Rodičia detí 2. stupňa, ktorí nejdú testovať svoje deti
Ahojte, chcem sa o niečom poradiť a preto hľadám rodičov, ktorí rovnako ako ja nejdu testovať svoje dieťa.
Ďakujem
Katarína
@ibrunova Prepáč, ak ťa to urazilo. Pár ľudí odtiaľ poznám, píšem podľa vlastnej skúsenosti. Rovnaké je to v okolí Michaloviec.. Tam kde líšky dávajú dobrú noc, sa takéto názory a konšpirácie šíria ako huby po daždi.
Nechcela som tým uraziť vieru - ako vieru v Boha,, ale vieru vo všetko čo niekto iný len tak povie.
@44janica44 A hlavne - oni ešte tvrdia, že ich cez tie čipy sledujú 😀 (čo netuším ako vymysleli, keďže čip bez batérie je len ako sken, jak pri psovi,, jedine žeby im implantovali aj 3cm baterku aj s napájaním do elektriny a oni by si to ani nevšimli... 😀 ).
@nelca84 ja mam osmaka a tiez mu tento system vyhovuje. Maka cele doobedie online, poobede ma individualny trening a vecer robi ulohy a uci sa. Testovat sa nepojde z dovodu ako uvadza
@panelacikova . Ucim na prvom stupni, chodi mi denne 22 deti s rodin,kde kazdy rodic ma v praci a po praci ine kontakty. Kopec rodicov uz bolo v karantene a deti v skole. Po novom uz pozitivne bezpriznakove dieta do 10 rokov moze do skoly🤦♀️. Mali sme triedu, kde ich vychoska bola pozitivna( bola s nimi cele poobedie) a deti mohli chodit do skoly, ved mali rusko. Ale druhostupniarov treba testovat. 🤷♀️
@november1111 je fajn otestovať aspoň veľkú časť. Starší žiaci nie sú z cukru, malé deti s malými noštekmi to asi zvládajú ťažšie.
My sme boli na celoplošnom a najhorsie z rodiny som to zvladala ja. Syn v pohode. Že to nič nebolo. Mna štípal nos 2 dni.
Ja si vzdy, ked niekto odmietne dat testovat dieta, predstavim to moje, ktore malo od babatka niekolkokrat do roka robene vytery z nosa. A rovnako aj skontrolovanu nosnu mandlu kamerou. Syn, ktory ma skoro vsetky mliecaky vyvrtane a zaplombovane. Spomeniem si na dve moje gastroskopie a kolonoskopiu, bez akychkolvek oblbovakov. Operaciu oci laserom. Mne sa az rozum zastavuje, ze ludia tu maju problem s primitivnym vyterom z nosa, ohybnou a tenkou palickou 🙄 a strach z toho, ze im odoberu ICH biologicky material.
@snezienka33
Ja nesedím na ritke 🤗 pracujem.
žienky tiež nedávam svojho 6taka. dcera je este v školke. s riaditelkou si od zaciatku skolskeho roka dopisujem - najprv za ruska, teraz som ju ziadala doplnit do prieskumu moznost, ze mam zaujem o prezencnu vyucbu bez akehokolvek podmienovania. a navrhla by som, zalozit uzavretu skupinu, lebo vidim, ze uz na prvej strane sa zapajaju vyznavaci cakania v radoch na testovanie...
@snezienka33
Na Tvoj rozkaz 🤗😂
@snezienka33
Mňa testujú raz týždenne 🤗 nakoľko pracujem...s ľuďmi.
@elfi1 ja napr. ti len k tomu poviem, že "milujeme" takychto rodicov.....co si dosiahla dopisovanim s riaditelkou? (predpokjladam, ze nic), kedze aj ona ma nariadenia, kt. musi dodrziavat....aj u nas sa takych par naslo a nic nedosiahli, len sa pri kazdej prilezitosti nadrapuju....... a co ak su tu ti, co sa davaju testovat a maju na to dovod ...chorych ludi okolo seba a chcu ich chranit?....co je na tom zle?....ak sa nechces, smola, pravidla su nastavene.....ked nechces platit dane, nepalt, ale tiez nesies za to zodpovednost....
inak odporucam pisat priamo na ministerstvo skolstva (ohaldom moznosti)...lebo s tym fakt nic riaditelka nema......mne je az smiesne,a ko vypiuju riaditelom niektori a sami vedia, ze oni s tym nic nemozu urobit...enchapem.....co nepises vyssie, tam kam to patri...?.....nech poriesia...
@snezienka33
Bodaj by si mala pravdu a bolo by to také jednoduché
@snezienka33 pretoze chceme minimalizovat riziko. Ja od zaciatku epidemie hovorim, ze najlepsie by bolo, keby sa vymyslelo nejake super rychle tesovanie. Proste niekam fuknes, napise ti OK a ides 😀 ...
@snezienka33
To povedz tým v nemocniciach ...jaj ty sedíš doma na ritke tak sa ťa to netýka.