Školský batoh na SŠ pre 15-ročnú
Aky by ste odporucili pre 15 rocnu? Zvykne poctivo prenasat vsetko, co treba aj to, co netreba, takze neradte kabelku 😅 Fjalraven ci Seventeen London asi nie je dobra volba, ci?
Stil má pekné a praktické batohy
moji maju od topgal alebo bagmaster popr. batoharen nech si vyberie co sa jej praci
@simsalabim moja dcéra nosí toto v čiernej farbe, ale ona vláči aj notebook:
https://www.ikea.com/sk/sk/p/starttid-ruksak-si...
Dakujem, objednali sme Dakine campus, tak uvidime… vraj c.1 medzi studentskymi batohmi….
@simsalabim nad touto značkou fjalraven rozmýšľa aj naša - tiež bude prváčka na SŠ...ale zatiaľ sa nerozhodla... ešte hľadá 😉
@simsalabim wau, pekný výber ...
@ivett1 uvidime, dnes ho budeme realne mat, pozrie sa nanho dokladne a ked tak, tak ho vratime a pozrieme dalej. Preto ma zaujimali aj skusenost inych. Ono je dolezite aj to, aby tam vedela napchat vsetko, co chce a zaroven aby to tam vedela najst...aby bol prkaticky.
Tak hlasim, Dakine je fajn, ale kupila som ho privelky 🤦♀️ V recenziach na studentske batohy figuruje Dakine campus 33l - dcera ma 155cm a je skoro vacsi, ako ona 😂 Ale vyhovuje vnutornou organizaciou, super nizkou vahou aj materialom. Vraciam do Alzy a objednali sme mensi, 25l. Este zvazuje farbu, ze mozno chce komplet cierny, tak ak bude vyhovovat 25l a rozmysli si farbu, tento vratime a objednam cierny inde (v Alze ho nemaju).
@simsalabim super 👍

tie značky nepoznám, ale pozri aj topgal