icon

Prijatie na strednú školu bez prijímacej skúšky

sofsa
17. apr 2025

Ahojte chcela by som sa poradiť, či viete povedať, že keď dieťa napíše testovanie T9 na 80 % a škola príma bez prímačiek kedy dá vedieť, že dieťa príma bez prímačiek a nemusí ísť na prímačky. Ďakujem

Strana
z2
janinka007
17. apr 2025

Prijíma, prijímačky...

k_a_j_k_a
17. apr 2025

Každá škola to má individuálne. Treba si počkať 🤷‍♀️

sasa1310
17. apr 2025

bože, nauč sa slovenčinu, veď to sa nedá čítať. Nech ťa to dieťa naučí

sara07
17. apr 2025

prípadne pozrieť web stránku danej školy zvyknu to mat dost podrobne rozpisane alebo napisat na danu školu e -mail

ewwe
Autor odpoveď zmazal
koniarova
17. apr 2025

Určite je to podrobne rozpísané na stránke danej školy.

karla21
18. apr 2025

Tiež si myslím , že priamo školu treba riešit. Každá to má inak , osobne čo som videla na gymnáziách tak sa to prerátalo, akoby prijmacky spravil na 100 bodov z každého predmetu a ešte bodovali známky , monitor sa prerátal na body , potom olympiády a tak sa zostavila tabuľka poradia - všetky body sa spočítali . Zväčša áno , ty co spravili monitor v tomto prípade nad 90% boli na prvých priečkach . No osobne si myslím , ze príde iba to , ze nemusí ísť na prijmacky . Nie , ze je prijaty. To ešte počkajú keď všetci správia prijmacky a urobia poradie .

karla21
18. apr 2025

@ewwe no tak super , to ani prijmacky nemusela ? Na akú školu sa hlási ?

ewwe
Autor odpoveď zmazal
karla21
18. apr 2025

@ewwe a tam robila talentovky ? Či na akom základe ju prijali?

koniarova
18. apr 2025

@karla21 príde, že je prijatý bez prijímačiek.

ewwe
Autor odpoveď zmazal
karla21
18. apr 2025

@ewwe super , tak to už nemá veru čo keď aj známky aj nemusí na prijmacky . Som to najprv pochopila , že ste nemali ešte ani testovanie a prijali ju 🥰

midka
22. apr 2025

pozri si stranku skoly,, kazda to uz ma dopredu zverejnene, zo skusenosti z predchadzajucich rokov, niektore si nastavia limit 100%, niektore,, 90,80,, podla skladby ziakov....

sofsa
autor
23. apr 2025

Na stránke som pozerala a od 80℅ berú bez príjimačiek, len jej zatiaľ nič neprišlo ani na edupage ani poštou preto som chcela vedieť či má niekto skúsenosť, že do kedy jej dajú vedieť, že nemusí na príjimačky.

koniarova
23. apr 2025
@sofsa

Na stránke som pozerala a od 80℅ berú bez príjimačiek, len jej zatiaľ nič neprišlo ani na edupage ani poštou preto som chcela vedieť či má niekto skúsenosť, že do kedy jej dajú vedieť, že nemusí na príjimačky.

@sofsa prečo tam jednoducho nezavoláš? Nechápem. 🤷

kristiii
23. apr 2025
@sofsa

@sofsa nám dali vedieť dnes a do 30.-teho máme potvrdiť nástup, lenže prijímačky na druhú školu sú až v máji, tak teraz nechápem, či to potom môže keď tak zrušiť alebo ako to teraz je?

koniarova
23. apr 2025
@kristiii

@sofsa nám dali vedieť dnes a do 30.-teho máme potvrdiť nástup, lenže prijímačky na druhú školu sú až v máji, tak teraz nechápem, či to potom môže keď tak zrušiť alebo ako to teraz je?

@kristiii myslím, že keď to potvrdí, už musí nastúpiť.

gubcikova
23. apr 2025
@kristiii

@kristiii keď potvrdí nástup ostatane školy sú informované že tam už nenastúpi

kristiii
23. apr 2025
@gubcikova

@kristiii keď potvrdí nástup ostatane školy sú informované že tam už nenastúpi

@koniarova @gubcikova a to čo je za blbosť? Viem, že menili podmienky, ale nemalo sa to týkať len talentových odborov, že potom nemôže nastúpiť na netalentové? To teraz za to, že spravil celkom dobre monitor, tak nemôže skúsiť prijímačky na školu, na ktorú by šiel radšej?

koniarova
23. apr 2025
@kristiii

@koniarova @gubcikova a to čo je za blbosť? Viem, že menili podmienky, ale nemalo sa to týkať len talentových odborov, že potom nemôže nastúpiť na netalentové? To teraz za to, že spravil celkom dobre monitor, tak nemôže skúsiť prijímačky na školu, na ktorú by šiel radšej?

@kristiii veď to máš presne tak isto, ako s tými talentovkami. Rovnako nespravodlivé.
Ja by som tam zajtra zavolala.

kristiii
23. apr 2025
@koniarova

@kristiii veď to máš presne tak isto, ako s tými talentovkami. Rovnako nespravodlivé.
Ja by som tam zajtra zavolala.

@koniarova ale o tomto som doteraz nepočula. Preto ma to riadne zaskočilo a na💩lo. Mám v pláne zajtra volať, zatiaľ som pisala poradkyni na škole.

koniarova
23. apr 2025
@kristiii

@koniarova ale o tomto som doteraz nepočula. Preto ma to riadne zaskočilo a na💩lo. Mám v pláne zajtra volať, zatiaľ som pisala poradkyni na škole.

@kristiii držím palce. Daj vedieť, som zvedavá.

kristiii
23. apr 2025
@koniarova

@kristiii držím palce. Daj vedieť, som zvedavá.

@koniarova vďaka. Určite dám vedieť.

gubcikova
23. apr 2025
@kristiii

@kristiii teraz som to zrovna riešila. Prišlo jej že je prijatá na jednu školu. Mohla potvrdiť až do 21.5. či chce alebo nie, ďalšie prijímačky na inej škole má mať 5.5. ale rozhodla sa pre tú prvú. Keď som odkilka že súhlasí tak hneď napísali že ostatné školy budú informované že tam nenastúpi

ewwe
Autor odpoveď zmazal
koniarova
23. apr 2025
@ewwe
Odpoveď bola zmazaná

@ewwe aká škola sa dala potvrdiť aj 17.4.? Bez prijímačiek zobrali? Lebo talentovky sa dali len do 11.4. Či? Či druhé kolo talentoviek?

ewwe
Autor odpoveď zmazal
sofsa
autor
23. apr 2025
@kristiii

@kristiii určite môže zrušiť a prihlásiť sa potom na tú druhú

kristiii
23. apr 2025
@sofsa

@kristiii určite môže zrušiť a prihlásiť sa potom na tú druhú

@sofsa no práveže poradkyňa v škole mi odpísala, že ak to záväzne potvrdíme, tak na druhú školu ísť nemôže. Idem zajtra obvolavať, uvidím, či budem múdrejšia. Obávam sa, že nie.

Strana
z2