Prijatie na strednú školu bez prijímacej skúšky
Ahojte chcela by som sa poradiť, či viete povedať, že keď dieťa napíše testovanie T9 na 80 % a škola príma bez prímačiek kedy dá vedieť, že dieťa príma bez prímačiek a nemusí ísť na prímačky. Ďakujem
Každá škola to má individuálne. Treba si počkať 🤷♀️
bože, nauč sa slovenčinu, veď to sa nedá čítať. Nech ťa to dieťa naučí
prípadne pozrieť web stránku danej školy zvyknu to mat dost podrobne rozpisane alebo napisat na danu školu e -mail
Určite je to podrobne rozpísané na stránke danej školy.
Tiež si myslím , že priamo školu treba riešit. Každá to má inak , osobne čo som videla na gymnáziách tak sa to prerátalo, akoby prijmacky spravil na 100 bodov z každého predmetu a ešte bodovali známky , monitor sa prerátal na body , potom olympiády a tak sa zostavila tabuľka poradia - všetky body sa spočítali . Zväčša áno , ty co spravili monitor v tomto prípade nad 90% boli na prvých priečkach . No osobne si myslím , ze príde iba to , ze nemusí ísť na prijmacky . Nie , ze je prijaty. To ešte počkajú keď všetci správia prijmacky a urobia poradie .
pozri si stranku skoly,, kazda to uz ma dopredu zverejnene, zo skusenosti z predchadzajucich rokov, niektore si nastavia limit 100%, niektore,, 90,80,, podla skladby ziakov....
Na stránke som pozerala a od 80℅ berú bez príjimačiek, len jej zatiaľ nič neprišlo ani na edupage ani poštou preto som chcela vedieť či má niekto skúsenosť, že do kedy jej dajú vedieť, že nemusí na príjimačky.
Na stránke som pozerala a od 80℅ berú bez príjimačiek, len jej zatiaľ nič neprišlo ani na edupage ani poštou preto som chcela vedieť či má niekto skúsenosť, že do kedy jej dajú vedieť, že nemusí na príjimačky.
@sofsa nám dali vedieť dnes a do 30.-teho máme potvrdiť nástup, lenže prijímačky na druhú školu sú až v máji, tak teraz nechápem, či to potom môže keď tak zrušiť alebo ako to teraz je?
@kristiii keď potvrdí nástup ostatane školy sú informované že tam už nenastúpi
@kristiii veď to máš presne tak isto, ako s tými talentovkami. Rovnako nespravodlivé.
Ja by som tam zajtra zavolala.
@kristiii teraz som to zrovna riešila. Prišlo jej že je prijatá na jednu školu. Mohla potvrdiť až do 21.5. či chce alebo nie, ďalšie prijímačky na inej škole má mať 5.5. ale rozhodla sa pre tú prvú. Keď som odkilka že súhlasí tak hneď napísali že ostatné školy budú informované že tam nenastúpi

Prijíma, prijímačky...