Skoro 13-ročná dcérka začína myslieť na chlapcov
Maminky prosim vas 😊 mam 12 skoro 13 dcerku.Ako si sa stym neviem.zmierit ze rastie.....zacina mysliet nad chlapcami atd......jaj som z toho hotova ze este pred rokom a pol liezla po stromoch;ci sa hrabala medzi mravcami pred domov a bum zarazu....je z nej kocka 😊😊😊 ako sa k tomu postavit.Bojim sa dnesnej doby.Hlavne internet.Niaky neznami pomota hlavu atd....preverujem jej mobil cez ten moj...ona vie ze ja mozem vsetko vidiet ale zas nechcem aby mala nedoveu vombe.Och nevuem sa s tym zmierit ze moje jedine dietatko rastie....
Syn ma 13r, jeho priatelka bude mat teraz 13r a uz rok su spolu.
Ty si bola v jej veku ina? Ja teda nie 🙂
@veronikaszabova waaaw😄tak to uz je iny lvl
Kym len zacina na nich mysliet je to uplne normalne a zdrave. 🙂 hold nepomozeme si. Deti rastu 😉
Však to by bolo až cudne keby nemala záujem o chlapcov a viac by ju zaujímali mravce
Ano.len ako si to neviem.vstrebat.Ze zrazu....nebola som ina....v 11 prvy francuzky bozk.Och len doteraz to bolo mohe male dievcatko...
u nas si dievcata v 2 triede rozobrali chlapcov a kazda si aj rozhodla, kolko spolu budu mat deti :D Syn priniesol domov obalku so srdieckom uz asi 3x :D je tretiak. Laska vo vzduchu uz od skolky - dostal uz 2x pozvanku k oltraru :D A to maju 8, 9, 10 rokov.
A čo tak porozprávať sa? Na rovinu, primerane veku a tomu co už vie vysvetliť všetko, čomu sa ma vyvarovať, ako sa ma chrániť pred nástrahami internetu, puberty, spolužiakov, spolužiacok...
To je moc skoro.. ale ako vidim že dnešné decká prv akoby dospievali.Ja som v 13 tich ťahala ešte káčera po dvore
@viestta jeziiiis rozpravame sa stale....ona vieee 😊😊😊 vsetko.aj o sexe atd.Len ono internet atd je nevyspytatelny a tam su kadejaky co lovua aby sa im chytil na navnadu....proste sa trasem ako ju uchranit pred vsetkym.A to ze ani neviem ako tak rychlo vyrastla 😊😊😊 zivot letiiii
@kittykat22 to je ine....to rozoberali v 1 triede....verte ze v 7 triede ide uz o daco ine
V 13 rokoch som sa ešte hrala s bábikami. Prvého frajera a teda aj prvý sex som mala v 20tich. Mne to príde strašne skoro.
Tak potom len stále udržiavať komunikáciu, a hlavne dôveru. Keď niečo bude aby to vedela riešiť aj s rodicmi
Ja som od 14tich mala 21r.frajera a behala s nim kade tade, okolite krajiny sme presli . Nasi mi verili vzdy
Tak za mojim 16 rocnym synom pricestovala 13 rocna dievcinka cez pol republiky. Tak to som aj ja cumela.
Ona nemsli na nic zle...len vidim ze sa zacina zapozeravat na chlapcov....a dnes co mi.povedala...ze jednu zo susednej siedmej triedy nazyvaju slapkov lebo.ze cele mesto cez nu presloo.....ma 12 rokov.......kam tento svet speje
@veronikaszabova fuha, no to je teda ze dosť skoro
@veronikaszabova a co v tych 12 rokoch robili? Hrali sa na doktorov? Ako prepac, ale toto je fakt moc uz 🤦♀️
@lienka.7 preco by sa mali hrat na doktorov 🤦🤦🤦🤦
@veronikaszabova v 12rokoch frajera Kam sa tie deti tak ponahlaju - maju mat kamaratov, behat po vonku, zajst si do kina, na zmrzku, na bazen a nie mat frajera - ta exkluzivita len voci jednemu cloveku v tak skorom veku nie je bohvieco. Hlavne co sa tyka socialnych vazieb - detska sa nevedia potom ani kamaratit - nezavazne a hovorim o kamaratstvach nie o dospelackych kamaratstvach
Sranda moj ma 14rokov je velky fesak a baby ho nezaujimaju,momentalne futbal,skola no ja neviem,ja som mala 13 a pozerala po chlapcoch.

Ved to je normalne, ty si v jej veku bola ina?