Pristihla som 9 ročného syna hrať sa na sex so sesternicou
Ahojte, pisem Vam ešte trochu v šoku, 9r syn k nam prišiel s bratrancom 8r a sesternicou 11r, vbehli do pivnice, zapreli doskou klucku a ,,sexovali,,. Vlastne, keď som bola vonku a chcela vojsť do pivnice, cez okno som si všimla, čo robili...keďže bola tma, mna nevideli. Boli tam len pár minút..
Sesternica sedela rozčapená na stoličke /oblečená), a na striedačku, moj syn a jej brat k nej pristúpil, zatriasol sa na nej (gate mali dole pri kolenách), ona im to chytila, bozkali ju, na striedačku....ja som v šoku letela predným vchodom a nariadila im otvoriť. Medzitým už mala aj sesternica dole gate, dvíhala si ich. ..vraj im ukázala, jej brat jem tam chytal rukou, moj sa na nu pritlačil a ponatriasal sa...jak zajace....ufff
Okamžite som ich odviedla k rodičom, vysvetlila v klude čo sa stalo, oni tiež šoknutí, ale reagovali ok. Ja som so synom hodila reč, podla možnosti v klude, kde som mu vysvetlila v rámci možnosti, ,,zodpovednosť,, a aj trestný postih, tiež nevhodnosť tohto počínania v tomto veku...povedal, že ho na ,,sex,, prehovárali už asi týždeň, že vraj to bratranec so svojou sestru robia doma bežne, že či sa nepridá, že je to sranda...no, vraj, tiež zvedavý sa pridal...no,šok
Zaujíma ma, vzhľadom na príliš nízky vek, či máte podobnú situáciu, a ako reagovať? bojím sa, aby neskúšal dakde inde (ale, tomu asi nezabránim..), syn asi fakt ide do puberty, menia sa mu črty tváre, a má v poslednom období záujem o všetko, čo sa týka sexu, číta ,,dospelácke,, vtipy v novinách...začína papulovať.Mám strach, ako to zvládnem, má len 9r, avšak, všade naokolo, ...noviny, reklamy, bilboardy ponúkajú nahaté baby, sex, pitie...myslela som, že do jeho 14 tich tieto veci riešiť nebudem , a naraz šok.
S manželom sme mu len v nevyhnutnom vysvetlili neuváženosť tohto konania v tomto veku, možné dosledky, tiež, zodpovednosť, a nejak sme radšej nevyvádzali, aby ho neťahalo preč z domu...prosím, poradte. dakujem
@bonaqa2013 Tie deti samozrejme, nemali sex. Iba naznačovali. Pozerali si na tie miesta, ktoré ich zaujímajú.
@mirkava ja verím, že to možné je. Minule som si v šatni nedobrovoľne vypočula rozhovor dvoch asi 11 ročných dievčat na tému sex chat. Ak aj nemajú odvahu na činy (snáď), rozhodne majú poriadne silné reči. A úplne súhlasím - všadeprítomné sexuálne stimuly robia svoje, neostáva nič iné, než na to deti dobre pripraviť. Rozprávaj sa s ním o tom otvorene. Myslím, že ak máte blízky vzťah, tak si to snáď nechá vysvetliť. Vo veku 9 rokov už sa dá len stavať na základoch, ktoré si vybudovala predtým. Nič nové mu už asi nevštepíš. A nemyslím, že by začal teraz sexovať. Proste bude zvedavý, bude hľadať všetky spôsoby, ako sa dozvedieť viac. Nejde o to, aby s tým prestal, aby si mu v tom ty zabránila, to je nemožné, pohlavný pud je silný. Ide o to, aby sa zároveň učil aj zodpovednosti.
a to normalne jej to tam vrazili

a ten 8 ročný má ozaj 8 rokov? lebo ak sa natriasa tak to má aspoň o pár rôčkov viac..... Zakrpatený cigoš čo už má šk. dochádzku za sebou.... 😀 😀 😀 😀