icon

Štúdium na dvoch stredných školách

naduska007
23. máj 2025

Syn začal chodiť na pedagogicku školu. Teraz je v druhom ročníku. Zaujalo ho hranie na klavír. Jemu to tak ide a baví ho to, že zatiaľ čo dievčatá horko ťažko zahrajú "kuhutika", tak on hra klasiku od tých najväčších klaviristov bez not. A nepýtajte sa ako je to možné lebo sama neviem....Chcel by potom byť učiteľom na ZUŠ. Bez konzervatoria neviem ako ďalej, keď on prestupovať nechce ani neviem či by to šlo...Čiže on potrebuje viac rozvíjať tento talent, čo sa týka teórie a zlozvykov sa tiež potrebuje vyvarovať...Čo s ním?

simsalabim
23. máj 2025

Začala by som hodinami v ZUŠ.

taktotedanie
23. máj 2025

@naduska007 tiez by som to riesila najskor cez umelecku skolu alebo sukromne hodiny s niekym kto bude vediet odborne posudit jeho hru

midka
23. máj 2025
@taktotedanie

@naduska007 tiez by som to riesila najskor cez umelecku skolu alebo sukromne hodiny s niekym kto bude vediet odborne posudit jeho hru

@taktotedanie zrejme ma klavir na strednej

taktotedanie
23. máj 2025
@midka

@midka aj tak by som sla tou cestou co som pisala

naduska007
autor
23. máj 2025
@midka

@midka áno ale miesto toho aby jeho učili tak on učí čiže pomáha spolužiačka na hodine. Tento týždeň bol stredu na prijímačky na ZUŠ tak uvidíme či bude prijatý

isis234
23. máj 2025
@naduska007

@midka áno ale miesto toho aby jeho učili tak on učí čiže pomáha spolužiačka na hodine. Tento týždeň bol stredu na prijímačky na ZUŠ tak uvidíme či bude prijatý

@naduska007 držím palčeky. Má talent. Zvládne to. Dokončí pedagogickú školu aj hru na klavír

naduska007
autor
24. máj 2025
@isis234

@naduska007 držím palčeky. Má talent. Zvládne to. Dokončí pedagogickú školu aj hru na klavír

@isis234 ďakujem pekne, ste milá, nech sa darí aj Vám 🍀❤️✊️

isis234
24. máj 2025
@naduska007

@isis234 ďakujem pekne, ste milá, nech sa darí aj Vám 🍀❤️✊️

@naduska007 Ďakujem❤🍀

tima1
3. sep 2025

Ak by mal niekto zaujem o hodiny klavíra pre deti aj dospelych vrelo odporucam www.ucenieklavira.sk