icon

Stredná športová škola

ankutaward250
16. jan 2022

Dobrý , chcel by som sa opýtať na túto danú školu . Čítam o nej , že je vlastne športové gymnázium ale s ďalšími odbormi . Mal by som o ňu aj zaujem , ale potrebujem poradiť . Celkovo na šport som talent , ale nemám konkrétny . Najviac by som chcel pokračovať vo futbale , ale neviem či s profesionálnymi ambíciami . Chcel by som sa v ňom zlepšiť skrátka a odbor športový manažment znie dobre. Len berú na túto školu aj začiatočníkov v danom športe alebo len skúsených a štúdium je druhoradé . Poprípade uplatnenie len zo štúdiom bez športu. Ďakujem .

lucka273
17. máj 2024

@luciq1 tiež nevzali akosi veľa ich neprešlo

dm1
17. máj 2024

tiez som to pozerala ale to moze byt preto ze pre dany sport uz naplnili kvotu. Proste mal sice 111 bodov ale iny co ja viem cyklisti napriklad mali viac a zobrali toho

dm1
17. máj 2024

skoda ze pri tych vysledkoch nieje aj sport uvedeny lebo tam to vela rozhoduje. Mohlo 30 najlepsich byt napr.futbalisti ale nemozu ich vsetkych zobrat ked beru len 16-17 napriklad

dm1
17. máj 2024

mna prekvapuje kolki tam maju ze 0 bodov to vobec neprisli ci ako? resp.ozaj par ze 10 bodov :p

dm1
17. máj 2024

@luciq1
@lucka273
@magnum2008 a kolko mali vasi bodov? boli aj na gymnazium aj manazment?

dm1
17. máj 2024

Syn mi hovorí že všetci futbalisti majú ten kód začínajúci na 20 takže dá za to aj podľa športu pozriet. Ti čo mali viac bodov tak ani jeden nemá s 20-tkou viac bodov ako posledný prijaty

luciq1
17. máj 2024

@dm1 môj je ešte len 8-mák on ma v pláne budúci rok ,,ja to len tak priebežne sledujem....

dm1
17. máj 2024

Inak fakt prijali len 16 futbalistov celkovo. Podľa kódu 20 - 5 sú na gymnáziu, 9 na manažmente a 2 na tom treťom odbore.

magnum2008
20. máj 2024

@dm1 tuto mal ako druhu, prioritu ma ochrana osob a majetku v bratislave. Je prijaty. Psychotesty vraj tazsie ako v trencine. Tu bolo asi 230 otazok no dal dobre. Telesnu mal 47bodov z 50.
V trencine mal tusim 34bodov cize daleko pod takze nerozumiem preco ale usudok uz si necham pre seba 😉
Koniec koncov vysla prva skola takze neriesim dovody. Ale tiez ma strasne zarazilo ze tam chalani mali 0 bodov. To ani jeden bod sa nedal na nicom ziskat? To potom uplny amatery museli prist alebo ich tak odpisali. Alebo to boli taky co sa vobec nedostavili aj to je mozne.

dm1
21. máj 2024

@magnum2008 jasne keď mu vyšlo co mal prioritu tak je to super. Náš mal 108 bodov v Trenčíne ale na gympli takže z toho 5 bodov bolo za vysvedčenie

jankakim
23. sep 2024

Ahojte, pridám sa do diskusie. Zvažujeme synovi túto školu, len čítam, že je problém sa tam dostať. Tiež je futbalista..

luciq1
23. sep 2024

@jankakim lebo futbalistov je strašne veľa,,ale skúsiť to pôjde aj môj syn, ale úprimne ,nedávam tomu veru veľkú šancu

dm1
23. sep 2024

@jankakim náš mal šťastie a dostal sa. Nech skúsi a uvidí. Ono väčšiu šancu má dostať sa na športove gymnázium ako na športový manažment keďže tam sa hlási viac chalanov. Držím palce!

luciq1
24. sep 2024

@dm1 a aké má stoho pocity ? Môj syn nemá známky na gympel tak u neho jedine manažment..ale no ,fakt si myslím že tie prijímačky nedá,,tvoj sa aj nejako špeci pripravoval na prijímačky?

dm1
24. sep 2024

@luciq1 náš mal čo sa týka prijímačiek dobrý pocit. To všeobecné športove tam sa vôbec nebál vedel že okrem tuším jednej veci dá v pohode lebo pozeral za koľko čo musí dať aby mal plný počet. Na zakladke mal už dva roky po sebe zlatú tu medailu za športovu zručnosť. Nevedel čo čakať od tej futbalovej časti lebo to nevedel ako bude prebiehať. Ale po skúškach mal dobry pocit. Ono ich v podstate rozdelili do tímov a hrali futbal a tréneri ich pozorovali a bodovali. Inak mali už len psychotesty z tých mal obavy lebo na to sa nedá pripravit dopredu. Teraz je zatiaľ spokojný aj prestúpil do Trenčína hrať. Len chodí neskoro domov lebo zo školy rovno na tréning .. tam uvidíme ako to bude dávať keď už sa budú aj na plné obrátky učiť

dm1
24. sep 2024

@luciq1 a speci sa nepripravoval, mal svoje tréningy 5x do týždňa plus zápas. Iba si bol skúsiť zabehnúť či dá tie časy čo boli požadované, člnkovy beh a tak

luciq1
24. sep 2024

@dm1 tak to gratulujem,,syn je šikula potom,,syn to tiež pozeral tie časy a chytal sa za hlavu 😃 ale vravel že musí pridať atletiku k tréningom tak uvidíme ako to nakoniec dá,,keď nie,,nič sa nedeje, chce skúsiť aj Žilinu ale tam zase zameranie hádzaná ,,bo aktívne hráva aj futbal aj hádzanú..no som zvedavá už teraz ako mu to všetko dopadne 😃

cinnki
16. dec 2024

@magnum2008 Ahoj môžem ťa poprosiť, na aký email si písala, aby ti poslali tú odpoveď? Vďaka

magnum2008
22. dec 2024

@cinnki ahoj, mas v sprave

luciq1
12. jan 2025

Ahojte. Prosím Vás ten zoznam talentovaných športovcov je nutné mať? Ako by som ho mohla získať? Syn hráva futbal.

dm1
13. jan 2025

@luciq1 my sme ho vobec nemali. Moj hral za Dubnicu ktora hrala vtedy 1.Ligu a povedali nam ze si to oni pytaju od klubu. Neviem ako je to pri nizsich sutaziach

luciq1
13. jan 2025

@dm1 ďakujem za odpoveď, skúsim tam poslať teda mail

magnum2008
17. jan 2025

@luciq1 oni vidia podla registracky kde hra kolko hra atd. Tebe povedia jasne dojdite netreba ani potvrdenie, ale v konecnom zavere ak nehra prvu ligu ani si ho nevsimnu. Taka je realita

luciq1
17. jan 2025

@magnum2008 vážne? Všetkých chlapcov ktorých prijali hrali 1.ligu ?

renatnicka
17. jan 2025

ahojte, no to by aj mňa zaujímalo, lebo náš futbalista chce ísť tiež skúsiť

renatnicka
17. jan 2025

pre získanie potvrdenia že je vedený na zozname talentovaných športovcov stačí napísať mail na sfz a oni Vám ho pošlú.

magnum2008
17. jan 2025

@luciq1 na nasich prijmackach bolo 110 futbalistov, krasne si ich rozdelili na deti z trencina lebo mali vsetci svoje supravy, deti z dubnice a k nim mix z mensich miest a potom taky zostatok halabala. Tych poslali dozadu po odskusani si kopat na branu a hrat sa posvojom. Chlapci z trencina tam vtipkovali zabavali sa s komisiou ci jak ich nazvat tlapkali si rucickami.
Koho prijali som sa nezaujimala uz ale co tam boli aj iny chlapci a fakt ze super tak boli velmi velmi hlboko pod ciarou. Druha vec vsetko sportovci a kvantum ich skoncilo s 0 bodmi
Pre nas to bola zbytocne premrhana moznost zvolit si inu skolu s talentovkami. Mali sme velke vidiny a az na mieste sme sa zobudili.

magnum2008
17. jan 2025

@renatnicka ano tiez aj mne tak posielali

dm1
18. jan 2025

@magnum2008 syn má väčšinu spolužiakov čo hrali za Trenčín. On hral za Dubnicu a maju tam aj za Prešov. Podľa mňa tí čo mali 0 bodov neprišli na prijímačky :p. Lebo to neodzubu nijako min.za tu všeobecnu športovú časť by mali body. Veď tam presne vedeli koľko za aký výkon dostanú bodov. Potom už tá časť kde hrali futbal to už je o inom. Jasné že domáci majú najväčšiu výhodu aj podľa mňa, lebo ich tréneri všetkých poznaju vedia ako hrajú nielen tu chvíľu čo ich tam videli ale niekoľko rokov možno :p

luciq1
18. jan 2025

@renatnicka ďakujem, prosím na aký mail?