Stredná športová škola
Dobrý , chcel by som sa opýtať na túto danú školu . Čítam o nej , že je vlastne športové gymnázium ale s ďalšími odbormi . Mal by som o ňu aj zaujem , ale potrebujem poradiť . Celkovo na šport som talent , ale nemám konkrétny . Najviac by som chcel pokračovať vo futbale , ale neviem či s profesionálnymi ambíciami . Chcel by som sa v ňom zlepšiť skrátka a odbor športový manažment znie dobre. Len berú na túto školu aj začiatočníkov v danom športe alebo len skúsených a štúdium je druhoradé . Poprípade uplatnenie len zo štúdiom bez športu. Ďakujem .
@luciq1 mailto:mario.roszbeck@futbalsfz.sk
@renatnicka ďakujem veľmi pekne,zajtra tam bud písať
@renatnicka a tebe za aký klub hráva syn ?
@luciq1 ja ta odradzat nechcem, tiez sme boli zo vsetkeho paf, az ked sme zbadali aka je realita...a ked som aj pocula rozhovor mamiciek vedla som pochopila.,, NO JE VIDNO KTO JE Z TRENCINA A TY OSTATNY 0 BODOV. ALE TAK ZOBERU 12 NASICH A TROCH Z DUBNICE TO JE JASNE. "
Hovorim pre nas to bola strata casu uz od prveho momentu ako sa spravali.
My sme boli na dalsich dvoch skolach takze to mozem porovnat. Nastastie vysla prioritna skola takze syn je spokojny.
Vyskusajte. Mozno bude syn spokojny kazdy ma ine pocity. Ma 2 talentovky, ak nejste nuteny fakt skresavat vyber tak nemate co stratit. Ako to inde funguje neviem povedat
@luciq1 dedinský futbal OFK Drietoma, ale hrával aj za AS Trenčín. Aj keď nedávam tomu veľké šance nakoľko si myslím že budú brať v prvom rade Trenčanov z AS-ka., keďže ich aj poznajú. Ale skúsime, nič za to nedáme. Teda dáme....80 eur za potvrdenie od telovýchovného lekára. Čo už.
Hrával za AS TN keď bol menší, len sa mu nepáčil prístup trénerov, tak odišiel naspäť k domácemu klubu. A teraz to banuje.
@magnum2008 tiež som si bola toho vedomá ze to tak funguje ,ale mala nádej tam bola..no uvidíme, nedavam tomu teda uz ziadne nadeje ale pôjde to skúsiť,,za skúšku nič nedá,,ale tiež už s toho nemá dobrý pocit...no necháme sa prekvapiť . Ďakujem ti za tvoju skúsenosť.
@renatnicka ja som platila 50€ ale aj tak no...syn tiež hráva za malý klub v malom meste a dokonca teraz za u19 bo jeho kategória sa neotvorila..a prosím ta keď si písala na ten mail ti za akú dobu odpísali ? Bo mne zatiaľ vôbec neodpísali.
Tak už mi prišlo aj to potvrdenie,že je zaradený...
Union prepláca 50% teraz som to pozerala ,tak ak to není neskoro ,skúsim si to zaniesť.
@luciq1 to je super skoda to nevyuzit. U nas boli vsetci chalani z dubnice na to solo si to platili pre seba, a dali sme si cast preplatit a super to vyslo ze sme to mohli pouzit aj na prijmacky a nemusel ist znovu, keby to bolo o mesiac neskor uz by mu to neplatilo. Teraz idu zas zo skoly uz v 1.rocniku a zas to musime platit :p
@luciq1 50€ u koho ste boli na prehliadke? My sme boli včera u Gustafika a nás poslali preč že riaditeľka školy v TN neprijíma potvrdenia od neho. Tak sme objednaní na 4.2. do Keramoprojektu. Akože tiež nám to mohla povedať do telefónu sestrička keď sme sa objednávali. Zbytočne sme tam chodili. U neho sa platí 50€, v Kerame 80€.
@luciq1 super, aj my máme union. Zajtra si to naštudujem.
@dm1 diky za info
@renatnicka my sme boli v BB u mudr Silvestra
@renatnicka My sme boli v Kerame a aj teraz ide tam
@dm1 aj mi vieš pls povedať z čoho pozostáva prehliadka a koľko trvá ? 80€? Ďakujem
@renatnicka akurát dnes tam syn bol tak som ti to odfotila
@luciq1
@renatnicka
Nam vseobecna tiez vratila 50% z 70€ boli sme v BA..odpoved zo SFZ mi prisla nadlsi den rano. Syn hra uz 2 roky za U19, tu na dedine to tak chodi bohuzial niesu vsetky kategorie, tak isto aj za U15 nastupil ako 10 rocny. Preto si trvame teraz na tom ze dorast dohra do posledneho dna aspon jednu kategoriu si uzije 🙂 uz by chceli aby siel aspon pol zapasu Acku pomoct. Je to zataz na deti a v tomto veku je na dedinach problem vykryt.
Este som k tomu chcela povedat ze teda tu moznosti vela neni a dochadzat na treningy do najblizsieho mesta aby hral nejaku ligu 40km bolo popri skole a praci nerealne. Preto hral 4. ligu a podla mna aj na prijimackach to tak je brane ze preboha ten co tu chce...ono je to skoda, ale zas na druhu stranu z toho mnozstva prihlasenych chapem ze si tam preberaju prvoligistov.
@dm1 ďakujem 🥰
@magnum2008 no nič, nebudeme si tým lámať hlavu a stresovať sa. Chlapci naši nech to skúsia, buď ich zoberú alebo nie, pôjdu na ďalšie prijímačky.
@renatnicka ale ano urcite nech skusia, hovorim pokial sa nerozhoduje medzi tromi talentovkami tak nema co stratit, taketo veci su najlepsie na vlastnej kozi skusit a ktovie mozno sa usmeje stastie to nikto nevie. Lebo toto je len o stasti a talente. Tak drzim obom palce, nech sa im splni to, co najviac chcu.
@renatnicka tak union mi vrátil 14,12 €
Sa môžu hanbiť
@luciq1 no pekne, som aj ja zvedavá. V utorok ideme
my este cakame na tu prvu stranu zo spravy lebo minule sme ju museli prikladat do dovery. Teraz nam zatial poslali na email len In-body meranie.

@magnum2008 fuha,,,ďakujem za info..ale to asi teda tak funguje na všetkých športových školách,,,či podľa teba ma zmysel si dat prihlášku na inú strednú športovú ?