icon

Rodičia detí 2. stupňa, ktorí nejdú testovať svoje deti

katwenka
28. dec 2020

Ahojte, chcem sa o niečom poradiť a preto hľadám rodičov, ktorí rovnako ako ja nejdu testovať svoje dieťa.
Ďakujem
Katarína

Strana
z16
bimbambim
3. jan 2021

Podľa mňa do školy do 24 sa nepôjde a ani prvy stupeň.Moj názor že teraz by aj tak asi nebolo veľa na oceerke keďže prevažná časť obchodov reštaurácií je zatvorená rodičia sú prevažne doma tak by potiahli s deťmi.Ozaj len predavačky v potravinách a za pásom a sestričky čo sú v práci tak len tie by si brali.

rainee
4. jan 2021

Ja si tiež myslím ze neotvoria ani prvý stupeň vzhľadom na situáciu. Väčšina firiem ma povinný homeoffice.

jajka257
4. jan 2021

@rainee neotvorí. Práve som kukla tlačovku. Prvý stupeň od 11.1.distancne

terezka1947
4. jan 2021

Baby...co skolky?dobre som pochopil,ze o nich rozjodne zriadovatel?

november1111
Odpoveď bola odstránená
miriam11
4. jan 2021

@elfi1 nepostrehla som po iné roky taky veľký nával v nemocniciach, kde chodía chori, aby im zdravotníci pomohli ako teraz s Covidom. Takže určite to nieje možné porovnávať s inými vírusmi. Mne zostali trvalé následky. Ale aj vám zrejme treba ochorieť, aby ste zistili ten obrovský rozdiel, t. j. Covid verzus chrípka. Tým neprajem nikomu ochorieť, božechran, nie. Len konštatujem.

elfi1
5. jan 2021

@miriam11 tie trvale nasledky by vam mozno sposobila aj chripka. Mozno by vam bolo zas treba dostudovat cosi o energetike cloveka.
Nastastie su aj lekari, ktori covid vidia realne a nie cez zvacsovacie sklo medii a nasej vlady
https://m.facebook.com/100668564907921/photos/a...
Nepotrebujem na vsetko ochoriet, aby som pochopila podstatu....

nenne27
6. jan 2021

@terezka1947 skoly kde chodia moje deti nebudu testovat.su to skoly kde je okolo 800 ziakov. A neviem si to ani predstavit ako by to prebiehalo.akoze kazdy vikend by sa testovali? V nedelu? Ucitelia by teda robili cez vikendy ( kto bude pomahat s organizaciou a priebehom testovania ak nie ucitelia? Co studenti z internatov? Ktora krajina ma decka doma 7 mesiacov( bez 5 tyzdnov co boli v skole? Ktora krajina testuje ziakov? Cele zle, totalny bullshit. Neboli v skole od polovice oktobra a situacia je uplne zla, nakazenych a mrtvych pribuda.ocividne nepomohlo ked boli doma. V anglicku kde boli cisla vyssie decka chodili do skoly, boli tam obrovske tlaky na vladu, aby sa skoly nezavreli.az teraz, od 4.1. Su doma.a neverim ze budu doma 7 mesiacov, to si ziadna civilizovana krajina na svete nedovoli ani keby zurila ebola.covid ukazal v akej ri.i je zdravotnictvo a skolstvo a aku maju prioritu v tejto krajine

snezienka33
Odpoveď bola odstránená
xena0
6. jan 2021

@kristiii to že v diskusií ľudia zastávali testovanie neznamená že súhlasia s ním..... Ale nakoľko bolo to prezentované ako podmienka pre otvorenie škôl tak sme tu skôr názoru že radšej sa dám otestovať len aby tie školy otvorili ako bojovať proti tomu a žiaci do škôl nepôjdu....ale to je jedno už aj tak nerozhoduje testovanie, situácia sa zmenila a pokračuje sa distančne ...takže v tejto diskusii testovanie tu nebolo obhajovane ako to najsprávnejšie....ale pokiaľ by to stačilo aby tie školy konečne otvorili tak áno,veľká väčšina ľudí verím že radšej na to testovanie pôjde len aby žiaci sa konečne učili prezenčne

Strana
z16