Sebavedomie mladých dievčat
Ahojte, napísala som blogový príspevok https://tuha.blog.sme.sk/c/446159/zenske-tvary.... o postoji dvoch mladých dievčat a o ich sebavedomí, lebo mám pocit, že čím ďalej tým viac báb v mojom okolí sa neskutočne podceňuje a potom samé zacieľujú na nesprávne hodnoty...Ak si článok prečítate, budem rada za Vaše názory. Ďakujem. P.S.: je tam trochu sarkastického humoru, ktorý treba nebrať osobne...
😂
"dievča dneška si neuvedomuje, čo si tým robí, že sa vystavuje ako tovar v mäsiarstve."
Lenže toto neni Nigéria či Ukrajina aby tunák voľačo robily ženské nedobrovoľne. Ony to robia tak preto, lebo im to robí dobre hladká masíruje ženské veci. Ty sa vyjadruješ o tom degradujúco, ale keby si toto, čo tu, vytkla ktorejsi holke z instagramu abo zafočka, tak sebavedomím ťa strčí do vrecka. Jednoducho tá doba, kedy si mladé sexi ženské nechaly dačo odsudzovať od starších kolegýň, je preč. Dneska ženské, ktoré sú na vrchole ženskosti, tie ostatné bez okolkov odstrčia
@germaniawerks kristova noha 😂 ..Ty nemôžeš byť skutočný...Či? 😂
@germaniawerks Tebe sa určite teraz neprekrvuje mozog, ale niečo podstatne nižšie... takéto výroky sú nomináciou na titul "úchyl roka"... minimálne v prvej trojke by si sa umiestnil.
@germaniawerks na vrchole ženskosti som ja, nie 16 ročná srajdula 😉 Keby šlo výlučne o strkanie niekoho niekam, tak ju verbálne zruším na tri doby tak, že sa rozplače, ver mi. Ale prečo by som to robila? Je to ich vec, čo robia. Mňa zaujíma, čo robia moje dcéry, ktoré sú zatiaľ malé. Snažím sa a budem sa snažiť, aby nerobili nič, za čo by sa po čase museli hanbiť. Cudzie dcéry, nech robia, čo chcú. Tu len diskutujeme o rôznych spoločenských javoch.
no a sme doma. on fici na zafo-sk.
@germaniawerks hovoria z teba vlastne skusenosti? tebe tie slecny zo zafo museli zabuchnut sebavedomo dvere pred nosom, ked ta uvideli.
ale uz chapem, preco co príspevok, to narazka na sexualne pohyby a virtualne omaciavanie zenskeho tela.
tak este daj par prispevkov a pojdes ukludneny spat. 🙂
Myslím že to čo tie dnešné mladé vyprsene a naspulene babenky predvádzajú nemá nič so sebavedomím. Je to skôr nedostatok súdnosti, prievan v hlave a absencia rodiča, ktorý by zospulenu hubu poslal do prdele upratať si decku izbu. Keď slečna splachne sminky a uvoľní pusu, tak sedí doma a neukaze sa ani svojej naj kamke, lebo by ju asi bez fasády nespoznala. Keď mamka perie ich značkové tricenka, tak je sebavedomie v pracke, v obyčajných handrach von nepôjdu. To je sebavedomie? Aj keď som blog ledva dočítala a vôbec nepochopila, možno ozaj tie baby nijaké sebavedomie nemajú. Len sa potrebujú ukázať, zaradiť, mať veľa lajkov na fotkach, vedia, ze bez toho sú nič. Dúfam, ze zo svojho dieťaťa vychovam silného človeka, ktorý bude na také povrchné sra.ky kaslat.
@puklica13 mna este zaujal pojem zadna rit. lebo on ma asi potom dve, ked to rozlisuje.
@moonlight1210 mám známu, ktorá hovorí, že má riť aj na bruchu - rozumej jazva po cisárskom reze, ako sa robila kedysi, cez pol brucha. Keď tam má žena tuk, vyzerá to ako zadok. Chlapec má asi traumatickú skúsenosť tenkrát poprvé s nejakou skúsenou pani 😅. A trochu sa mu domotali aj tie zrnká vedomostí z anatómie, ktorými disponoval.
😂😂😂
@puklica13 a pojem zadné stehno používa aj naša cvičiteľka jogy, keď chce presne zadefinovať, kde máme cítiť ťah...a mám ho. To zadné stehno 😎 Vlastne dve. Len tuto v tomto kontexte to ozaj vyznieva ako flák hovädziny..kto vie, čo ten chlapec doma robí takto sám a smutný, opustený 😀
"Dúfam, ze zo svojho dieťaťa vychovam silného človeka, ktorý bude na také povrchné sra.ky kaslat. "
no keď bude sexi, tak si aj tak spraví po svojom a vykašle sa na tvoju výchovu, páč sa nemieni v ničom obmedzovať. no a keď nebude sexi, no tak byť silná bude musieť, pretože jednoducho druhé ženské jej všetko zeberú a nepustia ju ke korýtku
@germaniawerks uz keby si prestal dristat, tak urobis najlepsie..... byt "sexi" znamena pre kazdeho nieco ine.... a ked je zena silna, tak je sexi aj bez "zadnych veci" a vystrceneho zadku a vyspulenych pier..... aj ked pre teba by taka zena asi sexi nebola....... no ale jednoduchemu chlapovi, ako si ty, staci k stastiu vypulena rit..... tak sa potom necuduj, ze ta normalne, silne, sexi a sebavedome zeny obchadzaju......🙄
@obsadenemeno šak ho nechaj..Veď žiadna radosť zo života, slimák sa nemá k ničomu tak nech aspoň na mamickovskom fóre plodí myšlienky keď nič iné nevie...😂 mňa vždy pri takomto napadne..." mne o myšlénku sa jedná..."
@lili2015 on myslel jeho korytko....lebo to vyzera, ze onho sa ziadne veru nebiju, ked piatok vecer a on obsmrda na konovi, namiesto aby kontroloval "zadne veci"......😀
@puklica ked mna tie jeho dristy tak bavia....cakam, co dalsie vypoti....to je lepsie jak ten film v telke, tam len strielaju....... 😎
Vzhľad sa v dnešnej dobe dosť preceňuje, mám pocit že hlavne na internete. Keď sa pozriem okolo seba, nemám pocit, že by bežné ženy nejak extra riešili napr. "celotvárový" make-up, tiene, kontúrovanie, atd. - proste to, čo frčí u rôznych beauty blogeriek. Máloktorá je tak na bežný deň namaľovaná a na dennom svetle je to hrozne vidieť, pretože to vyzerá neprirodzene. A tiež rôzne módne výstrelky nie sú úplne praktické, hodia sa skôr na spoločenské akcie /napr. ihlové podpätky do mesta a pod./.
Mne zatiaľ v živote najviac pomohlo sústrediť sa na seberealizáciu, vyštudovať školu a robiť všetko pre to, aby som vo svojom odbore bola čo najlepšia. Výsledkom je pocit, že som schopná, ďalej finančná nezávislosť a rezervy na horšie časy, vďaka ktorým môžem byť "v klídku". Určite túto cestu budem doporučovať aj svojim deťom, lebo pekná tvárička a telo samy o sebe nie sú zárukou ničoho a sú to veľmi ľahko pominuteľné záležitosti.
Partnera som si našla takého, ktorý to dokáže oceniť a myslím že to je to najdôležitejšie.

@germaniawerks no...keby som mala dceru-co nemam a robila to,co poniektore dievcata-ci ma 15,ci nema,prehnem cez koleno a hotovo
lebo jednak vychova je zaklad,ale v niektorych situaciach asi treba aj pevnu ruku,ked slova zlyhavaju.....a priklady by sice tiahli,ale niekde sa zasprajcovali a treba trosku rozsvietit v hlave
mam chlapcov,takze snad z nich nevychovam muzov,kt.sa uspokoja s tym,co tu prezentujes ty.
nastatsie je este doste pritazlivych zien,rovnako ako aj muzov,kt.nemusia vsetko v zivote riesit len slovickom sexi-a vidiet svet cez to slovicko
ty musis mat velmi smutny zivot...velmi smutny
@terezka1947 z nasho pohladu to moze vyzerat smutne. Plytke, nedostacujuce. Z pohladu takychto ludi je to vrchol blaha. Oni viac k stastiu nepotrebuju. Ak sa taki najdu dvaja dobre pre nich, horsie ak jeden.z nich ocakava viac, to moze byt tristne.

@tintaa
Blog.... znoska nezmyslov.sorry.