Syn chce byť cukrárom, ako ho presvedčiť?
Neviem, či mu to mám dovoliť... Vraví, že je už rozhodnutý, ale podľa mňa je to skôr ženská práca. Bola by som rada keby šiel za murára alebo stolára, ale nedá si povedať... Ako mu to vyhovoriť?
muzi mozu tiez varit a piect. Pozri sa niekde po internete, ake krasne pecene vyrobky robia muzi...nechapem takyto pristup rodica, ze nepodpori svoje dieta, preco? Podpor ho, nech ma pracu, ktoru ma rad a bavi ho.
Urcite by som nechcela, aby moj syn bol murarom, alebo stolarom. V zime murovat domy, skoro rano vstavata a vecer neskoro prist domov, o tom nehovoriac, ze okolo 40.tky, uz citis chrbat, kolena...stolar, behat hore dole, namerat a dat ocenit 50 ludom kuchynu, kym sa z nich len 1 rozhodne, ze si objedna, vdychovat ten dreveny prach, aj tam po case uz citis kolena a chrbat, ak ides k sukromnikovi pracovat, tak sa zodries ako kon, za malo vyplaty, ak si sukromnik, tak si kupovat drahe stroje, furgon ....
Cukrar, skvela volba, nemusi mrznut ani sa potit vonku na stavbe, maximalne bude vdychovat vypari cokoladoveho kremu, moze zacat pracovat uz pocas studia, doma bez vacsich nakladov a privyrabat si. Vsak dnes uz pecu take torty a zakusky, ktore su ako umelecke diela.
Moj syn, v 7.rocniku, on sa bude ucit marketing aj ja som z neho chcela architekta, uci sa marketing a je v tom velmi dobry. Bavi ho to, ma vyborne znamky. Nechaj ho.
Neodhovaraj. Mna tak prehovorili, ze mam ist na inu skolu, lebo som sikovna a mam na viac, atd. A teraz v 36r sa pokusam dostat zase na tu skolu, co som chcela ako 15r :D
Daj si facku a nechaj ho ísť za tým čo chce a čo ho baví. 100% máš paniku, že je homosexual. Najlepší kuchári bývajú muži. Tak isto je veľa top cukrárov mužov

Neni to zenska praca, v top lige je zien ako safranu. Pozri si svetove spicky. Najlepsich, co poznam aj na sk/cz a at su iba muzi. Urcite by som to dovolila, vies ake na tom robis prachy? Poznam fotografa, ten robi profi cukrarinu v Londyne, povedal, ze ta cukrarina sype tak, ze z fotenia by nikdy take byty a kadeco nemal.