Pustili by ste 13-ročnú slečnu na koncert?
Pustili by ste 13 ročnú slečnu na rockový koncert do 02 arény? Moja krstná dcéra videla videá z koncertov z Nickelback a Kabát, strašne tam chcú ísť s kamoškami, jedna už má 15, ale podľa mňa aj to je málo pre takú veľkú akciu a ešte do Prahy ....
Nieeee a ešte raz nie
Jednoznačne nie. Ani keby mali 15 alebo 16. Ja som bola párkrát na rockových festivaloch, aj na koncerte Kabátu a poviem ti, je to divočina, veľa opitých a aj oplzlých chlapov. Jedine s dospelom osobou/rodičom ako nonstop doprovod.
Povedz jej nech si nájde vhodnejší koncert bližšie k domu a keď sa ti bude pozdávať choď tam s nimi.
S dospelým áno.
@timea91 mam velmi samostatneho syna, on by siel.hned, vyzna sa, neboji sa. Ale nepustim este v tomto veku tak daleko, predsa, stale je to dieta s detskymi rozhodnutiami, nema este skusenosti, nemoze byt odkazane samo na seba.
Kde by sa ubytovali deti bez OP? Na lavicke v parku?🤦
Medzinarodne cesty maloletych osob môžu byt len so sprievodom dospelej osoby, ktorá pokial nie je rodic potrebuje splnomocnenie...hociktoremu policajtovi spocinie oko na tych deckach mate problem. A potom treba si aj precitat pravidla, napr. Foo fighters mali zakaz deti do 16r bez dospeleho na samotnu akciu, to sa pri vstupe normalne kontrolovalo, lebo oni maju najak to vystupenie postavene a nie vsetko je pre oci a usi detí
Jedine že by som šla s ňou. Inak v žiadnom prípade.
Veď sa dohodnite s mamou ďalšej kamosky a spravte si spoločný vylet. Pre dievcata to bude zazitok. Aj nás rodičia brávali, ešte aj minuly rok nás mama zobrala do Prahy na weeknda a to už mame 35+🤣🤣🤣
Ani náhodou
Nie. Ja si pamätám,že tiež som mala 13 rokov a strašne som chcela ísť na jeden popový koncert so sestrou ktorá mala vtedy 19 a mama ma nepustila. Uz viem prečo.
Ja nikdy ,v tomto veku v žiadnom prípade
Baby čo splietate že ešte nemá občiansky preukaz?! Op môže mať aj 3 dňové dieťatko , aj 10 či 13 ročny puboš. A pekne aj s fotkou, ak cestujú cez hranice na výlety, dovolenky ho dokonca musí mať. To je fakt n.1.
Ale hlavná otázka - nie, 13r. sama bez dospelého a zodpovedného doprovodu NIE.
@timea91 Pravidla O2 Arény pro návštěvníky, bod 4:
Vstup osob. Za osoby mladší 18 let odpovídají jejich zákonní zástupci, přičemž osoby mladší 15 let vstupují do O2 areny pouze v doprovodu zletilé osoby (např. zákonného zástupce); Pověřená osoba je oprávněna požadovat předložení dokladu vstupující osoby pro prokázání splnění této podmínky.
https://www.o2arena.cz/pro-navstevniky/pravidla...
Ale ešte odpoveď na Tvoju otázku. Nie, 13 ročnú dcéru by som samu na koncert nepustila. Ja jej síce dôverujem, je zodpovedná, vie sa o seba postarať, ale stať sa môže čokoľvek. Bola som s ňou v O2 Aréne minulý rok na koncerte 50Cent. Nevadilo jej, že tam bola s mamou, bola vďačná, že som jej to umožnila.
Z 13 ročnou chodím na koncerty ja. Veď musí mať doprovod... Ak ešte nemá 15. Jasné, že by som ju nepustila...
Ja by som tiež nepustila, jedine keď s doprovodom ale samú nie! Keď má 13!

@timea91 choď s nimi urobíš si pekný výlet 😁