icon

Syn si chce dať náušnice

svetlana89
Včera o 20:30

Môj syn (17,5) dnes ráno prišiel za mnou s návrhom že by si chcel dať náušnice. Bola som v šoku a vôbec neviem či mu to mam dovoliť, prosím poraďte mi.

Strana
z2
pralinka25
Včera o 22:18
@anonym_7fbcdd

@pralinka25 vela veci to chlalanom dalo. Vojencina myslim. Teraz toto co vyrasta je fakt cisty grc. Totalne babiky co si nevedia ani sopel utriet. Vie si to dat akurat na seba handry nacechrat vlasy a robit velkeho machra. Ved tatko da auto a vsetko niekto vybavi.

@dzulli1980 @anonym_7fbcdd boli ste na nej? viete o tom prd. keby vam tam decko sikanovali nejake vypatlane gumy urcite by ste si pochvalovali.
moj syn ma 15 ale teda on aj jeho kamosi su uplne v pohode. sportuju, maju normalne chalanske aktivity, vedia kopec veci manualne aj intelektovo. nemyslim si ze by vojencina niekoho posunula. stari chlapi maju spomienkovy optimizmus a zenske vedia uplne prd ako to tam realne fungovalo.
nuz a to co rastie z chalanov ale aj dievcat je vizitka rodicov nie vojenciny alebo skoly. dievcata v dnesnej dobe tiez nie su ziadne terno. zas neskatulkujme.

konvalinko
Včera o 22:19
@jozef1890

@anonym_7fbcdd Veľmi správne, chýba im tá vojenčina, a s tými náušnicami vyzerajú ako prihriaty už nech si aj nalakuje nechty a je to dokonale. Od dobroty už nevedia čo so sebou. Jednoznačne náušnice sú pre dievčatá a ženy na ženách je to pekné. Chlap má byť chlapom. Za mňa tiež nie.

@jozef1890 čo znamená byť chlapom?

parvinka0001
Včera o 22:20
@pr85

@svetlana89 za mňa nie, náušnice sú pre ženy. Ak by chcel bradu alebo fúzy, nemám problém.

@pr85 skoro 18 ročnému chces dovoľovať či môže fúzy alebo bradu ???? Tak hádam je to jeho vec a nie rodiča

pralinka25
Včera o 22:21
@jozef1890

@anonym_7fbcdd Veľmi správne, chýba im tá vojenčina, a s tými náušnicami vyzerajú ako prihriaty už nech si aj nalakuje nechty a je to dokonale. Od dobroty už nevedia čo so sebou. Jednoznačne náušnice sú pre dievčatá a ženy na ženách je to pekné. Chlap má byť chlapom. Za mňa tiež nie.

@jozef1890 este ze v tom mas jasno. ako aj v inych veciach ktore u teba "funguju"

parvinka0001
Včera o 22:21

Dovolila mala som v nose piercing a po čase aj toto ma prešlo ...na 18 som šla na tetko s mamou jedno a druhé s ocom .

parvinka0001
Včera o 22:28
@pr85

@svetlana89 za mňa nie, náušnice sú pre ženy. Ak by chcel bradu alebo fúzy, nemám problém.

@pr85 dúfam že ty si sa pýtal mami alebo otca či sa môžeš holiť .

anonym_7fbcdd
Včera o 22:28
@pralinka25

@dzulli1980 @anonym_7fbcdd boli ste na nej? viete o tom prd. keby vam tam decko sikanovali nejake vypatlane gumy urcite by ste si pochvalovali.
moj syn ma 15 ale teda on aj jeho kamosi su uplne v pohode. sportuju, maju normalne chalanske aktivity, vedia kopec veci manualne aj intelektovo. nemyslim si ze by vojencina niekoho posunula. stari chlapi maju spomienkovy optimizmus a zenske vedia uplne prd ako to tam realne fungovalo.
nuz a to co rastie z chalanov ale aj dievcat je vizitka rodicov nie vojenciny alebo skoly. dievcata v dnesnej dobe tiez nie su ziadne terno. zas neskatulkujme.

@pralinka25 nebola ,no mam bratov,bratrancov vsetci kamosi,susedia,spoluziaci co vojencinu zazili. Som z rokov 70 tych este. Cize viem co bolo vtedy a teraz. A tiez mam chalanov. A vidim to denne na ulici,skole ake maju spravanie co vsetko nevedia a co by vediet mali.

zmrzlinka2021
Včera o 22:30
@anonym_7fbcdd

Ja som asi stara ale zamna nie. Nausnice vzdy patrili zenam a tak by to malo byt. Chlap ma byt chlapom.

@anonym_7fbcdd

Práveže pôvodne náušnice a ozdoby nosili muži, nie ženy. Ženy veľa veci prebrali od muzov

pralinka25
Včera o 22:30
@anonym_7fbcdd

@pralinka25 nebola ,no mam bratov,bratrancov vsetci kamosi,susedia,spoluziaci co vojencinu zazili. Som z rokov 70 tych este. Cize viem co bolo vtedy a teraz. A tiez mam chalanov. A vidim to denne na ulici,skole ake maju spravanie co vsetko nevedia a co by vediet mali.

@anonym_7fbcdd a co by mali vediet co by ich dokazala naucit vylucne vojencina? okrem bezmyslienkovitej poslusnosti? co take sa tie decka neda naucit?

konvalinko
Včera o 22:31
@anonym_7fbcdd

@anonym_7fbcdd obohať nás prosím že čo by chlapi "mali" vedieť a prečo by to mali vedieť

anonym_1d3c49
Včera o 22:34

To je sila ze v roku 2026 este niekto povie ze nausnice su pre zeny nie pre chlapov. Zaspali ste dobu dedkovia a babicky.

konvalinko
Včera o 22:35
@anonym_1d3c49

To je sila ze v roku 2026 este niekto povie ze nausnice su pre zeny nie pre chlapov. Zaspali ste dobu dedkovia a babicky.

@anonym_1d3c49 👍

anonym_4bf8c1
Včera o 22:39

Grcam keď vidím chlapa s náušnicou. Čistý buzik. Fuj. 🤮

anonym_267f64
Včera o 22:40

Ja som si dala v 16 tivj a doma som to len oznámila 😊 V zlatníctve Ti prepichnu za pár eur, nie je to taky veľký zásah, aby si sa bál. Manžel má tiež už 20 rokov a stále je to pekné.

konvalinko
Včera o 22:41
@anonym_4bf8c1

Grcam keď vidím chlapa s náušnicou. Čistý buzik. Fuj. 🤮

@anonym_4bf8c1 byť gay je zle?

anonym_b25462
Včera o 22:44
@anonym_7fbcdd

Ja som asi stara ale zamna nie. Nausnice vzdy patrili zenam a tak by to malo byt. Chlap ma byt chlapom.

@pr85
@anonym_7fbcdd

si trochu doštudujte dejiny
Dôkazy potvrdzujú, že nosenie náušníc u mužov je staré tisíce rokov, siaha do predbiblických čias, čo dokazuje nález múmie Ötziho (cca 3300 p.n.l.) s náušnicou, ako aj vyobrazenia v Persepolis, ktoré zobrazujú perzských mužov s náušnicami a natiahnutými ušnými lalôčikmi, čo symbolizovalo bohatstvo a status, a rozšírené to bolo u faraónov, Budhov a Aztékov, kde ťažké šperky značili moc.
Dôkazy o starovekom nosení náušníc u mužov:
Ötzi (Ľadový muž): 5 300-ročná múmia, nájdená v Alpách, mala dierku v uchu (pravdepodobne pre náušnicu), čo ukazuje na prax už v neolite.
Perzská ríša (Persepolis): Skulptúry zobrazujú kráľovské postavy a hodnostárov s náušnicami, svedčiac o ich spojení s bohatstvom a mocou v staroveku.
Staroveký Egypt: Faraóni a významní muži nosili náušnice, často s natiahnutými ušnými lalôčikmi.
Budhizmus: Ikony Budhu často zobrazujú dlhé, natiahnuté ušné lalôčiky, symbolizujúce jeho kráľovský pôvod a odriekanie svetských statkov.
Aztécka ríša: Ušné lalôčiky u postáv s náušnicami reprezentovali vysoké postavenie, bohatstvo a náboženské spojenie.
Nosenie náušníc u mužov nebolo vždy módou; často signalizovalo, že daný muž patrí do vyššej spoločenskej vrstvy, je bohatý, mocný alebo má vysoké postavenie.

anonym_4bf8c1
Včera o 22:47
@jozef1890

@jozef1890 veru tak. Ta vojencina podaktorym veľmi chýba. Lebo sa nevedia zmestiť do koze. Robia zo seba úplných dementov, náušničky, lak na nechtoch, dokonca aj sukňu si dajú. A takí si hovoria chlapi. Tak toto pre mňa chlap nie je.

konvalinko
Včera o 22:53
@anonym_4bf8c1

@jozef1890 veru tak. Ta vojencina podaktorym veľmi chýba. Lebo sa nevedia zmestiť do koze. Robia zo seba úplných dementov, náušničky, lak na nechtoch, dokonca aj sukňu si dajú. A takí si hovoria chlapi. Tak toto pre mňa chlap nie je.

@anonym_4bf8c1 co je pre teba chlap?

rybkoava
Včera o 22:58

Mne sa v oboch nepáčia, ale v 1 v pohode. No ja mám od 18 tich 2 dierky v uchu navyše. Mami som sa nato nepýtala a prežila to.🤣. A žiadnu vojnu mladým netreba, ( takí čo tam zažili šikanu, sem nenapíšu)už za mojich mladých čias (mám kúsok od 40 tky.), normálne chalani nosili náušnice, aj tetovania. Tie mam tiež. Ak s nimi prídu moje deti, svet sa nezrúti. Skôr malých chýba ten vzťah otec-syn. Za mojich čias otcovia trávili čas v dielni, garáži... Teraz je uponáhľaná doba, deti na krúžok rodičia musia byť väčšinu času
v robote. A žiadna kerka ani náušnica v uchu z dieťaťa nerobia ináč orientovaného. 🙈

pralinka25
Včera o 22:58
@anonym_4bf8c1

@anonym_4bf8c1 no tak ja ti poviem ze mam klienta co nosi suknu. ma dlhe vlasy a je zachranar. v sluzbe samozrejme suknu nenosi. keby ti pri autonehode zachranil zivot alebo tvojmu dietatu ani sukna by ti nevadila. inak ma zenu aj dieta. uplne normalny pohodovy chlap.

nika23t
Včera o 22:59

No teda... Že v dnešnej dobe toto ešte niekto vníma takto... Žasnem. Chlap s nausnicou je rovnaký chlap ako ten bez nej. A ti, ktorí takto posudzujete ostatnych, snáď máte okolo seba tolerantnejsich a inteligentnejších ľudí, ako ste vy sami.

anonym_ec393f
Včera o 23:04
@pr85

@pr85 ale veď je takmer plnoletý, o pol roka sa už nemusí ani pýtať. Môj syn má náušnice a aj bradu a fúzy, má 19. Musím uznať, že mu to tak pristane.

konvalinko
Včera o 23:04
@nika23t

No teda... Že v dnešnej dobe toto ešte niekto vníma takto... Žasnem. Chlap s nausnicou je rovnaký chlap ako ten bez nej. A ti, ktorí takto posudzujete ostatnych, snáď máte okolo seba tolerantnejsich a inteligentnejších ľudí, ako ste vy sami.

@nika23t ❤️

rybkoava
Včera o 23:29

A ešte jeden dotaz.
Ak by Vám ten gay zachránil život alebo niekomu blízkemu, tak by Vám bolu úplne jedno či má náušnice, sukňu alebo je gay!!! Alebo skôr, ako idete k lekárovi toto všetko riešite? 🤔Teraz som si spomenula na jednu extravagantnú sestričku v pôrodnici, ktorá na prvý dojem pôsobila, ako z časopisu na estetickú chirurgiu a viete čo? Po prvej vete som zistila, že je to zlatíčko. Bola pri oboch mojich deťoch.

Strana
z2