icon

Štýl obliekania - začínajúca puberta

14. apr 2023

Vôbec sa mi nepáči, ako sa moja dcéra začala obliekať, vždy bolo také dievčatko, usmievavé, ružové, copíky, vrkoče, je pravda, že sukne, šaty nenosila nikdy, ale vždy bola oblečená ako dievča.
Odkedy začala puberta, tvrdí, že je to jej štýl, že ju nikto nepresvedčí na niečo iné.
Príklad, čierne rifle, voľné, biele tričko skoro po kolená, na to tmavú mikinu tiež dlhú a širokú, tie botasky s vysokým členkom. Ale úplne inej farby. Vlasy do tváre, aj keď sa učeše, naschvál sa postrápatí.
Začínam sa hanbiť za vlastnú dcéru. Nedá si povedať, že je to aj moja vizitka, ako chodí oblečená, či do školy, či do spoločnosti. Nemám možnosť vidieť ako chodia oblečené dievčatá v jej veku, ale čo vidím vonku, tak práveže sa mi to nezdá.
Kúpila som jej pekné rifle, aj trošku potrhané, nech sa necíti ako 5 ročná, pekné svetre, mikiny jej veľkosti, nech to vyzerá na nej ako na človeku a vôbec to nechce. Tak isto len všetko čierne.
Prosím, ukážte mi ako chodia vaše dievčatá, nemusíte posielať tváre, viem, že aj ja píšem anonymne, ale zaujíma ma to a aj jej nech trošku ukážem, že sa môže obliekať aj krajšie a aj tak moderne a v štýle, ako chodia dnešné dievčatá.

Strana
z5
asocial
15. apr 2023

ale zas, ja by som povedala, ze trosku aj riesit to treba. Urcite oblecenie sa nehodi na niektore prilezitosti. Nejde len o kostol. Ale ide aj o to, ze deti do skoly chodia v teplakoch, ale co chceme. Ich rodicia v teplakoch a crocsoch chodia pre ne, do obchodu, no...

miriam11
Odpoveď bola odstránená
barbora117
24. apr 2023

Moja má 14 a oblieka sa tiež tak 🙈 tiež pre mňa nenormálna moda ale jej to tak vyhovuje.dlha mikina velke tricka po kolená.otras ale čo ju mam zabiť ? 😀 ja ratam že na strednej sa dá do kopy .

michaela679
27. dec 2024

Doma mam 13ročnú dceru u náš bežal oversize štýl obrovské vrecovité rifle veľké tričká ,mikiny aj keď je +40 vonku fičalo jej to rok a pol šaty ani vidiet nechcela teraz však štýl zmenila úplne šaty,legíny …atď konečne sa oblieka slušne a ako dáma

Strana
z5