icon

Skoro 13-ročná dcérka začína myslieť na chlapcov

29. sep 2022

Maminky prosim vas 😊 mam 12 skoro 13 dcerku.Ako si sa stym neviem.zmierit ze rastie.....zacina mysliet nad chlapcami atd......jaj som z toho hotova ze este pred rokom a pol liezla po stromoch;ci sa hrabala medzi mravcami pred domov a bum zarazu....je z nej kocka 😊😊😊 ako sa k tomu postavit.Bojim sa dnesnej doby.Hlavne internet.Niaky neznami pomota hlavu atd....preverujem jej mobil cez ten moj...ona vie ze ja mozem vsetko vidiet ale zas nechcem aby mala nedoveu vombe.Och nevuem sa s tym zmierit ze moje jedine dietatko rastie....

Strana
z2
0silvia0
29. sep 2022

Ved to je normalne, ty si v jej veku bola ina?

veronikaszabova
29. sep 2022

Syn ma 13r, jeho priatelka bude mat teraz 13r a uz rok su spolu.
Ty si bola v jej veku ina? Ja teda nie 🙂

greta2017
29. sep 2022

@veronikaszabova waaaw😄tak to uz je iny lvl

greta2017
29. sep 2022

Kym len zacina na nich mysliet je to uplne normalne a zdrave. 🙂 hold nepomozeme si. Deti rastu 😉

pribinak
29. sep 2022

Však to by bolo až cudne keby nemala záujem o chlapcov a viac by ju zaujímali mravce

autor
29. sep 2022

Ano.len ako si to neviem.vstrebat.Ze zrazu....nebola som ina....v 11 prvy francuzky bozk.Och len doteraz to bolo mohe male dievcatko...

kittykat22
29. sep 2022

u nas si dievcata v 2 triede rozobrali chlapcov a kazda si aj rozhodla, kolko spolu budu mat deti :D Syn priniesol domov obalku so srdieckom uz asi 3x :D je tretiak. Laska vo vzduchu uz od skolky - dostal uz 2x pozvanku k oltraru :D A to maju 8, 9, 10 rokov.

viestta
29. sep 2022

A čo tak porozprávať sa? Na rovinu, primerane veku a tomu co už vie vysvetliť všetko, čomu sa ma vyvarovať, ako sa ma chrániť pred nástrahami internetu, puberty, spolužiakov, spolužiacok...

tamarka2628
Autor odpoveď zmazal
liusa82
29. sep 2022

To je moc skoro.. ale ako vidim že dnešné decká prv akoby dospievali.Ja som v 13 tich ťahala ešte káčera po dvore

autor
29. sep 2022

@viestta jeziiiis rozpravame sa stale....ona vieee 😊😊😊 vsetko.aj o sexe atd.Len ono internet atd je nevyspytatelny a tam su kadejaky co lovua aby sa im chytil na navnadu....proste sa trasem ako ju uchranit pred vsetkym.A to ze ani neviem ako tak rychlo vyrastla 😊😊😊 zivot letiiii

autor
29. sep 2022

@kittykat22 to je ine....to rozoberali v 1 triede....verte ze v 7 triede ide uz o daco ine

xsimonkax
29. sep 2022

V 13 rokoch som sa ešte hrala s bábikami. Prvého frajera a teda aj prvý sex som mala v 20tich. Mne to príde strašne skoro.

viestta
29. sep 2022

Tak potom len stále udržiavať komunikáciu, a hlavne dôveru. Keď niečo bude aby to vedela riešiť aj s rodicmi

liusa82
29. sep 2022

@xsimonkax presne,Ja som dokonca ešte aj ako prváčka na strednej mala som 15,16 odmietla jedného chalana čo zamnou doliezal do triedy.Ešte vtedy som si pripadala ako decko riešiť dačo s chalanmi.On už maturoval

ivik4
29. sep 2022

Ja som od 14tich mala 21r.frajera a behala s nim kade tade, okolite krajiny sme presli . Nasi mi verili vzdy

renab
29. sep 2022

Tak za mojim 16 rocnym synom pricestovala 13 rocna dievcinka cez pol republiky. Tak to som aj ja cumela.

autor
29. sep 2022

Ona nemsli na nic zle...len vidim ze sa zacina zapozeravat na chlapcov....a dnes co mi.povedala...ze jednu zo susednej siedmej triedy nazyvaju slapkov lebo.ze cele mesto cez nu presloo.....ma 12 rokov.......kam tento svet speje

huginko
29. sep 2022

@veronikaszabova fuha, no to je teda ze dosť skoro

lienka.7
29. sep 2022

@veronikaszabova a co v tych 12 rokoch robili? Hrali sa na doktorov? Ako prepac, ale toto je fakt moc uz 🤦‍♀️

veronikaszabova
29. sep 2022

@lienka.7 preco by sa mali hrat na doktorov 🤦🤦🤦🤦

markus1
Odpoveď bola odstránená
prasiatko30
29. sep 2022

@veronikaszabova v 12rokoch frajera Kam sa tie deti tak ponahlaju - maju mat kamaratov, behat po vonku, zajst si do kina, na zmrzku, na bazen a nie mat frajera - ta exkluzivita len voci jednemu cloveku v tak skorom veku nie je bohvieco. Hlavne co sa tyka socialnych vazieb - detska sa nevedia potom ani kamaratit - nezavazne a hovorim o kamaratstvach nie o dospelackych kamaratstvach

nikto2234
Odpoveď bola odstránená
megan777
29. sep 2022

Sranda moj ma 14rokov je velky fesak a baby ho nezaujimaju,momentalne futbal,skola no ja neviem,ja som mala 13 a pozerala po chlapcoch.

markus1
Odpoveď bola odstránená
mandzula
29. sep 2022

@megan777 baby to maju vacsinou inak ako chalani, ti su vo vztahovych veciach trosku pozadu.

megan777
29. sep 2022

@markus1 a to on ma rad modu to sa aj on paradi ale viem ze babu zatiaľ nie,povedal ze pre neho je futbal na 1mieste uvidíme kedy to zacne s babami zatial nic

mandzula
29. sep 2022

@autor tes sa, ze sa normalne vyvija, a hlavne ju nezacni dusit tym, ze je tvoje male dievcatko, potrebuje pochopenie a podporu pri premene na zenu

megan777
29. sep 2022

@mandzula vyzera to ze ano

Strana
z2