšej budú živiť samé ako počúvať rodičov.
No a tehotenstvá 🤷 to sú skôr nehody.To by mal byť najväčší strašiak 😂.
@nini1978 nepisem bludy a neskatulkujem. Pisala som o svojej triede.
Preto som aj dopisala,ze neda sa povedat,ze automaticky prisna vychova,ci naopak velmi.benevolentna sposobi niektory z tych pripadov.
@littlebubble suhlasim
@terezka1947 niee prosim toto nieee, ze tie, ktore drzali rodicia nakratko su strasne uspesne s vyskami🙈, a tie zurovacie typy s volnou vychovou ledva maturity, ved to vobec neplati co pises, mozno mas par prikladov v okoli, ale pausalne to absolutne absolutne neplati.
@0silvia0 myslim,ze trosku inak som to.pisala....ale treba kontext viacerych prispevkov.
@terezka1947 jaaaj aha- tvoja trieda.🙄
No keď chces konkrétne zo života,a dokonca z rodiny.. na krátko držané dcéry."nie ona von nejde,ona sa učí"( ani ku dverám nemohla,aby ju niekto nevyrušil. Vysoká škola? Ok. a také sú priebojne,že jednej manžel zahyba s najlepšou kamoškou a babysitter v jednom (ona o tom asi aj vie)a druhá nemá toľko slobody ,aby kúpila tričko dcére bez toho,aby to on neodsúhlasili. Vieš,zobrali si prvého muža s ktorým mali kontakt,nemajú žiadne iné skúsenosti (nehovorím,že musíš mat za sebou 20 chlapov)No ale prísna výchova a vysoká škola!
A,zabudla som. Mala som jednu spolužiačku na strednej. Najviac katolícky založená v triede (už keď si spomenula,že si v kresťanskom duchu vychovaná). Ty,mala 14 a bola aj prvá v triede,co začala so sexom. Rodičia nemali ani šajnu o tom,čo vystrájala.
Takže...škatuľky bokom, nikdy nevieš,čo a ako je a bude. Môžeš dať základ v rodine ten naj na svete,nemáš záruku,že tvoje dieťa neurobí presný opak.
A tie delenia ešte na diplom alebo maturitu, páni.
Xy úspešných ľudí bez VŠ a xy vysokoškolákov,ktorým chýba fantázia a tak stále čakajú na svoju príležitosť v odbore,kt študovali
@nini1978 bohuzial...je to tak.
Ja tiez mam predstavu o svojej vychove,co robim...chcem...planujem. ale aky vysledok bude?hmm...uvidime.
Je ina doba,mozno ovela tazsia pre vychovu,ako mali napr.moji rodicia.
Cize clovek.musi prisposobit vychovu novej dobe,novym nastraham,situaciam.
A mozno...snazit sa o to,naucit svoje deti triezvo,rozumne uvazovat...aby ked budu.postavene pred urcite situacie,vedeli dobre zareagovat.
Uvidime. Po rokoch yvidim vysledok vychovy.
@0silvia0 vies....nefer je pouzivat krestansku vychovu ako dovod na prvy ulet v 18a tehotenstvo,rovnako ako pouzivat benevolentnu vychovu ako vysvetlenie problemovych deti.
Ale,suhlasim so.vsetkym.
Ja som mala velmi doverny vztah s rodicmi. A taky by som chcela(aj si budujem)so svojimi detmi.
@terezka1947 prepac, zmazala som. Myslela som, ze prispievam do temy o pusteni 16 rocnej na chatu. Touto sexualnou temou sa mi nechce zaoberat, tato tema mi pripada mimo.
@julca405 to co ty opisujes v dalsich prispevkoch, co tvoja dcera stvara, je na viac ako jednu facku. Keby mi 16tka pride o 6tej rano ozrata, tak do 18tky nevystrci paprcu z domu a frajera by som vypoklonkovala. Kto sa na figu uci, nerespektuje rodicov, robi si co chce, si ziadne zaobchadzanie v rukavickach podla mna nezasluzi. Ano tiez sme chodili kade tade na vylety, aj sme poskusali cokolvek, ale ked mama povedala, ze budem o 20tej doma, tak som doma bola... ked povedala, ze nikam nejdem,t ak som nesla a keby roztrham z trucu zosit, lebo sa nemienim ucit, tak mi stena da druhu a nie ze mobil a vreckove nebudem mat, este by ma otec vozil skola-domov ako kojenca a na frajerov mozem zabudnut.
Ocko co povedal, na to, ze mu dcera doma sexuje s frajerom? A este nekomunikuje a zduva sa. Ona proste nie je zrela a vychovana, na to aby ju clovek nechal srpavat sa ako "dospelu". Podla mna teda... Ked pride tehotna o rok, budete sa tesit? Lebo sa necitite, jej do toho zasahovat?
@daddyasmr nerozumiem čo tým autor chcel povedať 🤷.
@daddyasmr Dievča malo prvýkrát sex v živote.Bolesť pri prvom styku je úplne bežná, ale bolesti by nemali po styku pretrvávať.

@julca405 A hneď je ten deň krajší, že? 😃😃😃