icon

Pristihla som 9 ročného syna hrať sa na sex so sesternicou

jamamina77
9. jan 2016

Ahojte, pisem Vam ešte trochu v šoku, 9r syn k nam prišiel s bratrancom 8r a sesternicou 11r, vbehli do pivnice, zapreli doskou klucku a ,,sexovali,,. Vlastne, keď som bola vonku a chcela vojsť do pivnice, cez okno som si všimla, čo robili...keďže bola tma, mna nevideli. Boli tam len pár minút..

Sesternica sedela rozčapená na stoličke /oblečená), a na striedačku, moj syn a jej brat k nej pristúpil, zatriasol sa na nej (gate mali dole pri kolenách), ona im to chytila, bozkali ju, na striedačku....ja som v šoku letela predným vchodom a nariadila im otvoriť. Medzitým už mala aj sesternica dole gate, dvíhala si ich. ..vraj im ukázala, jej brat jem tam chytal rukou, moj sa na nu pritlačil a ponatriasal sa...jak zajace....ufff

Okamžite som ich odviedla k rodičom, vysvetlila v klude čo sa stalo, oni tiež šoknutí, ale reagovali ok. Ja som so synom hodila reč, podla možnosti v klude, kde som mu vysvetlila v rámci možnosti, ,,zodpovednosť,, a aj trestný postih, tiež nevhodnosť tohto počínania v tomto veku...povedal, že ho na ,,sex,, prehovárali už asi týždeň, že vraj to bratranec so svojou sestru robia doma bežne, že či sa nepridá, že je to sranda...no, vraj, tiež zvedavý sa pridal...no,šok

Zaujíma ma, vzhľadom na príliš nízky vek, či máte podobnú situáciu, a ako reagovať? bojím sa, aby neskúšal dakde inde (ale, tomu asi nezabránim..), syn asi fakt ide do puberty, menia sa mu črty tváre, a má v poslednom období záujem o všetko, čo sa týka sexu, číta ,,dospelácke,, vtipy v novinách...začína papulovať.Mám strach, ako to zvládnem, má len 9r, avšak, všade naokolo, ...noviny, reklamy, bilboardy ponúkajú nahaté baby, sex, pitie...myslela som, že do jeho 14 tich tieto veci riešiť nebudem , a naraz šok.

S manželom sme mu len v nevyhnutnom vysvetlili neuváženosť tohto konania v tomto veku, možné dosledky, tiež, zodpovednosť, a nejak sme radšej nevyvádzali, aby ho neťahalo preč z domu...prosím, poradte. dakujem

Strana
z2
bonaqa2013
9. jan 2016

to máš námet na knihu? nemusíš sa unúvať s písaním - hlúposť na entú.... 😀 😀 😀 😀 😀 😀

jankali
9. jan 2016

@jamamina77 Drahá, daj si preč z profilu tvoju dedinu, aby ťa tam nevystopovali, resp. aby tvoj syn nemal navždy už "blbú povesť"🙂 jéžiš, rehocem sa, ale poradiť neviem🙂 asi to neni na smiech..

jamamina77
autor
9. jan 2016

@bonaqa2013 , bohužiaľ nie, dnešná realita...a, píšem pod iným nikom pre zachovanie súkromia...snáď niekto normálny poradí. Nepíšem preto, aby ste tu špárali...myslela som, že mňa sa takéto veci dosť dlho týkať nebudú-...

miruska951
9. jan 2016

Typicke :D Registracia tento mesiac a hned taky roman

88patka88
9. jan 2016

Niekto sa velmi nudi no žial dosť primitívne.... 😒

jana_eyre
9. jan 2016

Tak toto je naozaj sokujuce..

Vcera u mna boli moj 11r synovec, 10r neter a podla ich spravania si naozaj neviem predstavit ze by sa takto nejako odvazili k sebe spravat..

Deti v tom veku sa zvacsa hanbia, urcite ich teda zaujima druhe pohlavie, ale odhodlat sa k tomu, to mi pride naozaj moc.. Najma ma sokovalo ze sa jedna o surodencov.. Co rodicia tych deti? Co je to reagovat v pohode?

mawka
9. jan 2016

to co je ze zatriasol sa na nej? akoze sulozili? neverim. mozno si poukazovali a skusali a ty si to sledovala cele? uz to je minimalne uchylne. divne je aj to ze brat so sestrou? uha. nejaku divocinu tam mate. a este si zavolaju bratranca. toto sa deje vacsinou u osadnikov, nie v normalnych rodinach. alebo ze by ste tabuizovali sex? lebo je fuj? a tak zakazane ovocie najlepsie chuti? 😉

jamamina77
autor
9. jan 2016

@88patka88 , @miruska951, regidtrovala som sa prave teraz, ak vam to urobi radosť. ved si tu predsa nenecham profil a foto....ak nemate čo rozumne poradiť, tak prosim nepíšte, dakujem za pochopenie.

mawka
9. jan 2016

@jamamina77 tak ale napis ako v tejto oblasti vychovavas dieta, ako tvoji pribuzni vychovavaju, ked surodenci experimentuju v takom veku spolu, sak toto je divne, nie ze decka sa ohmatavali. ja som s kamoskou tiez skusala v 7 a v 10, ale nie sme ani uchylne, ani stetky ani nejake divne, ale nikdy by ma nenapadlo ze ja a moj brat alebo bratranec, sak tolko chocmesu sme uz mali ako 7 rocne. bozeeeee

libela
9. jan 2016

Tak ako si npísala.. Rozumne vysvetli a viac sa k tomu nevracať..

88patka88
9. jan 2016

@jamamina77 dnešná realita??! Moja dcéra ma 10 rokov a hra sa s babikami....tvoríme, chodíme na výlety ,čítame spolu knihy a vela velmi vela rozpravame a ano som pracujuca a aj po zdravotnej stranke dost vytazena ale najdem si cas pokial ho ty nevyplnis synovi vyplni si ho sam.....aj ked viem ze cely tento pribeh je blud dost nechutny a este hlavne ak si naozaj matka..?ale prikladat vsetko dnesnej realite trosku by som sa zamyslela nad sebou keby sa mi nieco take udialo nerozoberala by som to na fore....pises ze syn ma v poslednej dobe zaujem o dospelacke vtip a zaujimaho ho sex ked to vies preco si sa s nim na tuto temu uz davno neporozpravala...ale naco sa tu vobec rozpisujem nechapem ako ma takyto blud mohol vytocit

zabka12
9. jan 2016

No asi len tolko, ze uz deti v 1-2 rocniku sa hraju na porody a podobne... Cize trochu tomu verim, ze aj toto by sa mohlo udiat... Jedine co sa da asi poradit tak naozaj sa rozpravat s chlapcom dost otvorene o dosledkoch a vsetkom... Radsej nech ma info od rodicov ako z casakov, netu, reklam a podobne.. Urcite ho ale nestras... Bohuzial sexualita sa strasne posuva je to sialene..😞😈

jamamina77
autor
9. jan 2016

@mawka no, s uvedenou rodinou nie som moc v kontakte, lebo ,, tiež mala deti v menej ako 18r,...a všeličo sa hovorí....avšak jej decká sa hravaju s mojimi, v podstate, proti tomu nič nemám, až tá dnešná udalosť....poznám iba ich babku , býva nedaleko/sú rodina, ale nechcem tu bližšie špecifikovať).
ja decká vychovávam normálne, vedia, že bociany nenosia deti, ani že duch svetý to nezariadi, ale to vo veku 9r považujem za ok. synator povedal, že vraj oni ho k tomu prehovorili, lebo sa tak ,, hravaju,, a on zvedavy to chcel vyskusať....ja sa skor obavam toho, alebo mam taky nazor, či to nahodou ta ich dcerenka v 11r neskusala inde, nezapacili sa jej tie hry a neprehovorila na to svojho 8r brata, inac , obaja su obezni a vyzeraju minimalne o 3-4r viac..no, ja som lennakukla cez okno ked tiež šoknutý manžel pozeral, prečo sa tam svieti...
ja nechcem moju rakciu unahlit, preto tu pisem o radu

mawka
9. jan 2016

@jamamina77 ved ale ked su to bratranci a sesternica, hravaju sa spolu, mala by si o tej rodien vediet viac. teda mne osobne zalezi na tom, s kym sa moje deti hraju. a tvoj maly je uz neopak dost velky, aby sa nechal ukecat na take nieco. a na to nestaci vediet, ze deti nenosi bocian. na to treba sirsie debaty.

maslenka47
9. jan 2016

@jamamina77 celkom by ma zaujimalo to "kludne vysvetlenie" po "okamzitom odvleceni domov". Nejak mi tu zlyhava prestavivost. Co ti mame poradit. Asi to, aby si sa pred deckom prestala tvarit, ze sex neexistuje a deti nosi bocian. Ak mu tieto veci nevysvetlis ty, bude musiet niekto iny.

Nuz a.. z uvedenych ucastnikov ani jeden nema trestopravnu zodpovednost, takze s tym "trestnym" postihom si to trochu prestrelila.

jeennyv
9. jan 2016

@jamamina77 mne to tiez pripada pritiahnute za vlasy...ale ak budeme z toho vychadzat ako fakt, tak v prvom rade, tu hru na sex maju odniekial...ci uz zo skoly, deti si medzi sebou hovoria alebo to videli, telka, net, filmy dnes uz na prave poludnie davaju vselico, a ja si pamatam,ze u nas na zakladnej par deti pristihlo rodicov pri sexe, resp. ich zazreli atd..mna by asi trapili ake vztahy su v danej rodine, ako im tato problematika bola podana a hlavne ako im bol podany vztah brata a sestry...ale aj tak mi to pripada sisi ale dnes je mozno mozne,ze fakt vsetko...

mawka
9. jan 2016

@maslenka47 jasne, ze v prvom rade by riesili ich ako rodicov a ich vychovne zlyhania. ako nech sa na mna nikto nehneva, ale uz prvaci hadam vedia, ze pribuzni medzi sebou nesexuju. ved to tak akosi prirodzene ide s vychovou, ze medzi pribuznymi taketo veci ee. ako to moze napadnut 11 rocne dievca a ako na to moze pristupit 9 rocny chalan? ved takymto deckam uz by mala blikat kontrolka ze toto nie.
ako na moje deti keby niekto siahol intimne alebo by ich do takych veci nutil, tak by skor utiekli a povedali mi o tom. ved maly nedavno hovoril, ze sa boji keby ho niekto obtazoval ci uz chalani, baby alebo dospelaci. ze co by mal urobit a tak a tak nejak sa z toho vyvinula debata a mala bola pri tom. toto su veci, s ktorymi sa nesranduje a zial, v dnesnej dobe extra treba byt opatrny a nejak si tie deti pripravit. svet neni len ruzovy oblacik...

jamamina77
autor
9. jan 2016

@jeennyv ahoj, bol to pre mna riadny šok, a, uvažujem, že možno nielen nakratko, ale asi natrvali ukončím s nimi kontakt , tym myslim tu rodinu...ked sa totiž hrajú ich decká vonku, nikto (babko, ani iní) sa nezaujímajú o to, kde sú, čo robia. Doteraz však nespravili nič, na základe čoho by mi malo vadiť, keď sa spolu hraju. Poznam ich babku, ta mi pripada normálna, ale, neviem, nič viac...zaráža ma však fakt, že dievča tam bolo najaktívnejšie...A, ano, mate pravdu, synatora som fakt v poslednej dobe zanedbávala, nie naschvál, ale pre isté situácie v rodine som sa mu nestíhala venovať tak, ako predtým...fakt, musím to zmeniť. hneď. inak, spolu sa rozprávame o všetkom, na čo sa pýta, veku primerane...a, fakt, mnoho krát som bola prekvapená, aké info nosí od chalanov zo školy, z vonku..

kleofaszkutya
9. jan 2016

PREBOHA!!!!!!111
RYCHLO YCH ZAKNI SECKYCH DO IZBY ASPON NA OSEM ROKOU, PRYVIAZ RETAZMY A NEPUSTAJ!!!!!
A NA RUKY CERVENE STUZKY A MODLY SA K PANNEJ MARII ABY ICH VYLIECYLA ZO SATANYZMU!!!

miruska951
9. jan 2016

Akoze mala to byt sesternica ale pozna iba babku inac o tej rodine nic nevie Trosku zvlastne ci?

andreanova
9. jan 2016

@miruska951 myslim tym, nepoznam sposob zivota, vychovy...preto pisem ze nepoznam, ale nepovazujem za dolezite detailne popisovat rodinny vztah mna k nim, alebo deti, ved to nie je dolezite a nic sa tým nemeni, ide o tu udalost...viem kto je ich mama, ich otec netusim....ale sa nenavstevujeme, iba s babkou par slov na ulici...

sardinka335
9. jan 2016

@jamamina77 čím väčší humbuk budeš okolo toho robiť tým horšie.Pomaly hystéria...aj ja ako decko som si s bratrancom pod dekou ,,ukazovala,, čo ma kto medzi nohami...a čo? Nikto nas nepristihol a tak nikto nehysačil...ano, dnes je ina doba - viac presexovana. Ale na druhej strane ja mam syna 9 ročneho a nema vlasnte kde vidieť nejake nahotinky, okrem mna ked sa obliekam pripadne som vo vani a on vojde si umyť ruky po vécku...Nekupujeme žiadne Nové časy, Plus 1 den takze nejake nahotiny nam nehrozia a internet sledujeme čo pozerá - priebezne. Ked sa mu postaví ,,vtáčik,, tak to nijak nekomentujem a neriešim...a on si to tým padom ani velmi nevšíma aj ked to registruje. Na čo sa velmi poukazuje tak to len rastie zvedavost. Tým netvrdím ze o týchto veciach netreba hovoriť, to ano...ale nie to nejako emotivne rozmazavať a neustale sa k tomu vracať.
Moj 9 ročný po zhliadnutí reklamy na vložky sa ma pýta či sa mi zeny pocikavame....no nepocikavame ale raz mesačne ich potrebujeme.....a nepytal sa viac tak som viac nehovorila. A ked to spomenie zase tak ,,zvyšim davku,, a tak postupne az prideme k menštruácií a ženským vajičkam atd. Na otazky detí treba vzdy citlivo odpovedať. A zase dieta ma snad nejaku vychovu a vzor doma v rodičoch....tak nemam obavy z nejakeho bilbordu pri vypadovke. a to papulovanie je aj o vas ako rodičoch aj naši skušaju a hubuju, ale napr. moj muz hned povie ze ,,to ako sa rozprávaš s mamou,,? drzost nemám rada..... a ta posledna veta ma trochu zarazila...9 ročného má ťahať preč z domu?? Ved nech ide....velmi rýchlo by sa vratil pretože bez mojej penazenky je nič...bezdomovec. Ja sa nejakého ,,odídenia,, z domu nebojim - nikde sa moje deti nebudu mať tak ako doma.

puklica13
9. jan 2016

Neviem si dost dobre predstavit 8r chlapca ...pred puberou...ako sa snazi dobrovolne o co i len naznak pohlavneho styku...

Ale ved nemusim...ci?

albarosa
9. jan 2016

@miruska951 pisala.ze.rodiacia tych deti ich mali.skorej.ako.18 alebo.si.to.mylim? Ak ich matku vychovavala babka nie mama tak.na.tom.nie.je nic divne alebo.respektive nic nepochopitelne...

Ale k veci no... 9 rocny chalan nie.je decko.ako.si si mozno myslella... uz asi treba zacat.riesit aj veci.inak... to ze.deti.skusaju hocico je normalna vec ale potrebne im vysvetlit nasledky ale zlatko nie.stylom takym.ze tvoj.syn uz do smrti nebude mat s nikym sex lebo je.to nieco hrozne... proste mu povedz ze.na take veci ma este cas. Ze teraz by to nepochopil... radsej nech pocka na nejake dievca ktore bude mat rad a ze.ked bude mat ona rada neho tak proste az potom nech skusa taketo veci... potom ale.uz by bolo na case riesit.aj nejake veci tykajuce sa ochrany... ciE antikoncepcia kondomy a podobne... rozhodne synovy vysvetlit ze take veci.sa nerobia na ostro a hlavne pre boha ziveho ta prosim radsej napis muzovi na papier vo mu ma povedat ako by.si mu to vysvetlovala ty... myslim ze chlapsku radu.si v tomto veku.vezme viac.k srdcu

somavi
9. jan 2016

Nechutne zanedbana výchova súrodencov, veľa zo svojho času im rodičia asi nedali. Čo sa týka tvojho syna... Nechal sa zlákať poriadne si neuvedomujuc celú situáciu. Porozprávať, vysvetliť, zaplniť mu čas, veľa aktivít -spoločných aj individuálnych a určite zamedziť styku s tými dvoma.

adalmba
10. jan 2016

no ešte je otázne ci ich niekto v okolí sexuálne nezneužíva a oni ten ,,sex,, berú ako hru a bežnú vec, alebo si to rodičia nerozdávajú priamo pred deťmi bez ostychu, toto správanie má určite dáku príčinu 😢

dominika6
10. jan 2016

@jamamina77
No ked to deti videli doma a bezne to robia,zrejme sa to tam bezne deje preto to ich rodicia vzali v pohode..
Z ich deti vyrastaju delikventi...bohvie co dorabaju v skole

mirkava
10. jan 2016

@jamamina77 ak je to pravda, necakaj ze ti tu niekto poradi. Skus radsej odbornu pomoc a radu. Dnes je strasna doba. So sexom sa deti mozu stretnut vsade (net, tv, atd.). Je tazke ich viest tou spravnou cestou.

bonaqa2013
10. jan 2016

@jamamina77 prosím ťa nepíš tu takéto hlúposti, pretože aj ja mám deti vo veku 5, 7 a 9 rokov. Dievčatá. a tie sa hrajú ešte na princezny, na učiteľky, predavačky, s loptou, človeče..... Mala by si to zmazať, pretože môže to niekto dať na sociálku a ty už budú vedieť ako ti majú okoreniť život. alebo obráť sa na odborníkov - pedopsychiatrov. čo čakáš že tu ti niekto poradí, že tu bežne rodičia nachytajú deti ako si to rozdávajú medzi sebou???? nezdá sa ti táto situácia chorá? Neurobili ste vo výchove chybu náhodou? viem povieš, ale na internete je plno sexu a pod. aj to sa dá - zablokuj . syn má 21 rokov a domov sa neodváži doviesť si nejakú kočku a sexovať s ňou v našej prítomnosti.... ani v pivnici. Mala by si sa zamyslieť kde si spravila chybu v prvom rade ty....

bonaqa2013
10. jan 2016

@sardinka335 k tým časopisom a novinám. syn si ako chalan kupoval šport. A tam na zadne strane nahé ženy.... takže ja v takýchto na prvý pohĺad neškodných novinách môže byť cickatá žienka....

Strana
z2