Prijímačky na strednú školu 2025: Aké sú nové pravidlá?
Ahojte, chcela by som sa opýtať či je to pravda, že ak si dieťa podá prihlášku na talentový odbor, na ktorý ho potom aj príjmu, musí do týždňa potvrdiť nástup a ak potvrdí, že nastupuje, v Edupage sa mu zablokuje možnosť ísť vykonať prijímačky na netalentový odbor? V podstate majú teraz deviataci možnosť ísť na prijímačky nie na 4, ale na 2 školy. Je to tak? Ďakujem.
@simca06022011 veď ja len tak, aby reč nestála 🙂 mňa len štve, že som bola tak vnútorne nastavené že budem len toho 8. apríla hysterická a sledovať každé jedno cinknutie mobilu a urobili mi škrt cez rozpočet že niektoré školy teraz už skôr informujú, niektoré nie , tak som v takom napätí už teraz, to je všetko 😉 pokiaľ si dobre spomínam spred tých troch rokov tak sa naozaj striktne dodržiaval termín oznamovania výsledkov, ale nie som si istá..
Prišli niekomu už výsledky z Bilíkovej alebo Metodovej?
@simoli nie, nejdeme na 4-ročné. Dcéra mala prioritu túto školu a aj ju vzali. Ale zaujíma ma ešte ako dopadla na druhej bilingvalnej. To nám ešte neprišlo. A neviem ako to je v Edupage, že keď potvrdim toto či príde potom na potvrdenie aj druhá škola. Či to systém nejak nezablokuje a neumožní záväzne potvrdiť len jednu. Neviete niekto?
@bleelka ešte nic nepotvrdzujte, až ked vám príde aj druha skola, uvidite obe a a až potom potvrdíte jednu a system zvysnu zablokuje.....teraz to este nerobte, máte do 11.4. čas...
@bleelka zavazne mozes potvrdit len jednu skolu

Prišlo nám práve z OA Hrobáková, že dcéru zobrali 🙂 Je 8mačka, takže super. Ide sa teraz drviť nemčinu 😀