Prijímačky na 8 ročné gymnázium GAMČA
Ahojte, je tu niekto, kto by mi vedel napísať ako prebiehajú prijímačky na Gamči (8-ročné gymnázium)? Či boli otázky z matematickej olympiády, resp. pytagoriády. Resp. z čoho sa máme pripravovať, či ste využívali aj doučovanie. Ďakujem veľmi pekne za Vaše rady.
@maruskaaaa dnes sa mi snívalo , že bola 76 , tak som zvedavá ako to bude reálne bude .
Ale veľmi pekne ďakujem
@lenka.25 držím palce, nech je prijatá 😉
@maruskaaaa si veľmi zlatá ❤️🍀
Tak baby, dcéra neprijatá . Všetkým deťom , ktoré boli prijaté zo srdca gratulujem a prajem veľa úspechov 🍀
@rumcajzik ten kod máš v maily na konci linku https://gamca.edupage.org/prihlaska/?k ..... a tam máš 12 miestny kód
@lenka.25 možno sa podarí do netalentovej triedy ak bude robiť skúšky aj tam, tam berú 30 žiakov a tiež sa tam počítajú bodu z okresného kola pytagoriady,
všetky sú to pekné výsledky, keď deti bolo cez 300
@maruskaaaa nie , na netalentovky už nejde na Gamču , to si vybrala iné školy .
Ja som spokojná, ale videla som ráno na dcére veľké sklamanie , čo ma dosť mrzí , pochopila som, že ona v kútiku duše asi dúfala , že sa dostane .
@lenka.25 to mi je ľúto, že bola sklamaná, určite sa dostane na inú školu. A aké ste si dali ďalšie 2. Tie prijímačky sú celkovo stresujúce pre deti, aj pre rodičov. Pred rokom sme to zažili a som rada, že je to už za nami.
@maruskaaaa ako prvú sme dali Tomášikovu , to si dcéra vybrala tiež sama a druhú už nechcela žiadnu , tak sme dali španielske lebo to máme pri dome .
Mne sa práveže vôbec nezdala dcéra v strese , aj na prijímačky išla úplne vysmiata , aj z prijímačiek prišla úplne v pohode a rovno povedala , že to bolo veľmi ťažké a ani nestihla všetko , ale podľa jej dnešnej reakcie , bolo sklamaná viac ako som čakala .
@lenka.25 Tomašikova je tiež dobrá škola, je super, že si sama vybrala. Určite sa jej podarí.

@lenka.25 aspoň nám to pred rokom takto prišlo 🙂