Rodičia detí 2. stupňa, ktorí nejdú testovať svoje deti
Ahojte, chcem sa o niečom poradiť a preto hľadám rodičov, ktorí rovnako ako ja nejdu testovať svoje dieťa.
Ďakujem
Katarína
@snezienka33 prepac....ale deti "riesia" politiku ako.ich rodicia.
Deti netusia,co sa deje,co sa robi....tak netvarme sa,ze oni vedia a vidia,co.politici robia a chapu to. Im je to ukradnute.
Toto cele je o rodicich.
Ci je ok,ked povie skolkar,ze matelka treba za...t?
To samo na to prislo?
Cize ty dieta nechavas rozhodovat samostatne,nebudes ho tlacit...ok. predpokladam,ze ho nenutis ucit sa,nenutis ho dat si odpichnut krv,ci cokolvek,co.mu je prospesne?
Ide o deti....a vsetkym nam.
Ale deti skolu potrebuju. Ci skolkar,ci ucnovkar,ci maturant na gympli.
Ved je speci situacia.
Ide o zopar odberov...mozno nakonuec iba jeden.
Tak o ake nutenie,diskriminscie a neskuticne trapenie deti tu ide.
@snezienka33 ty nechápeš jedno - tvoje dieťa má na výber - test alebo sa učiť dištančne.....takže žiadna diskriminácia, tvoje dieťa sa stále môže vzdelávať dištančne, nikto mu neodopiera vzdelávanie......to rovno môžeš tvrdiť že dieťa čo je choré je diskriminované lebo nemôže chodiť do školy......
@snezienka33 čo je "normalne"? možno sa v buducnosti bude ucit len distancne (nikdy nevies....a zrazu to "normalne" bude)....kopu veci je nanutenych,a le tu places na nespravnom mieste......inak na vyber mas, akurat moznosti ti nevyhovuju, ale tak to v zivote byva, nie vzdy mame co ccheme, mnohi si v zivote nemozeme vyberat
@snezienka33 nie...pravo kazdeho konci pri prave druheho cloveka.
Pravo na vzdelanie nie je uprete.
Mas na vyber...distancne alebo skola.
Nemas skola alebo bude sediet bez ucenia doma.
Cize je tu vyber.
@snezienka33 nesúhlasím s politikmi! Ale čo ti ubudne z dieťaťa pri testovaní????
@sorciera24 už len to nám chyba, učiť sa dištančne😬
@snezienka33 ved pisem.
Mas na vyber. Skola alebo distancne doma. Cize sa uci ci v skole,ci doma.
Ok,stat rozhodol skoly zatvorit...ved nie sme jedina krajina.
Plno dotaznikov bolo,kde rodicia sa mohli vyjadrit,ci chcu test....nechceli,uci sa nadale distancne a zrejme po prazdninach aj bude.
Nemozes pivedat,ze stat vydiera teba tym,ze chcu deti poslat do skoly-dali dve moznosti...s testom v lavici,bez testu doma ,za pc.
Stale nie je uprete pravo na vzdelanie. Stale mas dokonca moznost nedat dieta testovat.
Nijake pravo nikoho nie je nijak ohrozene.
@snezienka33 svoju frustráciu z politiky a nesúhlas s vládou si búrite na svojich deťoch. Využívate deti na prostriedok manipulácie, lebo nesúhlasíte s vládou. Vnucujete cez deti svoje názory. No neviem, horšie je nemať kamarátov, predlžujete svojim deťom sociálne kontakty, nebyť s priateľmi. Kvôli paličkam v nose a svojmu egu. Ja tiež nesúhlasím s vládou, ale som si vybrala.
@katwenka zatiaľ to riešiš zbytočne....nikde nie je platné nariadenie od kedy a za akých podmienok nastúpia do škôl.
Ja som sa krásne vytočila keď mi prišiel ,, dotazník,, s dvoma možnosťami. Celý postavený štýlom:( bolí vás brucho, tak máte dve možnosti - rezeme pravú ruku alebo sijeme ľavú nohu........)
No ani jedno ani druhé!???!
Písala som triednemu že dotazník nevyplnim že nesúhlasím ani s jednou s možností.
Volala riaditeľka že oni potrebujú pre ministerstvo poslať štatistiky a nech jej poviem a) alebo b)
Povedala som jej c) d) a to že súhlasím s nástupom do školy bez testu alebo s testom v prípade že dostanem dopredu informácie ako a kto bude testovať ako bude zabezpečený priebeh a len v prípade že testované budú všetky triedy nie len 5-9.
@snezienka33 ja chápem to že ked sa bude vela testovať nebude tu behať plno infikovaných ktorý môžu nakazovať ľudí okolo a ked to tak bude tak sa testovať prestane. ty nechápeš ako svojim postojom ubližuješ svojmu dieťaťu lebo ono chce isť do školy byť v kolektíve a ked k tomu bude treba test tak na ten test pojde vystrašené len preto že vidí aký cirkus okolo toho robíš ty. na plošnom testovaní som videla na smrť vyplašené 11 ročné dievča a to iba preto že jeho mamka prišla s postojom že musíme si to tu urobiť lebo a sprostá vlada nam to nariadila keby nemusím tak nejdem si nechať niečo štuchať do nosa no presne ako ty. neskutočný strach mala lekarka ju držala za ruku hovorila jej že už tu boli aj menšie deti a zvládli to a čuduj sa svete to dieťa sa potom opýtalo " to je všetko?" prekvapená že to nič nie je. asi si chuda myslela že jej cez nos vytiahnu kusok mozgu alebo rovno celé oko. a ked už aj maš takýto postoj tak to nedávaj najavo pred svojim dieťaťom lebo naozaj ho tým iba zbytočne na smrť doplašíš. a inak ked sa tu oháňaš pravami a povinnosťami čo sa musí a čo nie tak prečo napr. platíš dane??? tiež s tým nesúhlasíš ale urobiť to musíš to je presne to isté len v bledomodrom
@snezienka33 ...prepac,ale skus si trosku rozsirit obzory.
@snezienka33 este jednu otazku mam...ked tvoje dieta nastupi do skoly,bez testu....vyzadujes ho od ucitela?
Ak ty ides k lekarovi,chces,aby mal test?
Ak nedajboze bydes musiet ist na operaciu,chces tam.lezat s netestovanymi a osetrovat,nech ta osetruju tiez bez testu?
Pride zachranka,nedas si urobit test,nedas rusko....ale oni ho mat musia?