icon

Rozprávanie na tému sex s rodičmi

aniee_aniee
14. feb 2021

Ahojte taká otázka , som zvedavá hihi
Hovorili ste so svojou maminou ,keď ste boli mladšie o sexe (kedy ste prvýkrát mali ,, a taaj) alebo len s kamoskami a
pri takýchtoo témach ste sa pred rodičmi (maminou ) snažili vytratiť a zmenit na inú ,, v každom prípade krásneho Valentína 🙂))

lasina
14. feb 2021

Nikdy som sa s našimi o žiadnej takejto téme nebavila...keď som už bola vo vo veku od 17 keď som mala prvého frajera, tak som neustále až v podstate do svadby počula ..nepríde s bruchom, dokazis si život, deti sú na robotu a podobne. Škoda že to nebolo trosku inak..čo už minulosť nevratim

trema
Autor odpoveď zmazal
suzitok
14. feb 2021

Ja som sa tejto teme vyhýbala, bolo mi to nepríjemné..mama mala snahu, ale možno to kazila prístupom a spôsobom...skor na to isla tak posmesne, podozrievavo, podpichovacne...cize nie, nikdy som sa snou o tom nebavila..
Tiez nikdy nevedela, kedy mam menzes, snazila som sa to všemožne maskovať, len aby si to nevsimla a nemala otazky, komentare...

juhseverzapad
14. feb 2021

Áno, nebolo to až také tabu. A moje deti tiež vedia ako sa veci majú 😄

1sally12
14. feb 2021

Nie, nikdy sa so mnou o tom nebavili :/

pininka1
14. feb 2021

To bola jedina tema na ktoru som sa s mamou mohla normalne bavit. Ziadne tabu to u nas nebolo a planujem to takto aj so svojimi detmi, aby som sa potom nemusrla hambit ze moje dieta si mysli ze ked pojde curat po sexe tak neostane tehotna.

babulka97
14. feb 2021

@aniee_aniee nie nerozprávali

titla
14. feb 2021

O sexe nie, ale ja som mala frajera a sex az na VS. Zato sa so mnou vzdy otvorene bavila o menzese a pod. Ale moja mama je ucitelka biologie, tak mozno preto u nas ziadna tema spojena s ludskym telom nebola tabu. A nikdy som sa pri tom necitila trapne a ani sa nehanbila na nieco opytat.

mcr
14. feb 2021

našťastie s tým nikdy nazačínala a dúfam že ani nebude lebo nemá prečo. Myslím že dávno pochopila že už je po prvé neskoro a po druhé viem toho minimálne z teoretickej stránky viac než ona. Mimochodom som veľmi rada že sa nikdy nestarala kedy mám ms, či som mala sex nebodaj či nie som tehotná

janaakt
14. feb 2021

U nas doma tema sex nebola nikdy tabu. A mam stastie na skvely vztah s oboma rodicmi 🙂 samozrejme tieto temy som preberala stale len s mamkou, no bolo mi jasne, ze hned novinky zreportuje ockovi 🤣 a som vdacna za to, ze som sa mohla na rodicov aj s takymi temami obratit ♥️

miadi
14. feb 2021

O sexe ano bola som uz dospela ked som snim zacala.. Uplne v pohode. Ja mojim detom radsej poviem vsetko ( ked budu v spravnom veku)co viem akoby mali mat zle info z druhej ruky alebo potrebu pisat na kona somariny. V 21storoci by to nemalo byt tabu.

ajka0207
14. feb 2021

Mňa by zaujímalo akým štýlom ste sa o Tom s Vašimi bavili? Lebo ja sa teda nebavím ani s kamoškami, neviem, príde mi to dosť súkromné. Tak ma len zaujíma že ako ten rozhovor vlastne prebiehal

zuzka38
14. feb 2021
uzanka16
14. feb 2021

So mnou raz nahodila tému keď som mala ako 16 ročná frajera, že ona to zisti keď budem mať sex a beda. A potom som sa pýtala ze ako môže zistiť a ona ze budem krvácať. Nezistila 😀. Povedala som jej až po svadbe v 25tke kedy som mala prvýkrát sex a ze ssi to vôbec nevšimla. HIHI.

miskakyska
14. feb 2021

Teba tieto temy a zakladanie novych profilov veľmi baví však??

cervenaruza123
14. feb 2021

@aniee_aniee Rozpravali sme sa. S mamkou opatrnejsie, ale normalne. Ocko s tym nemal problem vobec a vela veci mi vysvetlil a objasnil, hlavne z muzskeho hladiska samozrejme, ako to beru muzi a tak. Bolo to velmi obohacujuce a som rada, ze som to mohla rozoberat s rodicmi, ktorym som doverovala a nie sa dozvedat niektore veci skreslene od kamosov a podobne.

thewitch
14. feb 2021

Nie... Ale nikdy nezabudnem na otcove keď po troch rokoch zistil že mám frajera lebo s otcom nie som veľmi v kontakte - takto, ľúbte sa ale nerobte k... tiny lebo mladého zabijem hneď 😂

ninusa221
14. feb 2021

@aniee_aniee vždy mi vravela že jej mam povedat ked budem prvy krat mat pohlavný styk 😃 vzdy sme sa o tom bavili aj o menštruácii aj teraz si robila srandu ked mi meškala mš 2 dni že nechce byt babka v 44😂 takže totálna pohoda hadam ked budem mať dieťa budem taka istá

elementissa
14. feb 2021

Ja nie. Ale moja mama mi mohla byt skor babkou a tak vyzera cely nas vztah. So synom to bude riesit manzel, ked bude mat 12/13 rokov

aniee_aniee
autor
14. feb 2021

A v koľkých bolo vaše poprvé , neviem ja som s mamou nikdy nejak nerozoberala tieto témy , tak ma to celkom zaujíma (ale určite by podľa mňa nemala chýbať sexuálna výchova na škole )

erickatt
14. feb 2021

@aniee_aniee moja mama mi x krat prizvukovala, aby si neurobila hambu. A ja som netusila o com hovorí 🤷‍♀️🤷‍♀️. Potom po svadbe, ze nech si dam predpísať tabletky, ze s gumu je to ako cez sklo med lizat. Tot vsio.

babs92
Autor odpoveď zmazal
babydesire
14. feb 2021

@aniee_aniee nie,nasi su staromodny - o takych veciach nerozpravaju..s dcerou chcem mat iny vztah...

alison11
22. máj 2021

Moja mama mi dala predpísať Hak a rozprával mi skôr otec ako a čo sa deje z opačným pohlavím a ako čofunguje mama zas bratovi zas kondómy kúpila a tiež objasnila ako to chodí u dievčatách.Aj ja takisto budem pristupovať k synom aby mali v úcte dievčatá/ženy.