Rozprávanie na tému sex s rodičmi
Ahojte taká otázka , som zvedavá hihi
Hovorili ste so svojou maminou ,keď ste boli mladšie o sexe (kedy ste prvýkrát mali ,, a taaj) alebo len s kamoskami a
pri takýchtoo témach ste sa pred rodičmi (maminou ) snažili vytratiť a zmenit na inú ,, v každom prípade krásneho Valentína 🙂))
Ja som sa tejto teme vyhýbala, bolo mi to nepríjemné..mama mala snahu, ale možno to kazila prístupom a spôsobom...skor na to isla tak posmesne, podozrievavo, podpichovacne...cize nie, nikdy som sa snou o tom nebavila..
Tiez nikdy nevedela, kedy mam menzes, snazila som sa to všemožne maskovať, len aby si to nevsimla a nemala otazky, komentare...
Áno, nebolo to až také tabu. A moje deti tiež vedia ako sa veci majú 😄
Nie, nikdy sa so mnou o tom nebavili :/
To bola jedina tema na ktoru som sa s mamou mohla normalne bavit. Ziadne tabu to u nas nebolo a planujem to takto aj so svojimi detmi, aby som sa potom nemusrla hambit ze moje dieta si mysli ze ked pojde curat po sexe tak neostane tehotna.
@aniee_aniee nie nerozprávali
O sexe nie, ale ja som mala frajera a sex az na VS. Zato sa so mnou vzdy otvorene bavila o menzese a pod. Ale moja mama je ucitelka biologie, tak mozno preto u nas ziadna tema spojena s ludskym telom nebola tabu. A nikdy som sa pri tom necitila trapne a ani sa nehanbila na nieco opytat.
našťastie s tým nikdy nazačínala a dúfam že ani nebude lebo nemá prečo. Myslím že dávno pochopila že už je po prvé neskoro a po druhé viem toho minimálne z teoretickej stránky viac než ona. Mimochodom som veľmi rada že sa nikdy nestarala kedy mám ms, či som mala sex nebodaj či nie som tehotná
U nas doma tema sex nebola nikdy tabu. A mam stastie na skvely vztah s oboma rodicmi 🙂 samozrejme tieto temy som preberala stale len s mamkou, no bolo mi jasne, ze hned novinky zreportuje ockovi 🤣 a som vdacna za to, ze som sa mohla na rodicov aj s takymi temami obratit ♥️
O sexe ano bola som uz dospela ked som snim zacala.. Uplne v pohode. Ja mojim detom radsej poviem vsetko ( ked budu v spravnom veku)co viem akoby mali mat zle info z druhej ruky alebo potrebu pisat na kona somariny. V 21storoci by to nemalo byt tabu.
Mňa by zaujímalo akým štýlom ste sa o Tom s Vašimi bavili? Lebo ja sa teda nebavím ani s kamoškami, neviem, príde mi to dosť súkromné. Tak ma len zaujíma že ako ten rozhovor vlastne prebiehal
@aniee_aniee nie
So mnou raz nahodila tému keď som mala ako 16 ročná frajera, že ona to zisti keď budem mať sex a beda. A potom som sa pýtala ze ako môže zistiť a ona ze budem krvácať. Nezistila 😀. Povedala som jej až po svadbe v 25tke kedy som mala prvýkrát sex a ze ssi to vôbec nevšimla. HIHI.
Teba tieto temy a zakladanie novych profilov veľmi baví však??
@aniee_aniee Rozpravali sme sa. S mamkou opatrnejsie, ale normalne. Ocko s tym nemal problem vobec a vela veci mi vysvetlil a objasnil, hlavne z muzskeho hladiska samozrejme, ako to beru muzi a tak. Bolo to velmi obohacujuce a som rada, ze som to mohla rozoberat s rodicmi, ktorym som doverovala a nie sa dozvedat niektore veci skreslene od kamosov a podobne.
Nie... Ale nikdy nezabudnem na otcove keď po troch rokoch zistil že mám frajera lebo s otcom nie som veľmi v kontakte - takto, ľúbte sa ale nerobte k... tiny lebo mladého zabijem hneď 😂
@aniee_aniee vždy mi vravela že jej mam povedat ked budem prvy krat mat pohlavný styk 😃 vzdy sme sa o tom bavili aj o menštruácii aj teraz si robila srandu ked mi meškala mš 2 dni že nechce byt babka v 44😂 takže totálna pohoda hadam ked budem mať dieťa budem taka istá
Ja nie. Ale moja mama mi mohla byt skor babkou a tak vyzera cely nas vztah. So synom to bude riesit manzel, ked bude mat 12/13 rokov
A v koľkých bolo vaše poprvé , neviem ja som s mamou nikdy nejak nerozoberala tieto témy , tak ma to celkom zaujíma (ale určite by podľa mňa nemala chýbať sexuálna výchova na škole )
@aniee_aniee moja mama mi x krat prizvukovala, aby si neurobila hambu. A ja som netusila o com hovorí 🤷♀️🤷♀️. Potom po svadbe, ze nech si dam predpísať tabletky, ze s gumu je to ako cez sklo med lizat. Tot vsio.
@aniee_aniee nie,nasi su staromodny - o takych veciach nerozpravaju..s dcerou chcem mat iny vztah...
Moja mama mi dala predpísať Hak a rozprával mi skôr otec ako a čo sa deje z opačným pohlavím a ako čofunguje mama zas bratovi zas kondómy kúpila a tiež objasnila ako to chodí u dievčatách.Aj ja takisto budem pristupovať k synom aby mali v úcte dievčatá/ženy.

Nikdy som sa s našimi o žiadnej takejto téme nebavila...keď som už bola vo vo veku od 17 keď som mala prvého frajera, tak som neustále až v podstate do svadby počula ..nepríde s bruchom, dokazis si život, deti sú na robotu a podobne. Škoda že to nebolo trosku inak..čo už minulosť nevratim