icon

Prvý tampón

lia1331
26. jan 2017

Ahojte mám 13 a chcela by som začať používať tampóny. Neviem sa rozhodnúť či tampax s aplikátorom (vraj nekvalitne) alebo O.B. ? prosím poraďte

Strana
z2
lia1331
autor
2. feb 2017

@blahowoman nechcem sa o nicom ohladom ms mame zdvôverovať

blahowoman
2. feb 2017

@lia1331 a preco? Vsak je to TVOJA mama. Ja mam 12r dceru a ona mi hovorí vsetko. Prave o tamponoch jej ja poradila. Mna ako matku by ranilo keby moja dcera pytala radu inde ako u mna.

lia1331
autor
2. feb 2017

@blahowoman proste sa o tom s ňou baviť nechcem, a aj tak by mi mama s tampónmy moc neporadila keďže ona tampóny nepoužíva

0silvia0
2. feb 2017

@blahowoman nie vsetky dcery maju s matkami doverny vztah, ja som tiez s mojou mamou nemala, takze nasu teenagerku ktora zalozila temu chapem

sue
2. feb 2017

@blahowoman moja mama tiež nevedela, keď som dostala prvú MS :( mrzí ma to, ale mamina ma furt ťahala do svojich problémov, že sa mi nezdalo OK zaťažovať ju s mojimi starosťami...

blahowoman
2. feb 2017

@0silvia0 to ma mrzí...@sue.

lubkavargova1
2. feb 2017

@0silvia0 ta ja viem, tiez pouzivam 🙂 no proste vravim, tazko sa z nich vysomarit 🙂

mia_von_prag
3. feb 2017

Je to každej súkromná vec, čo si nechá pre seba a čo povie mame. Ja som tiež mame nič nehovorievala, nemali sme ten vzťah. Keby je nejaký problém, tak sa zdoverí lekárovi.

Nerozumiem úplne príspevkom prázdniny začali. Normálna otázka, ktorá si zaslúži normálnu odpoveď, alebo má niekto problém hovoriť o tampónoch?

perzefona
3. feb 2017

Ak bude moja dcera riesit svoi menses radsej s konikovkami ako so mnou tak sa rovno odstrelim 🙈🙈🙈

0silvia0
4. feb 2017

@perzefona niečo sa niekomu radšej rieši anonymne... Ja v tom nič zlé nevidím, nemám dôverný vzťah s matkou, tak sa spýtam anonymne na fóre, kde je kopa cudzích žien, ktoré ma nepoznajú... Tiež mám takmer 13-ročnú dcéru, menzes rieši síce so mnou, ale vidím, že to z nej ťažko lezie, necíti sa pri tom dobre, je jej to trocha trápne. Takto anonymne pocity trápnosti odpadajú...

A inak ja som za túto diskusiu rada, mne vôbec nenapadlo dcére spomínať tampóny, myslela som, že je to skoro, ale ako vidím, dievčatá v tomto veku už tampóny používajú, takže ja som s touto diskusiou spokojná a pomohla mi ako matke...

Strana
z2