icon

Pustili by ste svoje 13 ročné dievča spať k frajerovi?

linka111
9. jan 2022

Dobrý deň môžem sa opýtať pustili by ste 13 ročné dievča spať ku frajerovi ktorý má 14? Lebo moja dcéra chce a a neviem či ju môžem alebo nie pustiť ?!

sivana09
9. jan 2022

Ved to nie je len o tom tehotenstve. Ak chcu sex, najdu cestu aj bez prespania... Ale dufam, ze také deti tieto veci este nerobia... No cela ta predstava je mi az protivna... Take male deti, hrat sa na dospelych, prespavat u seba.. fuj fuj fuj.. a ano... Jedna matka sa nieco taketo pytat urcite nebude. Ani len v myslienke by take pomyslenie nebolo, pustit, ci nepustit? Je to jednoznacne nie.

haley7897
9. jan 2022
evaachesa
9. jan 2022

Počula som že je lepšie mať deti v mladšom veku, no ale či až tak? Tak to už ty musíš vedieť či sa už cítiš byť babičkou 😉

evaachesa
9. jan 2022

@sivana09 moje spolužiačky 13-14 ročné mali za sebou v tom veku iné skúsenosti 😳 nechcem vedieť čo robia poniektoré "deti" teraz 🙄

dzulik_
Autor odpoveď zmazal
jaaadu
9. jan 2022

ja som v 13 chodila spat do postele k mame, nie k frajerovi, takze urcite nie.

mamina0078
9. jan 2022

Nie

euka210
9. jan 2022

@linka111 len cez moju mrtvolu

att123
Odpoveď bola odstránená
sofia1
9. jan 2022

@linka111 to uz ma frajera?v tom veku nikdy by som dcéru nepustila spat

marca12
9. jan 2022

@linka111 Neverim,ze sa toto moze matka opytat. Jasne,ze nie.

laila22
9. jan 2022

@linka111 Určite nie!!! Najskôr v 18r. Mne vadia aj prespávačky u kamosiek a naopak. Tie obačas tolerujem.

diaszoky
9. jan 2022

@linka111 ty vole sok cislo jedna 13 rocna uz ma frajera? Ja som este v takom veku spala s babikami sok dva: spat do frajera??? Neciem si predstavit taku mladu babu sexovat alebo kade co robit je mlada a take prasaciny ju mozu poznacit

elementissa
9. jan 2022

Ale no :D pred 15 rokmi mali moje spolužiačky v takom veku tiež frajerov. Dokonca aj ja som mala. V 12. Bol to môj spolužiak a posielali sme si zamilované lístočky a SMSky :D ale mala som v 13 spolužiačky, co mali frajerov z vyššieho ročníka, my sme boli 7macky, oni boli 8maci. A že ich bolo :D takmer celá trieda to tak mala. Mnohé to mali také chodenie, že na prechádzky za ruky, sem-tam dáka pusa, sem-tam sa ruka zasmatrala niekam 🤣 niektoré mali za sebou už aj prvý sex, niektoré u frajerov prespávali, alebo chodili spolu na dedinské zábavy do hlbokej noci. A to hovorím o období 15 rokov dozadu a poslednej zapadnutej dedine na Slovensku. Takže mi to nepríde nijako zvláštne, že má dievča v 13 frajera. Žiadna sodomia, žiadne "kam ten svet speje". 13 ročné žaby chodili s o rok-dva staršími spolužiakmi pred 15 rokmi, 30 rokmi, 100 rokmi a pred 300 a viac 13 ročné už rodili. No žiadna novinka na tomto svete. Ale k otázke, nedovolila by som. Nie kvôli sexu- jedna moja spolužiačka sa nám v 14 rokoch pochválila prvým sexom- za bieleho dňa v lesiku za školou si to rozdali so spolužiakom :D inak je babenka úplne normálna, vždy nosila kondóm v peňaženke (pre istotu). Dnes je stastne vydatá a má 2 deti. Žiadna stetka. Rovnako tak tie ostatné, čo boli rýchle a vyspali sa s niekým ešte na ZŠ... Dnes sú to všetko vzorné manželky a matky, s normálnym zamestnaním, školami, neskončili so žiadnymi feťákmi... No tak skúšali a objavovali, no. V takom veku by som skôr vysvetlila svojmu dieťaťu ako sa náležite chrániť a poriadne prejsť všetky možné dôsledky, aby neboli v nevedomosti. Pubertiaci vždy experimentovali a vždy budú. Je to také obdobie a zákazy nič neriešia. Ak by si len chceli vrznut, zvládnu aj to za školskou jedálňou, nikto im v tom nezabráni. Skôr treba deti včas edukovať, bez hanby alebo nejakých okolkov im vysvetliť, že my ako rodičia chápeme, ako sa cítia, že je to pre nich nové, objavili svoju sexualitu, chcú experimentovať a je to v poriadku. Ale že ešte nie sú zrelí na to, aby sa potenciálne stali rodičmi a majú byť zodpovední. Že príležitostí na intímnosti bude kopec, ale je dobré si vybrať aj správneho partnera, nie skočiť po prvom, lebo sa im vzbúrili hormóny atď. Ja si dodnes pamätám prednášku na túto tému od našej triednej. Boli sme ôsmaci a síce neviem koho, niekoho načapala na školskom pozemku :D :D akože zobrala to celkom s humorom, predpokladám, že to bol niekto z našej triedy, lebo inak by to nevytahovala na nás a povedala nám: "viete, sex je úžasná vec. Tak si ju nekazte zapichnutymi bodliakmi a tŕňmi z kríkov v zadku. Naplánujte si to tak, aby ste si ho užili v pohodlí domova. A ak to momentálne nie je možné, tak si ho preplánujte na kúsok neskôr. On vám naozaj nikam neujde" viem, že sme sa všetci vtedy červenali až za ušami (aj tí z nás, ktorých sa to netýkalo).. ale zapamätala som si to dodnes, takže niečo podobné asi poviem aj svojmu synovi. A čo sa týka prespavania- nepustila by som, ale nie kvôli tomu, aby mladí nelaskovali, no kvôli tomu, že to narúša integritu a súkromie druhej rodiny a určite by som nechcela, aby sa cudzím ľuďom motalo moje dieťa doma a narúšali im normálny chod domácnosti. Rovnako by som bola proti, keby si môj syn v 14 chcel doviest domov spolužiačku. Môj dom, moje súkromie. Mladí sú vynaliezaví, počas mojich školských čias boli tiež, tak nech sa zariadia, oni už isto dačo vymyslia ;)

gloria31
9. jan 2022

@linka111 co ma tak malé dievča spať u chalana? Určite žiadne tame. Síce mám syna este maleho ale ani ako matka by som nedovolila aby dievča u nas spalo.

ailiba
9. jan 2022

@elementissa tak ja neviem, som z Bratislavi, ale určite nikto v mojej triede v tomto veku nemal frajera a už vôbec nesexoval. Viem, že niektoré 14 ročne baby mali frajerov, no to bolo len take detské chodenie... Až po tých 15tich, 16 tích rokov už mali viaceré aj sex. Ale mne aj to prišlo ešte skoro, ale aspoň to už chápem. Netvrdím, že keď 13rocna bude mať sex, tak automaticky z nej bude ľahká dievka... Ale načo preboha tak skoro? A co spoznávanie, flirtovanie, zamilovanosť, drahoty, nesmel bozky, trochu sa ovládať, pracovať na svojich citoch? Véd je kopec veci, co už nikdy nebudú také isté... Tak kam sa tak ponáhľať?

linka111
autor
9. jan 2022

@mandarinka555 dobrý deň prosím vás aby ste takto moju dcéru nevolali, nepoznáte ju tak si poprosím o takéto vyjadrovanie mojej dcéry viete ja so svojou dcérou mám dobrý vztah a nikdy by som nepomyslela že by chela mat sex … moja dcéra je slušne vychovaná…

dilino
9. jan 2022

Ani za nič na svete to sa rodič ktorý je normalný pýtať nemôže. Ak si to ty ta 13 ročna ved to je trestný čin.Rodičia by mali problémy s policiou a socialkou.Ked sa nudiš milá pisateľka tak maj nejaku inú aktivitu a nie pýtať sa somariny na fore.

linka111
autor
9. jan 2022

@sisa_s dobrý deň nie niesom 13 ročná dcéra…som jej matka a chcem aby mala svoje detstvo pekne … a moja dcéra je slušne vychovaná takze by ju ani nepomyslelo na sex …takze nie

akbara77
9. jan 2022

@linka111 si robíš určite srandu

sisa_s
9. jan 2022

@linka111 a odkedy pekne detstvo = prespavanie u frajera? Kvoli tomu si sa dnes zaregistrovala, aby si zistila, ci "dceru" pustis k frajerovi?

linka111
autor
9. jan 2022

@dilino nie niesom 13roc. Dcéra som jej matka takze nie poprosím vás prečo vseci myslite na sex moja dcéra je dobre vychovaná

h2
9. jan 2022

@linka111 "Moja dcéra je slušne vychovaná" si myslia všetci. Aj otec 14-ročnej páchateľky z Miloslavova si to myslel o svojej dcére.

linka111
autor
9. jan 2022

@sisa_s počúvajte nemyslite hneď na sex

banderaska29
9. jan 2022

pamätám si to presne, keď som mala 13 rokov. tiež som mala takú "lásku za ručičku".. volal ma k nemu pozerať umučenie krista 😀 nikdy nezabudnem 😀 ja naivná som chcela , mamka ma nepustila. bola som presvedčená že on to chce naozaj pozerať. keď som povedala že neprídem, už som o ňom nepočula 😀
záver ? :nie... nepusti ju.

linka111
autor
9. jan 2022

@h2 dobrý deň jej oco sa o ňu nezaujímal ja sa o svoju dcéru zaujímam kontrolujem jej mobil, atd proste nefetuje, nedroguje,nepije a nefajčí takze toto neni správny priklad

nika3136
9. jan 2022

Ja si osobne myslim, ze som dost benevolentna. Chcela by som mat s dcerou vyslovene kamaratsky vztah, nie som naivna ani puritanka, uvedomujem si, co sa moze diat..... kazdopadne nedovolila. 13 rokov je skutocne privelmi malo. V tomto veku som dostala prvu "vaznu" pusu a objavovala som chlapcov, to je pravda, prvykrat som sa skutocne zalubila a trvalo to viac ako 4 roky, ked som ho mala za moj objekt tuzby 😃 ale vazny vztah, kt.som oznamila rodine som mala az pred 18tkou 🙂 aj ked bola moja mama velmi tolerantna, mali sme doma iste hranice.

h2
9. jan 2022

@linka111 Neprirovnávam Tvoju dcéru k nej, to v žiadnom prípade. Písala som to k tomu, že my, všetci rodičia, si o našich deťoch myslíme len to najlepšie. To, že Ty Tvojej dcére dôveruješ, je jedna vec. To, že situácia, keď pôjde úplne nevinne prespať k slušnému kamarátovi, sa môže zvrtnúť smerom, ktorý ani jeden z nich neplánoval, je druhá vec.

sisa_s
9. jan 2022

@linka111 ja som nic o sexe nepisala, ty si tym ako posadnuta a reagujes stale sexom 🤦

kulumulu123
9. jan 2022