Rodičia detí 2. stupňa, ktorí nejdú testovať svoje deti
Ahojte, chcem sa o niečom poradiť a preto hľadám rodičov, ktorí rovnako ako ja nejdu testovať svoje dieťa.
Ďakujem
Katarína
@snezienka33 dakujem. Ale nemam iny postoj,mam ho rovnaky.
Ja som za spolocnu zodpovednost,jeden za druheho.
@snezienka33 prosim ta,ako ma ty chranis?
Ako ty chranis lekara?
@snezienka33 naozaj???????? to fakt radšej sedieť v lavici s nakazeným ako si dať dieťa otestovať??????? tak ako teraz mi skoro oči vypadli a musela som si to 3 krát prečítať. si myslíš že bezpríznakový ju nakaziť nemôže? a čo ak je jediný príznak že občas zakašle??? a ako ustriehneš že to nakazené dieťa má už dosť veľké príznaky na to aby v škole už nesedelo??? a človek je infekčný aj pred objavením sa príznakov. a nie nebolí to nie je to dvakrát príjemne ale isto to nebolí, hovorím zvládlo to 5 ročné dieťa tak 10 ročné to dá lavou zadnou ja som tých testov už mala asi 10 to už je horšia prehliadka na gynde ako toto
@snezienka33 ale ok.nechajme to uz tak.
Respektujem tvoj nazor.
@44janica44 presne, namiesto toho, aby dietatu vysveylila situaciu, tak beha po dome s rukami hore a panika. Krasny priklad.
@katwenka mne nevadi, ze sa dcera uci z domu aj jej to vyhovuje.Ja nemam nic proti jej otestovaniu, tak ci tak ja aj muz sme pred Vianocami dostali koronu muz este caka na testy, antigen z lekarne amatersky robeny ma pozit takze urcite aj dcera je pozitivna.To znamena, ze na testoch v skole moze niekolko mesiacov este vykazovat pozitivitu a my tiez.Mne vadi ine bud testovat vsetci skolkari, obaja rodicia, prvy, druhy stupen, alebo nevidim zmysel nicoho.Aj tak do skoly a asi aj do skolky pojdu iba deti zdravotnikov ludi, ktori su potrebni uz som pocula take šumy, ze sa neotvori pri tychto ciernych cislach nic.Moja sestra ochorela v skolke kde nikto nic nekontroluje a my od nej.Mesiace sme len v praci kde je minimum ludi nakup si nechavam vozit nemam pocit, ze som nieco zanedbala aj tak sme ochoreli s sviatky prezila v strachu pred teplotsmi a zlym scenarom, ktory vdaka Bohu nebol s mame len naschu a stratu chuti, cuchu, muz kasel.som za tvrdy lockdown, alebo testivanie vsetkych rad za radom.Male deti su najvacsi siritelia
@snezienka33 ano, musime aj normalne žiť, chapem, co chces povedat a tiez sa mi to nepaci, ale momentalne to "normalne "žitei obetujem.....kvoli nemu (korona by ho zabila)....ano, ludia vidim, ze neobetuju rok dovolenku, lyzovacku, punc, ci navstevu....len potom sa necudujme, ze su opatrenia ake su....ja ich dodrziavam...prave kvoli tomu.....ano, su nelogicke veci......ale pravidla su aktualne taketo, vzdy nejake v spol. boli.....beriem to tak a s ohladom na aktualnu situaciu....
@snezienka33 a neviem ake ty nas okolie, ale u mna v okoli sa neboji nikto? Pristupujeme kntomu zodpovedne a s respektom, detom vysvetlujeme, starsich chranime. Ja nevidim priestor na paniku. Cim skor to ty a ludia tebe podobni pochopia, tym skor to budeme mat za sebou.
@snezienka33 Výsledkom toho, že sa neskúmalo, kto je nakazeny a situácia sa podceňovala, bolo to, že školy vydržali otvorene mesiac a pol.
@snezienka33 tam bol iný dôvod.. stat nemá už na platenie OCR. Ale množstvo škôl zatvárali priebežne a boli triedy alebo cele školy v karantene.
@snezienka33 si neskutocna egoistka
Tyzden som prezila v strachu, ze sme si nakazili aj rodicov, ktorym sme priniesli s ruskom nakup a raz tam bola dcera par hodin piect kolace neprajem to nikomu za sviatky som schudla zopar kg a vlastne dieta sa balo sediet so mnou pri Stedrej veceri a este stale cakam ci sa to nezvrhne
@snezienka33 ako vieš ako to je v iných krajinach tak dopodrobna??? žijeme na slovensku, sú také pravidlá tak to treba rešpektovať. ak sa niekomu nepáči potom lahká pomoc.... a na výber je len tebe sa možnosti nepáčia. a to si kde zobrala že bezpríznakový ťa nakaziť nemôže??? opakujem kým sa tie príznaky prejavia tak pár dni infekčný už je treba si to doštudovať. a keby si sa radšej opýtala dcéry čo chce ona a či ma problém s testovaním samozrejme bez hystérie ktorú okolo toho robíš lebo jediný kto tým trpí je ona a jediný kto ma z toho stres je tiež ona... ako sa bude cítiť ked spolužiaci pojdu do školy aona nie za to že ty máš takýto postoj alebo ozaj pôjde aj ona a budú sa jej ako netestovanej strániť????
@ibrunova tiež si myslím, ze je to cele Slovensko, len teda na Orave je to možno viac cítiť, lebo je tu veľa veriacich dôchodcov (a vacsina je a aj boli podporovatelia Fica).
@snezienka33 kokso ty doma musíš mať normálne asi nejakú celosvetovú tlačovú agentúru ked vieš ako to všade funguje a máš taký prehľad tú by ti závidelo aj TASR 🙂 máš bud daš do školy alebo nedáš a podmienky sú dané
@snezienka33 v ktorych krajinach netestuju?mam info z CR a AT s tam idu natvrdo po tych, ktori nejdu na test
@lenkakravcova prosím ťa, nemusíš hneď škatuľkovať že to veriací veria volovinam o čipovaní...

@terezka1947 mňa sa dotkla, a aj tak mam názor....